Witam pięknie
Napisano 11 luty 2013 - 19:51
Nazywam się Tomasz i liczę sobie 24 lata. Obecnie pracuje i przebywam w Holandii. Podczas przebywania w Polsce stacjonuje w Sieradzu. Na rowerze lubiłem jeździć od zawsze. Przeważnie ganiałem na trekingu. Od dawno myślałem również o kolarce. Dwa tygodnie temu zacząłem wprowadzać plan w życie i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem pierwsze w moim życiu kolarki. Więcej w dziale "Nasze rowery"
Pozdrawiam
Napisano 12 luty 2013 - 21:39
Proponuje przy okazji rzucić okiem na regulamin forum , oraz regulamin giełdy, jakby ktoś chciał skorzystać .
Miłego....
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 20 luty 2013 - 20:35
Na imię mam Marcin i mieszkam w Lęborku. Pasja do dwóch kółek zaczeła się we wczesnych latach dziecięcych i trwa do dziś. Na co dzień śmigam "crossowym" Ghost-em, jednakże od dwóch miesięcy składam szosę na bazie stalowej ramy Peugeot z lat 90' i nie ukrywam, że forum jest nieocenioną skarbnicą wiedzy dla ludzi, którzy zaczynają przygodę z szosą.
Napisano 21 luty 2013 - 11:01
Pozdrawiam
Napisano 21 luty 2013 - 11:52
http://www.forumszos...t=14446&start=0
http://kolarstwo.rybnik.pl/forum/
Od czasu do czasu spotykamy się w weekendy i jeździmy razem.
#431 Gosc_rumcajs666_*
Napisano 28 luty 2013 - 14:49
Konto na forum założyłem już dość długi czas temu, ale teraz dopiero zacząłem nań wchodzić.
Radosław. Lat 23. Okolice Górnego Śląska (choć tak naprawde to Zagłębie) Na szosówce jeżdziłem parę lat, ostatnio miałem 3 lata przerwy, co zaowocowało przybraniem 35 kg Teraz wracam, popracowałem trochę przez zimę i mam nadzieję wrócić do jako takiej formy.
Cele:
20-25 kg mniej
rzucić fajki
co do celów na rowerze to jeszcze nie wiem, muszę zrobić sobie czasówkę na rozpoznanie formy i dopiero założyć cel, o ile nie zejdę na serce.
Pozdrawiam Wszystkich!
#434 Gosc_rumcajs666_*
Napisano 28 luty 2013 - 20:54
Dzięki za przywitanie
PS: Co co puszki z dziesiątkami to pomysł jest świetny, robiłem tak poprzednio i jak z niej nie podbierałem to co kwartał wyciągałem jakieś 1200 zł także warto
Napisano 20 marzec 2013 - 18:10
Adrian, z Oświęcimia. Forum przeglądam od jakiegoś czasu, jednak dopiero teraz postanowiłem się udzielić, jako że stałem się bezpowrotnie szosowcem : )
Wcześniej uprawiałem przez ok. rok kolarstwo przełajowe Żadnego klubu, po prostu dla siebie i swojej przyjemności. Piękny sport w każdym jego rodzaju, coś co mógłbym robić bez końca. Od niedawna jestem posiadaczem solidnej kolarki, niedawno też miała swój chrzest... I już wiem że to jest to. Pozostaje tylko wrócić do formy po przespanej zimie, chociaż jak widze, to to co na góralu (na asfalcie oczywiście) nazywałem ogniem, to na szosówce jest kwestią pstryknięcia palcami : )
Mam nadzieje że już niedługo zobaczę się z niektórymi na trasie Pozdrawiam!
Napisano 30 marzec 2013 - 15:49
Po dość długim przeglądaniu tego forum z ukrycia postanowiłem się w końcu zalogować.
Po wielu miesiącach zastanawiania sie, kalkulowania i przemyśleń postanowieniem spróbować "szosę".
ale na rowerze jeżdżę od daaawna, od kiedy pamiętam. oczywiście jak każdy zaczynałem od bocznych kółek, potem armia wigry, lubilatów i innych sprzętów. a potem pojawił się słynny romet viking ze znakiem "teraz polska"
to właśnie ten sprzęt zaraził mnie to ambitniejszego jeżdżenia. potem króciutki epizod z już prawdziwym góralem pod postacią scotta jeszcze made in usa, a potem już świadomy zakup górskiej meridy którą od 2008r startuje w maratonach na mazowszu.
od 20011r jestem w drużynie i jeździmy cały sezon w mazovia mtb i sporadycznie w poland bike.
a teraz dla treningu i dla urozmaicenia codziennych jazd będzie to szosa!
pzdr!
Napisano 13 kwiecień 2013 - 16:22
Sprowadziła mnie do was potrzeba wyboru/kupna pierwszego szosowego roweru.
Mam nadziej że spodoba mi się ten amatorski sport i zostane tu już na zawsze.
P.S.
Troche dziwne że dział forum: Ogólne i temat do przywitania tak w środku schowany zawyczaj jest na samej górze.
Napisano 14 kwiecień 2013 - 09:48
Forum przeglądam od ponad roku czytam głównie o sprzęcie, w tym roku postanowiłem małą modernizację mojego Bianchi i zarejestrowanie się na tym forum było strzałem w dziesiątkę. Na forum znalazłem i wciąż znajduje odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.