Witam na forum Jestem z Łobza, mam na imię Zbyszek i jeżdżę dla przyjemności, polubiłem jazdę rowerem ponieważ poznałem kobietę nie z mojej miejscowości i tak zacząłem jeździć do Niej rowerkiem (Jej też sie spodobały jazdy rowerem, i razem jeździmy po szosach powiatu ), to jest teraz mój podstawowy środek transportu, jako że innego nie mam i z racji wady wzroku nie przeszedłbym testów lekarskich na prawko, ale rower jest względnie powolny w stosunku do auta, rowerkiem mogę śmigać, no i słowo o rowerku: typowe retro, stara stalowa szosa składana ze zdobycznych różności, ale jeździ koła alu piasty dura ace ax, shimano exage ES z tyłu, z przodu jakaś zdobyczna przerzutka od górala, korba na klin 44 - 52, kierownica sakae custom, manetki na kierze od górala, noski, błotniki, bagażnik i lampki na dynamo, rowerek ma być uniwersalny, ciężki jest, jakieś 15 kg będzie, ale przez to dobry do treningów i wszystko w nim działa jak w zegarku, płynnie, cicho, to najważniejsze nawet się na nim ścigałem bardzo amatorsko w Świdwinie, i źle nie pojechałem, objechałem sporo osób na lepszych rowerkach
Pozdrawiam wszystkich Userów Forum