Jump to content

Photo

Witam pięknie

630 replies to this topic

#461 Lipski

Lipski
  • Użytkownik
  • 3 posts

Posted 04 August 2013 - 16:39

Witam,

Po kilkumiesięcznym przeglądaniu forum postanowiłem się zarejestrować. Mieszkam w Warszawie, jeżdzę na szosówce weekendowo, a na dojazdy pracy mam singla na stalowej ramie. Nie widzę lepszego środka transportu (korki...). To forum dostarczyło mi wiele pomocnych informacji, nadzszedł czas żebym włączył się do dyskusji z wami :)

Pozdrawiam

#462 tomjoad

tomjoad
  • Użytkownik
  • 5 posts

Posted 05 August 2013 - 09:56

Witam, 

Nie ukrywam, że zarejestrowałem się głównie z powodu zakupu roweru. Potrzebuję aby ktoś odpowiedział mi na kilka pytań i rozwiał kilka wątpliwości.

#463 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2,523 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 05 August 2013 - 14:00

Witamy nowo przybyłych ;-)

#464 emilioni

emilioni
  • Użytkownik
  • 322 posts
  • SkądPoznań

Posted 06 August 2013 - 17:18

Cześć
Jestem Emil z Poznania. Wędkuje od daaaawna, fotografuje analogowo od daaawna a kolarstwo od 2 miesiecy. Stara szosa. Ucze się wszystkiego od zera. Zobaczymy jak wyjdzie.
Forum od początku czytam i uczę sie dzięki Wam.
Pozdrawiam ze świnoujścia obecnie :)

#465 Gosc_KarolinaGrabowska_*

Gosc_KarolinaGrabowska_*
  • Gość

Posted 19 August 2013 - 12:43

Mieszkam w Krakowie. Jeżdżę na rowerze gdzie się da. Nie stronię też od biegania, nart, pływania i tenisa. Pozdrawiam wszystkich. Zarejestrowałam się już dawno, ale teraz się włączam aktywnie.

#466 Gosc_Joseito_*

Gosc_Joseito_*
  • Gość

Posted 20 August 2013 - 12:26

Witam wszystkich , dołaczylem do was ok. 2 tygodni temu , a kolarstwo uprawiam od 2 miesiecy ;-) . Aktualnie dystansy jakie jezdze to ok. 60/70km. Mieszkam w Zawoi wiec jest kilka fajnych podjazdow miedzy innymi na Przelecz Krowiarki badz Przyslop. Szczala !

#467 freak78

freak78
  • Użytkownik
  • 55 posts

Posted 06 September 2013 - 09:06

Witam na forum :) Jestem z Łobza, mam na imię Zbyszek i jeżdżę dla przyjemności, polubiłem jazdę rowerem ponieważ poznałem kobietę nie z mojej miejscowości i tak zacząłem jeździć do Niej rowerkiem (Jej też sie spodobały jazdy rowerem, i razem jeździmy po szosach powiatu :) ), to jest teraz mój podstawowy środek transportu, jako że innego nie mam  i z racji wady wzroku nie przeszedłbym testów lekarskich na prawko, ale rower jest względnie powolny w stosunku do auta, rowerkiem mogę śmigać, no i słowo o rowerku: typowe retro, stara stalowa szosa składana ze zdobycznych różności, ale jeździ :) koła alu piasty dura ace ax, shimano exage ES z tyłu, z przodu jakaś zdobyczna przerzutka od górala, korba na klin 44 - 52, kierownica sakae custom, manetki na kierze od górala, noski, błotniki, bagażnik i lampki na dynamo, rowerek ma być uniwersalny, ciężki jest, jakieś 15 kg będzie, ale przez to dobry do treningów i wszystko w nim działa jak w zegarku, płynnie, cicho, to najważniejsze :)  nawet się na nim ścigałem bardzo amatorsko w Świdwinie, i źle nie pojechałem, objechałem sporo osób na lepszych rowerkach :) 

Pozdrawiam wszystkich Userów Forum :)

#468 Gosc_malina_*

Gosc_malina_*
  • Gość

Posted 06 September 2013 - 11:58

Dopiero teraz (po prawie 10 postach) znalazłam ten wątek. Jestem tutaj nowa, zatem witam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia. :)

#469 Bausik

Bausik
  • Użytkownik
  • 10 posts
  • SkądKatowice

Posted 06 September 2013 - 13:44

Witam

Mam na imię Tomek i zarejestrowałem się, ponieważ chciałbym abyście pomogli wybrać mi rower. Od tego roku zacząłem ścigac się

w triathlonie i potrzebuje do tego dobrego sprzętu.

Pozdrawiam

#470 bartolini

bartolini
  • Użytkownik
  • 38 posts
  • SkądRopczyce

Posted 07 September 2013 - 10:31

Cześć Wszystkim, jestem Bartek i już wkrótce mam nadzieję, będę mógł zaprezentować finalny efekt renowacji swojej kolarki favorit. W sumie to jeszcze nie jeździłem na szosie, ale mam zajawkę na renowacje takich antyków. Na codzień zaś śmigam enduro na swoim nicolaiu heliusie :)

#471 Bobson

Bobson
  • Użytkownik
  • 9 posts
  • SkądKoszalin

Posted 09 September 2013 - 09:38

Siemanko, witam w mojej kuch... yyee... to nie to ;) 
Witam wszystkich, po dwóch tygodniach przeglądania forum postanowiłem, dołączyć do Waszej społeczności, bo drugiej takie nie ma w całym necie :) Od 3 tygodni jestem szczęśliwszym człowiekiem, tzn. posiadaczem szosówki :) wcześniej były różne treki, mtb- praktycznie czym się dało, tym się jeździło, tylko temat szosówek traktowałem trochę po macoszemu i był to straszny błąd. Ale nie o tym.. ;)
Rower- typowa szosa z przełomu lat 70/80 ( tak mi się wydaje), osprzęt- jeżeli mogę to tak w ogóle nazwać, firmy falcon ;) czyli idealna baza, żeby coś z tym zrobić ;)
Planuję przez zimę trochę go doinwestować, odświeżyć, a ze względu na moją znikomą wiedzę w temacie częsci i ogólnego "co z czym", będę liczył na Waszą pomoc :)

do zobaczenia na forum! Krzysiek 

#472 saj

saj
  • Użytkownik
  • 50 posts
  • SkądKRAKÓW

Posted 11 September 2013 - 22:45

witam jestem  nowiutki ale stary wiekowo :-P  na szosie jechałem 2 razy w życiu :-(

#473 DrMike

DrMike
  • Użytkownik
  • 62 posts
  • SkądSzczecin

Posted 07 November 2013 - 23:48

Cześć, właśnie się zarejestrowałem, ale forum przeglądam już parę miesięcy czerpiąc inspirację i co tu ukrywać, sporo wiedzy. Jestem ze Szczecina i właśnie tam jeżdżę. Można mnie spotkać jak do tej pory na północnych trasach i po zachodniej stronie granicy. Moją pierwszą szosę kupiłem w tym roku, jestem więc początkującym rowerzystą, chociaż parą ładnych lat już eksploruję szczecińskie lasy na moim starym mtb. Cieszę się że dołączyłem do tego rowerowego grona. Jeżeli są tu jeszcze jacyś zapaleńcy ze Szczecina, to chętnie się spotkam na treningu. Pozdrawiam. DrMike

#474 Zawulon

Zawulon
  • Użytkownik
  • 7 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 November 2013 - 22:50

Witam serdecznie rowerową brać.
Dziś kurier przywiózł mi moja pierwszą szose. Olsh 001 na xenon 9.
Z wielkim entuzjazmem powiększę grono forowiczów i pozostałych warszawskich kolaży.
Pozdrawiam.

#475 System

System
  • Użytkownik
  • 643 posts
  • Skądz netu

Posted 16 November 2013 - 15:57

"Z wielkim entuzjazmem powiększę grono forowiczów i pozostałych warszawskich kolaży."

???

Ale to nie to forum.

System

#476 Zawulon

Zawulon
  • Użytkownik
  • 7 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 November 2013 - 23:31

"Z wielkim entuzjazmem powiększę grono forowiczów i pozostałych warszawskich kolaży."

???

Ale to nie to forum.

System

• Zawulon likes this

#477 Zawulon

Zawulon
  • Użytkownik
  • 7 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 November 2013 - 23:34

A tak :)
W końcu żaden ze mnie artysta, do kolarzy jednak spróbuję raz jeszcze.

Pozdrawiam raz jeszcze.
Systemowi wierzyć trzeba.

#478 Hipek99

Hipek99
  • Użytkownik
  • 2 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 November 2013 - 16:20

Czołem!

Forum śledzę już od dawna, zresztą konto też mam od chwili, ale w końcu postanowiłem się odezwać.

Pozdrawiam wszystkich!

#479 System

System
  • Użytkownik
  • 643 posts
  • Skądz netu

Posted 20 November 2013 - 12:43

Zawulon, a skąd wiesz co w Tobie jeszcze drzemie ?? :P

System

#480 Zawulon

Zawulon
  • Użytkownik