Jump to content

Photo

Witam pięknie

630 replies to this topic

#481 Tycjan

Tycjan
  • Użytkownik
  • 6 posts

Posted 30 November 2013 - 14:29

Siemano ;-)

Rejestracja zakończona, przeszedł czas na przywitanie.

Witam wszystkich korzystających z forum i jednocześnie serdecznie pozdrawiam ;-)

#482 BeeLee

BeeLee
  • Użytkownik
  • 31 posts
  • SkądZamość

Posted 15 December 2013 - 19:17

Witam, jestem obecnie na składaniu pierwszej szosy (po 3 latach na ostrym), więc pomyślałem sobie by zacząć regularnie przeglądać to forum. Mam dosyć małą wiedzę o szosach lecz starał się często udzielać na forum  :)

#483 drm

drm
  • Użytkownik
  • 359 posts

Posted 15 December 2013 - 20:02

Ups :(

Nie wiedziałem, że jest kącik powitalny i "popełniłem" już kilka postów na forum.

Teraz zatem nadrabiam zaległość i witam z pogranicza Małopolski i Śląska :)

Marcin.

#484 - MC -

- MC -
  • Użytkownik
  • 106 posts
  • SkądMiędzyrzecz

Posted 01 January 2014 - 20:22

Witam po dłuższej przerwie w Nowym 2014 Roku. Pozdrower.

u3181y2018v3.gif

#485 weteran

weteran
  • Użytkownik
  • 31 posts
  • SkądGóral

Posted 06 January 2014 - 09:01

Witam i pozdrawiam wszystkich fanów rowerów.

#486 Kresowiak

Kresowiak
  • Użytkownik
  • 537 posts
  • SkądKraków

Posted 12 January 2014 - 16:38

Cześć wszystkim. Kolarz-amator z tej strony :)

#487 Kuba Dyrkacz

Kuba Dyrkacz
  • Użytkownik
  • 7 posts

Posted 13 January 2014 - 09:42

Witam Szalenec na ostrym kole Wysłane z mojego A1-811 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk

#488 loszmi

loszmi
  • Użytkownik
  • 23 posts
  • SkądPoznań

Posted 07 February 2014 - 22:15

Pozdrawiam z Poznania.

Czaję się na przełajówkę i stąd moja obecność.

#489 Gucio96

Gucio96
  • Użytkownik
  • 6 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 February 2014 - 09:01

Witam wszystkich!
Jako świeży (choć już nie młody) narybek w szosowym akwarium pragnę się grzecznie przywitać! Od zawsze rower, od 2009 maratony MTB ale dopiero od zeszłego roku szosa...i czuję, że mnie wciągnęło, stąd moja wizyta na forum!
Pozdrawiam!
Sławek

#490 86aleksandra

86aleksandra
  • Użytkownik
  • 10 posts
  • SkądSwiecie

Posted 11 February 2014 - 17:32

Chciałam sie przywitać ze wszystkimi miłośnikami kolarstwa i roweru. Rower to moja pasja,szczególnie szosa,podróże,podjazdy;) już kilka lat biorę udział wyjazdach rowerowych,jestem rownież pilotem wycieczek rowerowych.Glownie brałam udział wyjazdach zagranicznych nastawionych na kolarstwo szosowe. Choć jestem tutaj dopiero pierwszy dzień bardzo mi sie tu podoba:)
Pozdrawiam

#491 kubens

kubens
  • Użytkownik
  • 543 posts
  • SkądPodhale

Posted 11 February 2014 - 18:13

Witamy koleżankę :)

#492 ATLETA Odżywki

ATLETA Odżywki
  • Użytkownik
  • 5 posts

Posted 21 February 2014 - 23:16

Hej

Nie znalazłem działu powitań, więc tutaj nieco przybliżę swoją osobę. Mam na imię Michał, 30 lat, mieszkam w Radomiu. Jazdę rowerem lubiłem od dziecka. Życie potoczyło się tak, że z brakucz czasu rower poszedł w odstawkę. Kiedyś nie stać mnie było na jakieś fajne maszyny. Wraz z dorabianiem się ;-) pasja wróciła, namowy przyjaciela mocniej mnie zmotywowały do jazdy. Prowadzę firmę zajmującą się sprzedażą suplementów diety i odżywek dla sportowców. Specjalizujemy się w wspomaganiu sportowym. Przyznam, że przez wiele lat byłem pochłonięty głównie siłownią, a rower to było co najwyżej cardio po siłowni. Przez ogrom pracy coraz mniej ćwiczyłem, tym samym łapiąc kolejne fałdy tłuszczu hehe Za namową przyszedł czas na zmiany i zrobienie czegoś dla siebie wreszcie. Najpierw był zakup MTB 29er na XT, którego ostro męczyłem cały 2013. Teraz została dokupiona szosa BMC SLC 01 Race Machine na Super Record :D i powoli szykuje się na sezon 2014. Kompletuje sprzęt i ogień.. Cel na 2014 zrobienie 5000 km i zaliczenie jakiejś dłuższej trasy, żeby sprawdzić się samemu ze sobą. Forum czytam od dawna, ale dopiero dzisiaj zdecydowałem się ujawnić. Witam wszystkich w razie kłopotów z suplementacją służę pomocą ;-) a Wy mi pomagajcie poszerzać wiedzę na temat sprzętu i techniki :P

Wrzucam zdjęcie mojej bestii, póki co z netu. Jak ładnie odpicuje mój i skompletuje wszystko to zrobie własne. Mój ma inne koła - Fulcrum 1. Malowanie takie samo. Osprzęt Campagnolo.

Pozdrawiam

Michał, ATLETA

bmc-pro-machine-slc01-sram-force-2010-road-bike.jpg

#493 bbwolski

bbwolski
  • Użytkownik
  • 22 posts

Posted 06 March 2014 - 19:39

Cześć wszystkim !

na forum trafiłem chwile po zakupie pierwszej szosy :) zagorzały fan MTB / AM (już ładnych parę lat) wsiadł na szosę i się zakochał. Ostatnio nawet częściej spędzam czas na asfaltach niż w lesie i w górach ;) na szczęście w moim rodzinnym Krakowie można spokojnie trafić na innych entuzjastów - tutaj serdecznie pozdrawiam ekipy z błoń - i pokręcić w grupie. 

Zielony w temacie szosowego osprzętu mam nadzieje, że znajdę tutaj wiele cennych wskazówek i dobrych rad jak podrasować mój rower.

#494 d8wid

d8wid
  • Użytkownik
  • 347 posts
  • SkądSzczecin

Posted 06 March 2014 - 20:33

Witam wszystkich

Szosowiec i MTB fan ze Szczecina. Od niedawna na szosie, zbieram graty, szukam towarzystwa na drodze i zbieram sprzęt:) 

HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon 

#495 wigoor

wigoor
  • Użytkownik
  • 65 posts
  • SkądKowale (Gdańsk)

Posted 11 March 2014 - 23:19

Witam,

Mieszkam w Kowalach pod Gdańskiem. Od dwóch lat intensywnie trenuję bieganie. Mam już za sobą kilka startów, w tym roku maraton. Chcę urozmaicić treningi zaopatrując się w szosę. Na oku mam także start w triathlonie. Na rowerze jeździłem od dzieciaka, ale były to bezimienne górale, dlatego moja wiedza na ten temat jest dość ograniczona. Mam nadzieję się podszkolić i w niedługim czasie kupić sprzęt. Pozdrawiam serdecznie!

#496 Gosc_Ortop_*

Gosc_Ortop_*
  • Gość

Posted 03 April 2014 - 22:42

Uszanowania dla forowiczów, forum przeglądam od kilku tygodni. Przez wiele lat jestem fanem kolarstwa górskiego, sporo jazdy, różne rowery, kiedyś nawet starty w wyścigach cross-country - amatorsko. Obecnie od kilku tygodni mam pierwszy rower szosowy - jestem pod wielkim wrażeniem. Kupiłem doskonały sprzęt, używany ale jak nowy, moja ulubiona marka Specialized model Roubaix. Mam mało czasu na jazdy, ale już po 200 kilometrach rowerek dopasowałem i  teraz jazda na Góralu też Spec HT  ale 29 er wydaje się bez sensu. Odkryłem szosę późno ale mimo wieku 50 l. radocha jak z pierwszego roweru.

#497 Silesia Skating

Silesia Skating
  • Użytkownik
  • 41 posts

Posted 08 April 2014 - 20:52

Witam,

trafiłem na forum szukając pierwszego roweru szosowego, jako uzupełnienia do rolek szybkich, trochę też zażywam mtb, w temacie rowerów wiem niewiele, ale w zakresie sprzętu rolkowego służę pomocą ;-)

http://silesiaskating.pl/

#498 Gosc_heros_*

Gosc_heros_*
  • Gość

Posted 21 April 2014 - 20:12

Witam serdecznie.

Właśnie przymierzam się do zakupu pierwszej kolarzówki.

#499 szymon.m

szymon.m
  • Użytkownik
  • 11 posts

Posted 26 April 2014 - 13:19

Witam

Jestem na etapie poszukiwań pierwszej szosy... mam nadzieje że trafienie tutaj będzie dobrą motywacją by poznać świat od strony szosy na szosie :)

Do tej pory rower mtb tylko rekreacyjnie.

pozdrawiam

#500 Gosc_cezet_*

Gosc_cezet_*
  • Gość

Posted 09 May 2014 - 09:18

Cześć Wszystkim,

Mam na imię Maciek i mam ponad trzy dychy na karku. Moja historia jest bardzo krótka - jakieś 4 lata temu wyszedłem z domu kupić kiełbasę i wróciłem ze starą kolarzówką Raleigha. Wsiąkam, eksperymentuję i kombinuję, można mnie spotkać w okolicach Krakowa i Skały.

Pozdrawiam serdecznie.

Reply to this topic