Siemano ;-)
Rejestracja zakończona, przeszedł czas na przywitanie.
Witam wszystkich korzystających z forum i jednocześnie serdecznie pozdrawiam ;-)
Napisano 30 listopad 2013 - 14:29
Siemano ;-)
Rejestracja zakończona, przeszedł czas na przywitanie.
Witam wszystkich korzystających z forum i jednocześnie serdecznie pozdrawiam ;-)
Napisano 11 luty 2014 - 09:01
Witam wszystkich!
Jako świeży (choć już nie młody) narybek w szosowym akwarium pragnę się grzecznie przywitać! Od zawsze rower, od 2009 maratony MTB ale dopiero od zeszłego roku szosa...i czuję, że mnie wciągnęło, stąd moja wizyta na forum!
Pozdrawiam!
Sławek
Napisano 11 luty 2014 - 17:32
Napisano 11 luty 2014 - 18:13
Witamy koleżankę
Napisano 21 luty 2014 - 23:16
Hej
Nie znalazłem działu powitań, więc tutaj nieco przybliżę swoją osobę. Mam na imię Michał, 30 lat, mieszkam w Radomiu. Jazdę rowerem lubiłem od dziecka. Życie potoczyło się tak, że z brakucz czasu rower poszedł w odstawkę. Kiedyś nie stać mnie było na jakieś fajne maszyny. Wraz z dorabianiem się ;-) pasja wróciła, namowy przyjaciela mocniej mnie zmotywowały do jazdy. Prowadzę firmę zajmującą się sprzedażą suplementów diety i odżywek dla sportowców. Specjalizujemy się w wspomaganiu sportowym. Przyznam, że przez wiele lat byłem pochłonięty głównie siłownią, a rower to było co najwyżej cardio po siłowni. Przez ogrom pracy coraz mniej ćwiczyłem, tym samym łapiąc kolejne fałdy tłuszczu hehe Za namową przyszedł czas na zmiany i zrobienie czegoś dla siebie wreszcie. Najpierw był zakup MTB 29er na XT, którego ostro męczyłem cały 2013. Teraz została dokupiona szosa BMC SLC 01 Race Machine na Super Record i powoli szykuje się na sezon 2014. Kompletuje sprzęt i ogień.. Cel na 2014 zrobienie 5000 km i zaliczenie jakiejś dłuższej trasy, żeby sprawdzić się samemu ze sobą. Forum czytam od dawna, ale dopiero dzisiaj zdecydowałem się ujawnić. Witam wszystkich w razie kłopotów z suplementacją służę pomocą ;-) a Wy mi pomagajcie poszerzać wiedzę na temat sprzętu i techniki
Wrzucam zdjęcie mojej bestii, póki co z netu. Jak ładnie odpicuje mój i skompletuje wszystko to zrobie własne. Mój ma inne koła - Fulcrum 1. Malowanie takie samo. Osprzęt Campagnolo.
Pozdrawiam
Michał, ATLETA
Napisano 06 marzec 2014 - 19:39
Cześć wszystkim !
na forum trafiłem chwile po zakupie pierwszej szosy zagorzały fan MTB / AM (już ładnych parę lat) wsiadł na szosę i się zakochał. Ostatnio nawet częściej spędzam czas na asfaltach niż w lesie i w górach na szczęście w moim rodzinnym Krakowie można spokojnie trafić na innych entuzjastów - tutaj serdecznie pozdrawiam ekipy z błoń - i pokręcić w grupie.
Zielony w temacie szosowego osprzętu mam nadzieje, że znajdę tutaj wiele cennych wskazówek i dobrych rad jak podrasować mój rower.
Napisano 06 marzec 2014 - 20:33
Witam wszystkich
Szosowiec i MTB fan ze Szczecina. Od niedawna na szosie, zbieram graty, szukam towarzystwa na drodze i zbieram sprzęt:)
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 11 marzec 2014 - 23:19
Witam,
Mieszkam w Kowalach pod Gdańskiem. Od dwóch lat intensywnie trenuję bieganie. Mam już za sobą kilka startów, w tym roku maraton. Chcę urozmaicić treningi zaopatrując się w szosę. Na oku mam także start w triathlonie. Na rowerze jeździłem od dzieciaka, ale były to bezimienne górale, dlatego moja wiedza na ten temat jest dość ograniczona. Mam nadzieję się podszkolić i w niedługim czasie kupić sprzęt. Pozdrawiam serdecznie!
Napisano 03 kwiecień 2014 - 22:42
Uszanowania dla forowiczów, forum przeglądam od kilku tygodni. Przez wiele lat jestem fanem kolarstwa górskiego, sporo jazdy, różne rowery, kiedyś nawet starty w wyścigach cross-country - amatorsko. Obecnie od kilku tygodni mam pierwszy rower szosowy - jestem pod wielkim wrażeniem. Kupiłem doskonały sprzęt, używany ale jak nowy, moja ulubiona marka Specialized model Roubaix. Mam mało czasu na jazdy, ale już po 200 kilometrach rowerek dopasowałem i teraz jazda na Góralu też Spec HT ale 29 er wydaje się bez sensu. Odkryłem szosę późno ale mimo wieku 50 l. radocha jak z pierwszego roweru.
Napisano 08 kwiecień 2014 - 20:52
Witam,
trafiłem na forum szukając pierwszego roweru szosowego, jako uzupełnienia do rolek szybkich, trochę też zażywam mtb, w temacie rowerów wiem niewiele, ale w zakresie sprzętu rolkowego służę pomocą ;-)
Napisano 09 maj 2014 - 09:18
Cześć Wszystkim,
Mam na imię Maciek i mam ponad trzy dychy na karku. Moja historia jest bardzo krótka - jakieś 4 lata temu wyszedłem z domu kupić kiełbasę i wróciłem ze starą kolarzówką Raleigha. Wsiąkam, eksperymentuję i kombinuję, można mnie spotkać w okolicach Krakowa i Skały.
Pozdrawiam serdecznie.