Też zaczynałem w tym wieku:) Witaj!
Witam pięknie
Started By
Konik
, 08 gru 2006 16:46
630 odpowiedzi w tym temacie
#525 Gosc_mateuss_*
Napisano 10 październik 2014 - 07:40
Cześć wszystkim,
Złapałem zajawkę na rower szosowy dokładnie tydzień temu
Do tej pory jeździłem na hardtailu i full suspension - czasem jakieś wypady w górę na mały downhill,
Od kiedy jeżdżę rowerem do roboty, chciałem sprówać szosówy i pożyczyłem od szwagra starego Battaglin`a. Teraz chcę go trochę zreanimować.
Pozdrowienia
Napisano 02 listopad 2014 - 20:42
Witam wszystkich! Dwa tygodnie temu zakupiona szosa. Stanęło na triban 500. Na początek powinno wystarczyć. Mam 20 lat.Zainteresowałem się kolarstwem szosowym po przeczytaniu książki o braciach Brownlee i kupiłem szose. Ryzykownie ale zakochałem się po pierwszych kilometrach. Jeżdżę główne po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Dzięki forum zdobywam doświadczenie za co Wam dziękuję
Napisano 27 grudzień 2014 - 10:36
Witam całą społeczność szosową. Mam na imie Damian. We wrzesniu tego roku zakupiłem swój pierwszy rower od 12 lat. B'twin Triban 500sE. Chciałbym go usprawnić i opanować chaos zwiazany z groupset'em gdzie prawie każda część jest z innej marki. Zmienić koła. Dotychczas zmieniłem owijkę na BBB oraz opony na Michelin Dynamic sport. Bede chciał upgrade'owac rower systematycznie wiem, że to nie czyni mnnie silniejszym i szybszym ale spokój ducha owszem . Pozdrawiam.