Skocz do zawartości

Zdjęcie

Witam pięknie

630 odpowiedzi w tym temacie

#141 miko777

miko777
  • Użytkownik
  • 17 postów
  • SkądWarta

Napisano 27 lipiec 2008 - 20:35

no nie wiem a wie ktos cos o klubie Koźminianka :?: to chyba naj blizej ode mnie. dziekuje z gory chociaz pewnie na forumu nikogo nie ma z tego klubu.

#142 mmuman

mmuman
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądPodgrodzie

Napisano 27 lipiec 2008 - 21:43

Witam wszystkich! To dopiero mój drugi sezon na szosie. Do tej pory jeździłem bardziej rekreacyjnie i niezbyt często. Teraz postanowiłem sobie cel na przyszłe lata: chce polepszyć swoją formę do tego stopnia aby móc startować w jakichś amatorskich wyścigach.
Miko777!!! jeśli tylko masz okazje to zapisz sie do tego klubu. w mojej okolicy niestety nie ma żadnego. gdybym był na Twoim miejscu nie zastanawiałbym sie ani chwili. Pozdrawiam!!
P.S forum jest super!!!dużo sie można dowiedzieć dzięki!

#143 miko777

miko777
  • Użytkownik
  • 17 postów
  • SkądWarta

Napisano 27 lipiec 2008 - 22:20

jak tak mowicie to przejade sie do klubu na rowerze. Ale jak ktos jest z tych okolic albo i z tego klubu niech sie odezwie ja czesto jade na turek albo podebice. Pozdro :!:

#144 Krzysio

Krzysio
  • Użytkownik
  • 17 postów
  • Skądokol. Wodzisławia Śl

Napisano 30 lipiec 2008 - 15:20

Witam!
Niedawno przesiadłem się z MTB na szose i coraz bardziej mnie to wciąga :D zaczynam myślec nawet o wstąpieniu do jakiegoś klubu tylko nie wiem czy jest coś sensownego w mojej okolicy gdzie miałbym jakąś szansę sie załapać.
A i staram sie teraz wrócić do formy bo długo męczyłem kontuzję kolan.

Pozdrawiam wszystkich

#145 Mika

Mika
  • Użytkownik
  • 298 postów
  • SkądGliwice

Napisano 30 lipiec 2008 - 18:31

Witamy :) jeśli się nie orientujesz to masz w pobliżu Feniksa Rydułtowy i w Czernicy, oba kluby prowadzi p.Dariusz Skupień :)

#146 Tobek

Tobek
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • SkądMysłowice

Napisano 05 sierpień 2008 - 13:37

Witam wszystkich szosowców, forowiczów ;)
Przesiadam się z MTB na szosę i tak się tu znalazłem ;-)

#147 pawella

pawella
  • Użytkownik
  • 39 postów
  • SkądKielce

Napisano 05 sierpień 2008 - 21:10

Witam wszystkich szosowców, forowiczów ;)
Przesiadam się z MTB na szosę i tak się tu znalazłem ;-)

Witamy serdecznie :-D .
I jakie wrażenia z szosy?

#148 Tobek

Tobek
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • SkądMysłowice

Napisano 06 sierpień 2008 - 09:08

Całkowicie inna jazda :)
Zdecydowanie szybciej i lżej dłuższe trasy, niż ciągnąc tego MTB'ka :mrgreen:

#149 boberek

boberek
  • Użytkownik
  • 15 postów
  • Skądpomiechówek

Napisano 06 sierpień 2008 - 13:51

Witam Serdecznie
od 3 lat śmigam na MTB złożyłem swój rowerek marzeń :P i nie mam juz co w nim zmieniac :)

jest to Scott Scale 35 model 2007 :)

ale od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego któy kupiłem od kolegi
jest to CUBE Peloton 2007 :)
i to bedzi ekolejne wyzwanie aby miec fajny rowerek do szybkiej jazdy
pierwsze wrażenia jazdy na szosie
bezcenne :P rewelacja :) jestem zafascynowany jazdą :) wiec MTB troche postoi teraz :P

witam wszytskich bardzo serdecznie ;)
pozdrawiam Boberek

#150 Cineeek

Cineeek
  • Użytkownik
  • 34 postów
  • SkądOstrołęka

Napisano 09 sierpień 2008 - 17:01

Witam Serdecznie
Od kilku tygodni śmigam na szosie po przesiadce ze starego MTB ;]
Ale szosa to coś wyjątkowego, już po pierwszej jeździe byłem w niej zakochany ;]
Tak jakoś wyszło i tu jestem ;]
A sprzętem się nie chwalę, bo nie ma czym ;]
Ważne by szedł do przodu, do przodu ;]

Pozdrawiam

#151 Krzysio

Krzysio
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 10 sierpień 2008 - 18:06

widze ze wiecej osob jest ktore przesiada sie ze starego mtb na szose ;) zycze powodzenia

pzdr

#152 Von Munchhausen

Von Munchhausen
  • Użytkownik
  • 273 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 sierpień 2008 - 22:16

:) Powiedziałbym, że w wielu przypadkach to coś jak ewolucja. MTB-> szosa. Nie pamiętam, bym słyszał o przypadku odwrotnym.

PS Rok temu przesiadłem się z MTB i od tamtej pory na MTB jeżdżę okazjonalnie. BARDZO okazjonalnie.

#153 ojcie_c

ojcie_c
  • Użytkownik
  • 312 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 11 sierpień 2008 - 09:12

Podczytuję forum już chwilkę, ale chciałem się w końcu przywitać. Więc witam wszystkich :)

#154 Krzysio

Krzysio
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11 sierpień 2008 - 21:26

:) Powiedziałbym, że w wielu przypadkach to coś jak ewolucja. MTB-> szosa. Nie pamiętam, bym słyszał o przypadku odwrotnym.

PS Rok temu przesiadłem się z MTB i od tamtej pory na MTB jeżdżę okazjonalnie. BARDZO okazjonalnie.

no ja akurat znam 2 przypadki ktorzy z szosy przesiedli sie na MTB. oba to thriatlonowcy ;p ale juz koniec OT

#155 Von Munchhausen

Von Munchhausen
  • Użytkownik
  • 273 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 sierpień 2008 - 13:27

O! To ciekawe - w każdym razie, znów dowiaduję się czegoś nowego :)

#156 robijn

robijn
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • Skądwrocław

Napisano 30 październik 2008 - 17:15

Witam kupiłem rowrek w pazdzierniku zeszłego roku do tamtej pory trenowałem sietkówke ale sie skonczyło wiec rowerek jest tym zajeciem co zawsze chciałem robic.
Często czytam wasze posty i duzo z nich się dowiaduje wiec stosuje pewne żeczy proponowane i sprawdzone przez was.Pozdrawiam

#157 Gosc_Stas_*

Gosc_Stas_*
  • Gość

Napisano 31 październik 2008 - 19:14

widze ze wiecej osob jest ktore przesiada sie ze starego mtb na szose ;) zycze powodzenia
pzdr

Powinno byc raczej tak:"widze ze wiecej osob jest ktore przesiada sie z mtb na starą szose"
Szosa była od zawsze. MTB wymyslono "na chwilę". Na rowerze jeździ się po drogach. Po górach się nie jeździ - tylko chodzi ... i to z szacunkiem dla nich. Całe szczęście, że Jurek Kukuczka nie musi już tego widziec jak dziwnym trafem rowerem ktos usiłuje wjechac "na skalista górę" :-)

Pzdr
Stas

#158 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 01 listopad 2008 - 13:56

No nie wygłupiajmy się ,MTB to niezła zabawa ,szosa to moja miłośc odkąd tyko zobaczyłem pierwszego Huragana ,a wtedy jeszcze dinozaury chasały po łąkach.

#159 Gosc_cigane_*

Gosc_cigane_*
  • Gość

Napisano 05 listopad 2008 - 13:07

Dopiero teraz zauważyłem ten dział przywitań...więc witam
Jestem z Pomorza,jeżdżę dopiero 4 miesiąc na góralu po szosie ,od marca już będzie szosówka, a zapaliłem się na mini maratony, czyli trasy od 80 do 120 km...od czegoś trzeba zacząć...
A to forum to dla mnie kopalnia wiedzy...pozdro :->

#160 Adaasko

Adaasko
  • Użytkownik
  • 484 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 05 listopad 2008 - 21:54

Witam i Ja, mam 16 lat, jeżdze od zawsze, od mniejwiecej 4,5 roku w ekstremalnej odmianie jaką jest street, oraz od paru miesięcy na moim drugim rowerze - mojej cudownej błękitnej strzale - błękitnym Favoricie Passat, świetne forum, dużo porad co do sprzętu, pomocni koledzy, napewno troche tu zostane :)

Dodaj odpowiedź