Witam pięknie
Started By
Konik
, 08 gru 2006 16:46
630 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 marzec 2008 - 18:02
To chyba nie jest dobry temat do tego typu pytań. Proponuję poszperać lub poruszyć kwestię kto na czym jeździ w tym temacie :arrow: "nasze rowerki"
Dosyć OT!
Dosyć OT!
Napisano 01 maj 2008 - 20:14
Witam serdecznie Wszystkich Szosowców,Rowerzystów.Widzę,że parę osób się przedstawiło to i ja też.Mam już trochę lat,jestem trzeżwym alkocholikiem od 4 lat,i od tego też czasu jeżdżę na rowerkach(coś musiałem z czasem zrobić).Mój pierwszy rower 130 zł. z Auchena(był super),w następnym roku kupiłem górale po tysiaku jeździmy na nich z Żoneczką do tej pory są wspaniałe,ale dwa tygodnie temu kupiłem używanego Accenta 001 (jeden rok piekny żółto-czarny),i zakochałem się w jeździe tym rowerkiem(chociaż trochę dupsko boli,to jednak ta predkość i kilometry przejechane to wynagradzają).Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie.Zazdroszczę Wam tych przejechanych kilosów,ale u mnie to już chyba nie ta kondycja,i wiek żeby się z Wami porównywać.Chociaż w zeszłym sezonie na góralach przejechaliśmy 4 tysiaki.Narka.To forum świetne dużo już z niego skorzystałem.Tak trzymajcie.
Napisano 01 maj 2008 - 20:26
Witamy witamy ;-)Witam serdecznie Wszystkich..
Taaaaaaaaaaaaaa oczywiscie, a kolega horny to co wyrabia?Zazdroszczę Wam tych przejechanych kilosów,ale u mnie to już chyba nie ta kondycja,i wiek żeby się z Wami porównywać...
Miażdży większość młodzieniaszków ;-)
Napisano 02 maj 2008 - 06:09
Siemnko jorg
Fajnie powitać na forum kolejnego rówieśnika, … a jest już nas tutaj trochę. Kondycja ma to do siebie, że nie jest wrodzona i trzeba ją wypracować. Wnet zapomnisz o swoim wieku, śmigając po szosach na rowerku z chłopakami o 20 lat młodszymi. UWAGA! - ich młodzieńcze spojrzenie na świat jest zaraźliwe Powodzonka
pozdro horny
Fajnie powitać na forum kolejnego rówieśnika, … a jest już nas tutaj trochę. Kondycja ma to do siebie, że nie jest wrodzona i trzeba ją wypracować. Wnet zapomnisz o swoim wieku, śmigając po szosach na rowerku z chłopakami o 20 lat młodszymi. UWAGA! - ich młodzieńcze spojrzenie na świat jest zaraźliwe Powodzonka
pozdro horny
#116 Gosc_michu124_*
Napisano 29 czerwiec 2008 - 10:46
Cześc!!
Chcialem się przywitac, i pokorzystac z doświadczeń innych kolarzy.
Ja swoją przygodę z rowerami szosowymi rozpoczołem od niedawna, zawsze marzyłem o kolarce, teraz mam swój pierwszy sprzęt, już trochę zabytek ale do nauki jeszcze się nada.
Oczywiście jak to z używanmi sprzętami z allegro, zaczynają się kłopoty tak i u mnie również pojawily się niedomagania.
Ale pozdrawiam i do zobaczenia.
Chcialem się przywitac, i pokorzystac z doświadczeń innych kolarzy.
Ja swoją przygodę z rowerami szosowymi rozpoczołem od niedawna, zawsze marzyłem o kolarce, teraz mam swój pierwszy sprzęt, już trochę zabytek ale do nauki jeszcze się nada.
Oczywiście jak to z używanmi sprzętami z allegro, zaczynają się kłopoty tak i u mnie również pojawily się niedomagania.
Ale pozdrawiam i do zobaczenia.
Napisano 06 lipiec 2008 - 19:03
Witam Wszystkich bardzo serdecznie :-) ...Mam na imie Aneta i od pewnego czasu fascynuje się kolarstwem...niestety tylko fascynuje dlatego mało się na tym znam...właśnie zamierzam zapracować sobie na jakiś fajny rowerek na tych wakacjach,lecz jak już wspomniałam moja wiedza na ten temat jest bardzo znikoma :-/ Po cichu liczę na jakąś pomoc,bo widzę,że jest tu bardzo wiele osób które się na tym znają :mrgreen: ..Zauważyłam mały wkład damskiej "ręki" w to forum więc będę jedną z nielicznych pań ;-) w załączniku jest moje gg więc proszę o kontakt jakby co :-D