Witam pięknie
Posted 27 July 2008 - 21:43
Miko777!!! jeśli tylko masz okazje to zapisz sie do tego klubu. w mojej okolicy niestety nie ma żadnego. gdybym był na Twoim miejscu nie zastanawiałbym sie ani chwili. Pozdrawiam!!
P.S forum jest super!!!dużo sie można dowiedzieć dzięki!
Posted 30 July 2008 - 15:20
Niedawno przesiadłem się z MTB na szose i coraz bardziej mnie to wciąga zaczynam myślec nawet o wstąpieniu do jakiegoś klubu tylko nie wiem czy jest coś sensownego w mojej okolicy gdzie miałbym jakąś szansę sie załapać.
A i staram sie teraz wrócić do formy bo długo męczyłem kontuzję kolan.
Pozdrawiam wszystkich
Posted 06 August 2008 - 13:51
od 3 lat śmigam na MTB złożyłem swój rowerek marzeń i nie mam juz co w nim zmieniac
jest to Scott Scale 35 model 2007
ale od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego któy kupiłem od kolegi
jest to CUBE Peloton 2007
i to bedzi ekolejne wyzwanie aby miec fajny rowerek do szybkiej jazdy
pierwsze wrażenia jazdy na szosie
bezcenne rewelacja jestem zafascynowany jazdą wiec MTB troche postoi teraz
witam wszytskich bardzo serdecznie
pozdrawiam Boberek
Posted 09 August 2008 - 17:01
Od kilku tygodni śmigam na szosie po przesiadce ze starego MTB ;]
Ale szosa to coś wyjątkowego, już po pierwszej jeździe byłem w niej zakochany ;]
Tak jakoś wyszło i tu jestem ;]
A sprzętem się nie chwalę, bo nie ma czym ;]
Ważne by szedł do przodu, do przodu ;]
Pozdrawiam
Posted 11 August 2008 - 21:26
Powiedziałbym, że w wielu przypadkach to coś jak ewolucja. MTB-> szosa. Nie pamiętam, bym słyszał o przypadku odwrotnym.
PS Rok temu przesiadłem się z MTB i od tamtej pory na MTB jeżdżę okazjonalnie. BARDZO okazjonalnie.
no ja akurat znam 2 przypadki ktorzy z szosy przesiedli sie na MTB. oba to thriatlonowcy ;p ale juz koniec OT
Posted 30 October 2008 - 17:15
Często czytam wasze posty i duzo z nich się dowiaduje wiec stosuje pewne żeczy proponowane i sprawdzone przez was.Pozdrawiam
#157 Gosc_Stas_*
Posted 31 October 2008 - 19:14
Powinno byc raczej tak:"widze ze wiecej osob jest ktore przesiada sie z mtb na starą szose"widze ze wiecej osob jest ktore przesiada sie ze starego mtb na szose zycze powodzenia
pzdr
Szosa była od zawsze. MTB wymyslono "na chwilę". Na rowerze jeździ się po drogach. Po górach się nie jeździ - tylko chodzi ... i to z szacunkiem dla nich. Całe szczęście, że Jurek Kukuczka nie musi już tego widziec jak dziwnym trafem rowerem ktos usiłuje wjechac "na skalista górę" :-)
Pzdr
Stas
#159 Gosc_cigane_*
Posted 05 November 2008 - 13:07
Jestem z Pomorza,jeżdżę dopiero 4 miesiąc na góralu po szosie ,od marca już będzie szosówka, a zapaliłem się na mini maratony, czyli trasy od 80 do 120 km...od czegoś trzeba zacząć...
A to forum to dla mnie kopalnia wiedzy...pozdro :->
Posted 05 November 2008 - 21:54