Arni, dnia 08 Sty 2020 - 17:36, napisał: 
Nie Mess, przy tej samej kadencji, pozycji, warunkach pomiaru itd. A ty teraz wprowadziles zmienną w postaci kadencji i to nie o 3 a o 30 obrotów.
Od początku była mowa o zmianie kadencji na tej samej mocy. Dlaczego? bo sypiesz wzorami na lewo i prawo, ze ta strefa to taki procent tej mocy na takim procencie jakiegoś tętna itp itd a ja Ci prostym ćwiczeniem pokazuję, że świat nie jest taki czarno-biały. Ty natomiast w swojej manii cyferkowej zaczynasz próbować mnie wciągnąć w gre typu jakie % tętna progowego osiągniesz robiąc takie ćwiczenie. Założę się, że najchętniej dałbyś mi margines błędu 0.5% no i gdzieś tam już próbujesz ubrać to we wzór 
Serio, uważam, że posiadasz sporo zajebistej wiedzy, często sam mogę się czegoś dowiedzieć ciekawego, ale nie do końca potrafisz to wkomponować w prawdziwe życie, albo zamykasz oczy na coś co pod wzór nie podchodzi. "Na pewno masz źle wyznaczone to, i to o 2%, bo jak na 5min masz tyle, to na 2min będziesz miał tyle +-1W" itd
Naprawdę bardzo uważnie czytam to co piszesz, jednak odnoszę wrażenie, że wg Twojego rozumowania jak zawodnik ma CP na poziomie 325W i W' na poziomie 20kJ to będzie w stanie trzasnąć 15s38setnych sprint na mocy 1625W bo tak wychodzi z kalkulacji.
@beskidbike no właśnie zauważyłem jakieś dziwne akcje :>