Dzięki, bo w sumie mnie też bardziej podchodzą maty. Chociaż chyba jest trochę ciekawszych opcji.
Najpiękniejsze Rowery I Ramy Z Całego Świata :)
Posted 06 May 2021 - 21:19
To są bardzo dobre koła i moim zdaniem wyglądają fajnie. Choć fajny wygląd w przypadku tego typu kół to trochę dziwne stwierdzenie, bo jedne od drugich różnią się co najwyżej aplikacją, napisem, więc chyba oceniamy właśnie ten napis, a nie same koła pod względem wyglądu.
Można szukać lżejszych - dyskusyjne czy ktokolwiek tę różnicę w wadze odczuje. Chyba nawet tutaj były rozprawy fizyków czy coś takiego jak masa rotująca istnieje i czy ma jakiekolwiek znaczenie - tam chyba wyszło, że nie, ale nie będę się upierał.
- X-RAY likes this
Posted 07 May 2021 - 09:15
O ile Oltre jest kozackie to już te koła Evanlite w tym kolorze tylko paskudzą cały zestaw. Tylko czarny mat ;-)
Rower ma błyszczący lakier więc koła mat pasowałyby tu jak kwiatek do kożucha
Do tego roweru będzie jeszcze jeden zestaw kół z wyższym stożkiem na płaskie tereny, pewnie już w wersji czarnej + oponki z beżowym paskiem ale nadal w wersji błyszczącej.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 04 June 2021 - 20:42
No tak, być bardziej pro niż prosi. Nie wiem co gorsze - wożenie tych wszystkich pierdółek na plecach czy niewożenie wcale i liczenie na "taxi".
Niezbędne rzeczy mieszczą się w kieszonce koszulki, nie ma potrzeby wozić zestawu Adama Słodowego ale tu nawet nie o to chodzi, są rożne sposoby na wożenie gratów, nie wszystkie torebki podsiodłowe wyglądają jak zwisający glut na agrafce, ta ewidentnie psuje całość, podobnie jak wiele innych ciekawych projektów za dziesiąt tysięcy, zobrzydzonych przez źle dobraną lub zbyt dużą sakwę.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 05 June 2021 - 07:32
No tak, być bardziej pro niż prosi. Nie wiem co gorsze - wożenie tych wszystkich pierdółek na plecach czy niewożenie wcale i liczenie na "taxi".
Dobrze trafiłeś: ja i Pro
Sprawa jest bardziej prozaiczna: patrzę na swój rower na ścianie bez torebki i podoba mi się. Zakładam torebkę i nie podoba mi się. Bardzo nie podoba.
I mogę nieco "pocwaniakować" bo na terenie województwa zawsze mam "bike-assistance" - żonę w kombi
- ibanezz likes this
Posted 07 June 2021 - 11:22
Wypchane plecy wygladają zdecydowanie gorzej/komiczniej. Niektorzy mają narzedziownik w małym bidonie. Wolę mieć mniej na plecach a reszte wozic w lizard skinie medium pod siodłem.
Sam wożę graty w pojemniku wkładanym do koszyka, wygląda znacznie lepiej niż sakwa pod siodłem, natomiast co do wypchanych pleców to żaden wstyd, nawet na wyścigach world touru zawodnicy robią użytek z tylnych kieszonek koszulek, po to w końcu one są
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3