Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odzież rowerowa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1890 odpowiedzi w tym temacie

#301 Gosc_mjolnir_*

Gosc_mjolnir_*
  • Gość

Napisano 27 luty 2009 - 16:39

Właśnie dorwałem gazetkę z Lidla :-D i będą mieli od 5 marca długie spodnie z lycry. Jeżdżę w takich od zeszłego roku i nie mogę narzekać (chociaż kupowałem je z dużym dystansem). Jedyny słaby element to wkładka z CoolMaxu która raczej nie dorównuje markowym gaciom, jednak jeździć się w tym da i jeszcze nie miałem z tego powodu w/w wkładki jakichś nieprzyjemności ;-) Poza tym za cztery dychy cudów się nie można spodziewać

#302 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 27 luty 2009 - 16:45

Początkowo jeździłem w kalesonach + krótkie spodenki - jak było kiedyś za gorąco to musałem zjechać do lasu żeby ściągnąć kalesony.

Teraz stosuję zozwiązanie krótkie spodeki letnie + ocieplane nogawki - jak jest za gorąco to elegancko można zdjąć te nogawki bez wzbudzania zbytniej sensacji.

#303 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 27 luty 2009 - 16:51

...wróciłem wczoraj z treningu cały przemoczony rzucam ciuchy na kupe, matka dziś uprała, a tu plamy na wszystkim ! plamy po żelu do USG (pod opaskę pulsometru) uprała jeszcze raz i to samo !! czekam aż wyschną,ale wątpie żeby to coś zmieniło, jeszcze sprobuje odplamiacza jakiegoś ...................

#304 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 27 luty 2009 - 16:58

Ja na temperaturę powyżej ~7 stopni polecam spodnie 3/4. Wygodniej się kręci i dają wystarczającą ochronę kolanom.

#305 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 27 luty 2009 - 21:30

no to chyba sobie 3/4 sprawie...

ale spodenki typowe z wkłądką czy leginsy? :mrgreen:

#306 Gosc_vmax_*

Gosc_vmax_*
  • Gość

Napisano 27 luty 2009 - 21:57

3/4 tówki dają tą wygode że możesz pod nie dać gacie z wkładką . Więc ?A wierzch to "leginsy". Warto takie portki kupić naprawdę

#307 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 27 luty 2009 - 22:13

myslałem o takim komplecie

legginsy

+

koszulka długi rękaw

i na to założyc letni komplet...

#308 Gosc_vmax_*

Gosc_vmax_*
  • Gość

Napisano 27 luty 2009 - 22:20

Nie no fajnie ,ale gdzie będzie wkładka ? Winna być jak najbliżej "dupska" kierde to chyba oczywiste?

[ Dodano: 2009-02-27, 22:32 ]
Dead powiedz mi czy jesteś kolarz czy kolarz internauta?
pozdro

#309 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 27 luty 2009 - 23:08

Widzisz... ze wszystkimi forami jest tak, ze 1/3 userów to mądre cffaniaki, druga 1/3 to ludzie szukający pomocy, a ostatnia czesc to ludzie którzy nadają sens forum - czyli udzielają trafnych porad. Słucham waszych wszystkich rad i musze przyznać, ze wiele mi pomogła, ale wiele była taka by była. Nie chce tu nikogo źle oceniać, lae sadze, ze bez wielu pomysłow moznaby sie obejść. Ja dużo pytam i dużo robię wbrew pozorom. Ale przeczytac porade, której chciało sie usłyszec to jak otrzytmać skarb.

To taka mała dygresja ;-)

a puentując ją: kto pyta nie błądzi ;)

#310 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 27 luty 2009 - 23:20

Deadhorse rozbawiłeś mnie co Ty damskie legginsy chcesz zakładać :shock:

Masz letnie spodenki z wkładką to do tego zapodajesz nogawki są bardzo długie i zakrywają całą nogę te 3/4 to dla twardzieli. Na ustawkach też mają długie nogawki i można je ściągnąć jak jest za gorąco bez zdejmowania butów.

O zdejmowaniu kalesonów pisałem wyżej - jak chcesz robić pokaz na rurze to takie rozwiazanie jest sexi :shock: :lol:

Jak już chcesz inwestować to kup komplet bielizny termoaktywnej - kalesony + koszulka z długim rękawem - ja mam zestaw firmy Grene. O ile z kalesonów korzystam na codzień (nie na rower) to koszulkę zakładam pod krótkią letnią i jest ok.

#311 pitreqolarz

pitreqolarz
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 01 marzec 2009 - 21:21

nie wiecie gdzie moge dostac odzież campagnolo oprócz wertykala(droogie)? byly w sklepie olsha ale już nie ma;( googlowałem już i nie moge nic znalezc.....

#312 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 01 marzec 2009 - 21:38

znaleŹĆ

:-P

#313 radek_3131

radek_3131
  • Użytkownik
  • 453 postów
  • SkądPabianice

Napisano 01 marzec 2009 - 22:04

nie wiecie gdzie moge dostac odzież campagnolo oprócz wertykala(droogie)? byly w sklepie olsha ale już nie ma;( googlowałem już i nie moge nic znalezc.....

W Pabianicach kupisz. Znajomy prowadzi sklep rowerowy. Mówisz co chcesz, a on ci to na pewno sprowadzi. :-)

#314 pitreqolarz

pitreqolarz
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 01 marzec 2009 - 22:14

radek_3131, dasz jakies namiary?mail albo strone?

#315 radek_3131

radek_3131
  • Użytkownik
  • 453 postów
  • SkądPabianice

Napisano 01 marzec 2009 - 22:17

No niestety strony nie ma, ale mogę ci podać adres, a najlepiej pokaże ci gdzie to jest, bo ze Zduńskiej Woli do Pabianic aż tak daleko nie jest. :-) Znalazłem tylko to http://www.cyfronet....y/s-pabian.html . Na samym dole jest. :-)

#316 pitreqolarz

pitreqolarz
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 01 marzec 2009 - 22:58

wielkie dzieki ;-)

#317 Gosc_Qba_*

Gosc_Qba_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2009 - 00:08

Orientuje sie może ktoś gdzie poza

http://shop.rockraci...om/pl/c/20.html

mogę kupić strój Rock Racing Team??
Na tej stronce trochę (czyt. dużo za dużo 8-) ) drogo. Google niewiele poza tym znajdują...
Pozdro!

#318 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 marzec 2009 - 09:11

Takich team'owych koszulek tanio nie dostaniesz, na ebayu są też pewnie nie tanio.

#319 bezdred

bezdred
  • Użytkownik
  • 491 postów
  • SkądPTB

Napisano 03 marzec 2009 - 22:21

Nie znalazłem nigdzie opinii o koszulkach, spodenkach z logo bikestacja.pl a po fotce na ich stronie widać, że spodenki mają całkiem fajną wkładkę.
kr1zje widzę na fotce masz chyba takie spodenki? Jak ktoś ich używa/używał proszę o opinię, bo potrzebuje spodenek do 100 a te akurat przynajmniej na zdjęciach wyglądają ciekawie.
Pozdr

#320 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 marzec 2009 - 22:33

Mam takie dwie pary spodenek i jestem z nich zadowolony.