Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 01 September 2011 - 14:10
Jeździ ktoś w sobotę?
Witam serdecznie. Ja tu nowy. Po latach biegania postanowiłem dołożyć rower i pływanie i spróbować sił w triathlonie. Zanabyłem w tym tygodniu droga kupna piękną szosę i chętnie podjadę w sobotę/niedzielę przedstawić się, ale na trening w tempie 40km/h przez 2h to jeszcze za chudy w uszach jestem. Coś jakby bardziej na wiosnę ;-)
Do zobaczenia zatem (jeśli będzie z kim się zobaczyć)
Posted 01 September 2011 - 14:35
U nas przeciętna to bliżej 30 km/h ale przez 4-5 h, więc dasz radę. Zapraszamy. A co nabyłeś jeśli można spytać?
no 30km/h to już dymałem przez 2h - może zaryzykuje?
zanabyłem rower Dynamics RSL Signature. WIEEEELKIII jest (jako i ja - 190cm) - rama 60cmx60cm. Kupno w sierpniu roweru szosowego w naszym kraju dla wysokiej osoby jest niemożliwe - sprowadziłem z Niemiec (szybko, sprawnie, tanio, z pocałowaniem w rękę)
rama aluminimu, widelec karbon, Grupa 105, koła SH500, pedały i buty MTB (ze względu na specyfikę Triatlonową) - mam też lemondkę do dołożenia, ale chwilowo nie ryzykuje :-)
Posted 01 September 2011 - 19:09
Ja będę. Jutro odpoczynek, żeby nie być wyjałowionym po długim tygodniu. Dzisiejszy patrol to odbębniłem już tylko ze względu na piękną pogodę, bo noga leeeeniwaaaa...
Kilku się na pewno zbierze. Jakieś sugestie dotyczące trasy? Mogę coś zakombinować w kierunku tarczyńsko-grójeckim tak, żeby przełamać rutynę. Takie np 120-140 km?
Kilku się na pewno zbierze. Jakieś sugestie dotyczące trasy? Mogę coś zakombinować w kierunku tarczyńsko-grójeckim tak, żeby przełamać rutynę. Takie np 120-140 km?
Posted 01 September 2011 - 20:16
Nie gadaj - Chłopaki dobre są i nie dadzą ci zrobić krzywdy - w kołach dojedziesz spokojnie. A Pafcio zawsze podpowie jak zjechać z trasy żeby ładnie i wygodnie wrócić jakbyś chciał mimo wszystko wracać. Nie ma się czego bać. Mimo że to grupa pruszkowska...
Posted 01 September 2011 - 20:50
dobre :-) Pruszków jeździ spokojnie, warto tam jeździć bo trasy są przepiękne (Pafcio jest mistrzem pod tym względem), towarzycho fajowe no i jak ktoś odstaje i powie żeby na niego poczekać to wszyscy czekają to nie rondo babka ;-)Nie gadaj - Chłopaki dobre są i nie dadzą ci zrobić krzywdy - w kołach dojedziesz spokojnie. A Pafcio zawsze podpowie jak zjechać z trasy żeby ładnie i wygodnie wrócić jakbyś chciał mimo wszystko wracać. Nie ma się czego bać. Mimo że to grupa pruszkowska...