Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 04 September 2011 - 17:45
Dzięki za krótki ale jak powiedział Piotrek treściwy trening, tępo było zadowalające, Piotrek jak zawsze dajesz radę.
A ja w końcu z tym dziadkiem (swego rodzaju jak dla mnie to ewenement 67 lat i taka forma :shock: ) wykręciliśmy 94,5km z średnią 33,1km/h , tak że biorąc pod uwagę wiatr jestem zadowolony :-D
pafcio a wy jak?
condoor gdzieś ty był jak cię nie było? ;-) Tak to ty do Iławy nie dojedziesz... :mrgreen:
A ja w końcu z tym dziadkiem (swego rodzaju jak dla mnie to ewenement 67 lat i taka forma :shock: ) wykręciliśmy 94,5km z średnią 33,1km/h , tak że biorąc pod uwagę wiatr jestem zadowolony :-D
pafcio a wy jak?
condoor gdzieś ty był jak cię nie było? ;-) Tak to ty do Iławy nie dojedziesz... :mrgreen:
Posted 04 September 2011 - 18:14
Ooooo.......Luuudzie.....Ledwo wstałem niedawno a łepetyna mi mało nie pęknie a może i pęknie sam już nie wiem i nie chce wiedzieć :shock: Wczoraj a raczej już dzis w nocy kontrolowałem sytuację na imprezie do ok. pierwszej godz. a potem......potem poszły konie po betonie :-? Eech niema nic gorszego jak leczenie kaca w taki ładny dzień :evil: Kowalski_vp....faktycznie jak tak dalej pójdzie to będzie ciężko z Iławą, dlatego będę musiał się podciągnąć trochę w tym tyg. z jazdą :roll:condoor gdzieś ty był jak cię nie było? ;-) Tak to ty do Iławy nie dojedziesz... :mrgreen:
Posted 04 September 2011 - 18:28
swiatek Tak twoja koga jest super. Zobaczysz i ja kiedyś przyjadę na swojej stalówce:-)
Co do tempa to do Piotrkowic jechaliśmy w przedziale 39-42km/h, po skręcie w prawo na krótko jechaliśmy 49-51km/h do tego ronda, a następnie dalej to ok. 40km/h, przy mocniejszych podmuchach schodziliśmy do ok 35-36km/h. Tak że spoko, i myślę żewy mieliście wyższą średnią od naszej..
frixfrot No niestety estony nie należą do najmocniejszych kół..... :-/
condoor He he miałeś się kontrolować :-D
Co do tempa to do Piotrkowic jechaliśmy w przedziale 39-42km/h, po skręcie w prawo na krótko jechaliśmy 49-51km/h do tego ronda, a następnie dalej to ok. 40km/h, przy mocniejszych podmuchach schodziliśmy do ok 35-36km/h. Tak że spoko, i myślę żewy mieliście wyższą średnią od naszej..
frixfrot No niestety estony nie należą do najmocniejszych kół..... :-/
condoor He he miałeś się kontrolować :-D
Posted 04 September 2011 - 19:19
A co się stało z kółkiem??? Zmartwiłem się trochę.tył 20 x Sapim CX-Ray, niektórzy jeżdzą na nich przełaje
Ja powiem Ci, że nie mam dobrych doświadczeń z moimi Easton`ami EA90SLX coś wiecznie z nimi nie tak a to to, a to śmo.
Szprychy SapimCX Ray są rewelacyjne, mocne, aerodynamiczne, ale 20 sztuk na tyle przy Twojej wadze to za mało, poza tym jak się nie mylę to zaplot jest 2:1. Ja swoje Edge składałem i dlatego mogłem wybrać ilość szprych i walnąłem konkretną ilość 20/28 i nie mam żadnych problemów (odpukać w niemalowane) a wytłukły się już mocno na naszych drogach.
Posted 04 September 2011 - 19:30
Przy stanięciu na pedały, przy twardym przełożeniu pękła szprycha tuż przy nyplu, po stronie nie napędowej, czyli, jak się okazuje, klasyka w tym modelu. Muszę teraz kupić parę sztuk, bo pewnie to się powtórzy. Koło zaczęło bić, ale nie na tyle by nie wrócić do domu.
Posted 06 September 2011 - 10:02
No niezła historia z tymi Eastonami. Skoro z takiego powodu szprycha poszła, w kołąch wartych tyle kasy to nie mam słów. Masakra. Narzeka się na chińskie ramy i koła typu hong-fu, na ich domniemaną awaryjność, a tu widać w najwyższej półce cenowej takie buble się zdarzają. Eh, szkoda kasy. Współczuje właścicielowi.
Co do treningu to ja zgłaszam się w ten weekend, po miesięcznej przerwie od roweru... Ale spoko, roztrenuje się przez tydzień
Dwie krótkie rundki już zrobiłem.
Co do treningu to ja zgłaszam się w ten weekend, po miesięcznej przerwie od roweru... Ale spoko, roztrenuje się przez tydzień
Gosc_piotrek777_*
Posted 08 September 2011 - 11:39
Na 99% rower powinien być gotowy,tak że też będę :-DMi kiedyś pękła obręcz karbonowa i gdyby nie szytka nabita do 10 Bar to koło by się rozleciało.
Weekend zapowiada się piękny. Kto się stawia w Pruszkowie? Jaką długość trasy projektować?
..