Ok. Przypominam o owijce lub rękawiczkach. Do zobaczenia ;-) .Ja będę w sobotę, a po takiej przerwie to i tak nie wiem czy nie będzie przy dużo te 150km. 200 odpada puki co :-(
Ps. za chwilę będzie 200-ta strona w tym temacie. No nieźle :mrgreen: To tak apropo 200 ;-)
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 09 wrzesień 2011 - 12:21
Napisano 09 wrzesień 2011 - 20:53
Ok. Przypominam o owijce lub rękawiczkach. Do zobaczenia ;-) .Ja będę w sobotę, a po takiej przerwie to i tak nie wiem czy nie będzie przy dużo te 150km. 200 odpada puki co :-(
Ps. za chwilę będzie 200-ta strona w tym temacie. No nieźle :mrgreen: To tak apropo 200 ;-)
o kasku nie wspomnę!!! :-P
a i korki w kierownicy też by się zdały kiedyś za brak choć jednego nie dopuszczali zawodnika do startu :shock:
Napisano 10 wrzesień 2011 - 10:28
Napisano 10 wrzesień 2011 - 15:03
Tiaaaa..... z głową...Tylko Panowie z głową jedźcie, a zwłaszcza co po niektórzy w tą sobotę ... :mrgreen: byście mieli siłę na te 200km ;-)
Jutro nie będzie żadnego 200 po dzisiejszej rzezi niewiniątek (czyli mnie :mrgreen: ). Może moje tętno nie jest specjalnie miarodajne na tle grupy, ale średnie z dzisiejszego treningu wyszło mi 160! Co to oznacza to chyba każdy wie ;-) .
Widzimy się o 10:00 w Komorowie i robimy w tlenie 110-120 km.
e34m5t - wpadaj, dasz radę.
Napisano 10 wrzesień 2011 - 16:02
A co do kolegi chcącego spróbować - to próbować trzeba, ale faktycznie z głową, dziwnym trafem wiele kraks ma miejsce pod koniec sezonu, gdy ludzie trochę już odpuszczają i bywają zdekoncentrowani. Przyjedź, ale pierwsze jazdy staraj się trzymać na końcu grupy i obserwuj pracę w peletonie. Gdy ktoś będzie schodził z czoła peletonu, po prostu wpuszczaj go przed siebie. Powodzenia!
Napisano 10 wrzesień 2011 - 16:06
FAkt !!! po dzisiejszych.......dożynkach...... w acetylenie dla niektórych :oops: jutro jak najbardziej tsza pokręcić na spokojnie i wtedy bedzie git ;-) No i teraz wazelina.....wielkie dzięki Wszystkim za robotę odwaloną za mnie a w szczególności Piotrek777 i Prezes-Nawigator-Pafcio......Panowie dzieki że mnie doholowaliście do Grójca i to wcale w niezłym tempie :oops: UFFF Dzięki......... :mrgreen:Dzisiejszy trening muszę zaliczyć do najlepszych moich w tym sezonie.. Tego mi było trzeba przed Iławą. Ale jutro faktycznie rozjazdówka na spokojnie.
Napisano 10 wrzesień 2011 - 18:59
No żartuję oczywiście, ale to zapewne to był jeden z ostatnich treningów w tak licznym gronie, więc trochę przewietrzyliśmy nogi. Jak jak jest Killer to zawsze boli :-P
Napisano 10 wrzesień 2011 - 19:08
Jutro standardowo czekam na was na trasie, gdzieś pomiędzy Przypkami a Tarczynem.
Condoor, lukassss3 Niestety raczej ja nie dotrę do Iławy.. :cry:
e34m5t Wpadaj nie zastanawiaj się, startuj z chłopakami z Komorowa, albo możesz ze mną dołączyć do nich w Tarczynie.
Napisano 10 wrzesień 2011 - 19:57
Już od paru sobót chcę pojechać na trening pruszkowski, bo dawno nie byłem, a trasy przednie i towarzystwo miłe, ale ostatnio soboty mam rodzinne, a w niedzielę na Babkę ruszam.frixfrot, będziesz jutro na Rondzie?Swiatek chciałoby się rzecz - "a nie mówiłem", rozmawialiśmy tydzień temu że jeszcze nastąpi renesans frekwencji pod koniec sezonu, no i stało się
Kowalski_vp, jak lubisz mocniejsze treningi to na Babkę się wybierz można się ujechać. Jeżdżę z Piaseczna i zawsze towarzystwo mile widziane. Tydzień temu był ze mną kolega z forum, pierwszy raz i bardzo sobie chwalił wypad.
jak się zrobi zimno to możemy się umawiać gdzieś w Tarczynie bo jak zamierzam w zimę sporo kręcić, oczywiście jak śniegu nie będzie. Błotniki już odkurzyłem :mrgreen:Tylko, że zaraz zrobi się zimno, deszczowo i znowu będzie lipa. No nic taka specyfika. Jak się zrobi zimno to pewnie tylko pozostanie mi gonienie za Killerem o 6:30 :-)