Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 05 October 2011 - 16:43
U mnie wprawdzie jeszcze gorąco ( w południe było około 29 C, ale wiaterek od morza czyni tą temperaturę znośną ;-) ) jednak wracam w niedzielę i prawdopodobnie wpadnę w tygodniu na tor do Pruszkowa. Rozmawiałem z Jurkiem B. i obecnie godziny otwarte dla wszystkich to:Kiepską pogodę zapowiadają (zimno i możliwe opady deszczu).Trzeba chyba powoli przenosić się pod dach :-/
poniedziałki i środy 19:00-20:30
wtorki i czwartki 20:30-22:00
soboty i niedziele 8:30-10:00 (a jak się zrobi całkiem zimno i będą chętni to jeszcze 13:30-15:00)
Ceny jak rok temu, czyli 40 zł razem z wypożyczeniem roweru (a jak ktoś ma swój torowy to 35 zł).
Posted 07 October 2011 - 06:48
Na pewno nie była to grupa która spotyka się po lewej stronie Wisły ! Może to była grupa która spotyka się w Otwocku ? http://www.plannja-t...id=52&Itemid=54Jestem teraz u teściów w Celestynowie , dziś widziałem grupkę szosowców przejeżdżająca przez miejscowość, stad moje pytanie gdzie jest początkowa zbiórka i dokąd zmierza.Chętnie bym się przyłączył
Z góry dziękuje za odpowiedz , pozdrawiam.
Posted 15 October 2011 - 16:41
Co do zakończenia to zasugerowałem się tym że temat niezwykle ucichł, nie wiem czy jezdziliście tydzień temu i dzisiaj. Co do tych 2h to po prostu jak będzie poniżej 5 stopni dłużej nie wytrzymam w swoich rowerowych laczkach ale wiadomo pojedziemy jak większość zdecyduje bo każdy ma swoje plany/zadania treningowe/obowiązki.
Posted 15 October 2011 - 17:12
Krzysiek myślę, że to już najwyższy czas pojawić się na rondzie. W przyszłą sobotę powinienem pewnie już być. Jak się skończy ściganie to pewnie będę już pojawiał się regularnie na RB. U nas to już właściwie od dwóch tygodni sezon zakończony :-(. Jeżeli chodzi o jutro to ja chyba zacznę z samego rana bo chcę pojechać koło 100 km.
Marcines chyba już czas kupić ocieplacze na buty :-)
Marcines chyba już czas kupić ocieplacze na buty :-)
Posted 15 October 2011 - 17:45
Przepraszam, że się wcinam w regionalny temat.
Chciałem zapytać, czy ktoś z naszego forum był w Sielpi na maratonie - to w moich stronach.
Kolega, który uczestniczył, ostatnio mi powiedział, że była mocna ekipa z Pruszkowa, lecz przejrzałem wpisy z tego okresu i nie znalazłem nic na temat takiego wyjazdu. Podobno w przeddzień przyjechali rowerami, następnego dnia wystartowali i trzeciego wrócili .... rowerami.
Chciałem zapytać, czy ktoś z naszego forum był w Sielpi na maratonie - to w moich stronach.
Kolega, który uczestniczył, ostatnio mi powiedział, że była mocna ekipa z Pruszkowa, lecz przejrzałem wpisy z tego okresu i nie znalazłem nic na temat takiego wyjazdu. Podobno w przeddzień przyjechali rowerami, następnego dnia wystartowali i trzeciego wrócili .... rowerami.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen