Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Gosc_piotrek777_*
Napisano 28 wrzesień 2011 - 13:31
W sobotę też była konsternacja jak chlopaków wypuściłem z Killerem. Długo się oglądali i nie wiedzieli co się dzieje :-)
Ostatecznie nie było tak źle. :mrgreen: Dojechaliśmy z Killerem do Lutkówki i się rozdzieliliśmy.Killer chciał dokręcić i pojechał dłuższą trasę a my wróciliśmy przez Piotrkowice i Tarczyn.Wszystko fajnie żeby nie te pie.....one górki :-P
Gosc_lukassss3_*
Napisano 29 wrzesień 2011 - 08:15
Eeehhh Panowie fajnie Wam......Ja tymczasem siedzę zasmarkany w domu i o rowerze mogę pomarzyć :-(To ja proponuję Kampinos 90 kilosów w niedzielę, a w sobote na Grójec 130 po górkach i z Piotrkiem Killerem
No to faktycznie słabo u ciebie. No ale do weekendu może przejdzie :-)
Napisano 29 wrzesień 2011 - 14:28
Strasznie słabo tu działa internet. Za 3 dni przenoszę się do innego hotelu na drugim końcu wyspy to może w tam będzie lepiej śmigać.Pafcio.......jak masz możliwość to podrzuć fotki z twoich wypadów albo tutaj lub może na fejsbuóka..... :mrgreen:
Zgadzam się całkowicie! Zresztą nawet przy 25 nie jest miło. Obserwuję jednak prognozy kibicując Wam z daleka i wygląda na to, że jednak w weekend nie powinno padać.Oj nie przy takim wariancie to ja nawet nie wyjadę z Pruszkowa :-) Przemoknąć przy 25 C a przy 15 C to jest różnica
Mam dziś dzień przerwy, więc mam czas na powolne pisanie :mrgreen: .
Pozdrówka :!:
Napisano 29 wrzesień 2011 - 22:30
Aura nie sprzyja ? Tylko wczoraj przed południem było zimno a tak to pogoda przepiękna ! My dzisiaj z Darco zrobiliśmy sobie wycieczkę dookoła puszczy:Oj Łukasz czarno to widzę :-( nima żadnej poprawy a aura też raczej nie sprzyja wypadom po chorobie :cry: Ech szkoda gadać......Wy przynajmniej wyróbcie normę.No to faktycznie słabo u ciebie. No ale do weekendu może przejdzie :-)
http://www.bikemap.net/route/1280175
Napisano 30 wrzesień 2011 - 09:28
.......Zgadza się Krzyś jak na wrzesień pogoda jest suuper !!! Ale nie dla mnie po chorobie......teraz jest fajny czas, żeby sobie pojeździć na spokojnie nawet dłuższe dystanse i wyciszyć sie troche przed zimą...... :roll: Krzysiek a pamiętasz nasz wypad do Warki w listopadzie zeszłego roku? Ale nam się wtedy trafiła pogoda to był o ile pamiętam weekend po 11 listopada a tydzień po naszej jeździe spadł śnieg :-)Aura nie sprzyja ? Tylko wczoraj przed południem było zimno a tak to pogoda przepiękna !
Napisano 30 wrzesień 2011 - 09:38
droga nr 705 zawsze była w niezłym stanie, teraz jest rewelacyjny nowy asfalt, gorzej jest na 575 choć i tak lepiej niż jeszcze na wiosnę. Widać że jednak coś robią, bo dziurawy odcinek jest krótszy. Najgorzej jest na 60-70km tej trasy http://www.bikemap.net/route/1280175Krzysiek w jaki stanie jest droga z Sochaczewa do Kazunia? Fajna traska, ale zeszłym roku to asfalt na tym odcinku był masakra. Im bliżej Kazunia tym gorzej.
Kiepski wręcz tragiczny jest asfalt na łączniku 575 i 579.