Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 19 October 2011 - 00:04
Jaką trasą chcecie jechać na rondo ? Ja z ursusa wyruszam o 8:40 tak żeby być na rondzie ok 9:10-15 żeby nie stać i nie marznąć tylko zaraz ruszyć z grupą na trening. Ostatnio na rondo jadę tak: http://www.bikemap.net/route/1185093Torik godzina jeszcze nie jest potwierdzona,ale żeby tam być na 9:00 to z Prukszowa pewnie trzeba ruszyć koło 8:00. Po drodze jeszcze pewnie spotkamy się z stałym bywalcem RB krzy1976 i z nim pojedziemy dalej. Dlaczego trasa nie zachęca?
Za to towarzystwo wyborowe :-)
Posted 19 October 2011 - 12:32
Nieraz ta bikemapa dziwnie chodzi, nie jest to ideał :-) o 8:40 wychodzę z domu, możemy się umówić gdziekolwiek na tej trasie dojazdowej albo gdzieś w pobliżu a nawet nie tak bardzo blisko, mogę się dostosować oczywiście jak Wam pasuje inaczej dojechać do ronda.Kurde otworzyłem teraz jeszcze raz mapkę i jest zupełnie inna trasa. Nie wiem o co chodzi. Na tej mapce punkt zbióki jest OK, przy takich magazynach stali. Przez tory trzeba kładką z kapcia? Dobrze widzę?
Tam nie ma kładki, przenosi się rowery przez dwa tory, pewnie z 10metrów.
Posted 19 October 2011 - 14:02
Posted 19 October 2011 - 14:24
czyli wyjazd z Pruszkowa musiałby być ok. 8.15-8.20?
A może pojechalibyśmy (o ile mój wyjazd dojdzie do skutku) przez Piastów i Warszawską w stronę Ursusa wtedy z krzy1976 moglibyśmy spotkać się pod jego domem, uniknęlibyśmy czekania (jednego albo drugich
Posted 19 October 2011 - 14:32
Tunel w ursusie nie był zamknięty na amen, był ruch wahadłowy więc ulicą można było jechać, teraz od krótkiego czasu jest otwarty już normalnie. Wiadukt jeszcze nie oddany do użytkowania, ale nie bedziemy tamtędy jechali. Ta trasa którą jeżdżę do Połczyńskiej z Ursusa przez stację towarową PKP jest w porządku.Dźwigowa zamknięta, ale da się przenieść rowery przez tory. Ostatnio wracałem tamtędy z wawy i pojechałem za jakimś kurierem, który pokazał mi przejście przez tory. Od strony Włoch można podjechać taką drogą zpłyt, później skręcić w prawo, dojechać do przejazdu i po jego pokonaniu przejechać ponownie nad tunelem i później jest dość stroma ścieżka w dół. Pełno ludzi tam chodzi, na pewno ktoś wam pomoże. Gorzej, że tunel i wiadukt przy stacji w Ursusie też zamknięte i trzeba jechać objazdem, albo biegać z rowerem po schodach.
Posted 19 October 2011 - 14:45
http://www.bikemap.net/route/1305983