Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#3341 Torik

Torik
  • Użytkownik
  • 18 postów
  • SkądPruszków

Napisano 22 październik 2011 - 16:33

krzy1976 próbowałem Ci wysłać prywatną wiadomość ale nie wiem czy przeszła. Daj znać.

Co do tempa to faktycznie było bardzo przyjemne i co najważniejsze równe. Przejażdżka ogólnie bardzo udana. Jedynie co było trochę męczące to dojazd na rondo. Jazda po Warszawie na rowerze wg mnie nie należy do najprzyjemniejszych. I jeszcze ta przeprawa przez tory, jak wracałem to bloki zapchały mi się błotem i musiałem wydłubywać patykiem bo pedał nie chciał się zatrzasnąć. Swoją drogą widząc postęp prac i zaangażowanie ekipy remontowej na Dźwigowej to myślę, prędzej zaczniemy jeździć autostradami niż ją otworzą.

#3342 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 29 październik 2011 - 13:28

No i stało się zaliczyłem dziś Rondo !!!! :mrgreen: Jak dla mnie rewelacja, tempo dość równe ale były momenty trochę szybsze. Mimo tego, że tak jak Krzysiek mówił był to jeden z wolniejszych treningów w tym roku na RB to porównując do naszych pruszkowskich przejażdżek to byłby to jeden z szybszych treningów. Było fajnie i mam zamiar w końcu zacząć regularnie przejeżdzać na babkę. Prawda, że dojazd i jazda Modlińską nie należy do przyjemności, ale w grupie siła i jest szacunek od kierowców :-P

#3343 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 30 październik 2011 - 01:09

Fajnie :-) Jutro też jedziemy razem z Ursusa, chętnych zapraszam, stacja Orlen przy ulicy Orląt Lwowskich, godzina 9:25

#3344 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 30 październik 2011 - 08:53

Git, wdrażaj się, do zobaczenia na punktowanym w marcu :)

#3345 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 30 październik 2011 - 11:59

Jasne, że do zobaczenia na punktowanym. Ty już zupełnie bez roweru do wiosny?

#3346 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 październik 2011 - 14:34

Jasne, że do zobaczenia na punktowanym. Ty już zupełnie bez roweru do wiosny?

...chyba nie... ;-)

#3347 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 30 październik 2011 - 16:09

O pafcio Ty jesteś?

#3348 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 30 październik 2011 - 17:50

Git, wdrażaj się, do zobaczenia na punktowanym w marcu :)

jak to, we wtorek następny trening :-) wszyscy którzy lubią spokojną jazdę powinni przyjechać bo to najlepszy moment żeby zacząć jeździć na rondo babka

#3349 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 30 październik 2011 - 17:55

Krzychu ja jak pisałem Ci w SMS-ie jestem w sobotę. Wtorek spotkania rodzinne przy grobach niestety :-(

#3350 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 30 październik 2011 - 18:22

Swiatek: do wiosny to nie. jak co roku trochę podróży mnie czeka od lutego... w tym roku pewnie razem z Pafciem :)

#3351 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 30 październik 2011 - 19:05

wszyscy którzy lubią spokojną jazdę

...i nie dbają o spokój zmarłych :mrgreen:

#3352 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 30 październik 2011 - 19:31

wszyscy którzy lubią spokojną jazdę

...i nie dbają o spokój zmarłych :mrgreen:

może nie zaczynajmy dyskusji tego typu bo to tylko forum szosowe :-)

#3353 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów

Napisano 31 październik 2011 - 00:09

krzy1976, to miał być niewinny żarcik, a nie zachęta do dyskusji :lol:

jak co roku trochę podróży mnie czeka od lutego... w tym roku pewnie razem z Pafciem :)

już zaczynam Ci zazdrościć :mrgreen:

#3354 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 październik 2011 - 06:49

O pafcio Ty jesteś?

Jestem... na Cyprze ;-) . Wracam 5-go listopada, więc jeśli pogoda pozwoli to pokręcimy się jeszcze troszkę po okolicy.

#3355 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 31 październik 2011 - 07:46

Swiatek: do wiosny to nie. jak co roku trochę podróży mnie czeka od lutego... w tym roku pewnie razem z Pafciem :)

No tak pełna profeska. Przygotowania do sezonu będą pewnie gdzieś na Kanarach :-) Fajnie tylko pozazdrościć.
Pafcio dopóki nie będzie śniegu na jezdni to jak dla mnie cały czas będzie kręcenie po świeżym

#3356 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 październik 2011 - 18:50

[quote]No tak pełna profeska. Przygotowania do sezonu będą pewnie gdzieś na Kanarach :-) Fajnie tylko pozazdrościć.[/quote]Tak- na kanarach ale jeszcze nie zapadła decyzja na której wyspie. Nie ma co zazdrościć - po prostu dołącz do nas. Będzie, jak zawsze, fajnie.

Pafcio dopóki nie będzie śniegu na jezdni to jak dla mnie cały czas będzie kręcenie po świeżym[/quote]No cóż, ja psychicznie nie daję rady jak jest poniżej 10 st i brak słońca. Dziś przyszło ochłodzenie i było tylko 24 stopnie to kolega Cypryjczyk jęczał, że mu zimno :mrgreen: .

#3357 mikka

mikka
  • Użytkownik
  • 176 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 październik 2011 - 20:26

jak to, we wtorek następny trening :-) wszyscy którzy lubią spokojną jazdę powinni przyjechać

to jutro tez, a o której?

#3358 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 31 październik 2011 - 20:27

Pafcio ja chętnie bym się dołączył, ale wiesz że nie każdy może sobie pozwolić na takie eskapady i ja należę do tej grupy :-( Spoko zamierzam solidnie popracować tej zimy i jeździć na babkę, więc na niewiele Wam się zdadzą te Kanary :-P. Tak sobie myślę.

#3359 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 październik 2011 - 21:06

...zamierzam solidnie popracować tej zimy i jeździć na babkę, więc na niewiele Wam się zdadzą te Kanary :-P. Tak sobie myślę.

Ja, dla odmiany, wcale nie zamierzam pracować. Kanary są dla przyjemności i w tym kontekście zdadzą się na baaardzo wiele - wiem to z doświadczenia ;-) .

To już nie będziesz jeździł w Pruszkowie?

#3360 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów

Napisano 31 październik 2011 - 23:58

Spoko zamierzam solidnie popracować tej zimy i jeździć na babkę, więc na niewiele Wam się zdadzą te Kanary :-P . Tak sobie myślę.

Też myślę, że katowanie się w jesienno-zimowe miesiące da dobry efekt na wiosnę. Poza tym jak bym w zimę wyjechał na powiedzmy dwa tygodnie do ciepłych krajów na jakieś zgrupowanie to po powrocie do maja nosa na trening w to polskie zimno bym nie wystawił :lol:
Zimowa Babka daje dobry efekt to super baza, a poza tym w grupie łatwiej znosić zimno.

Dodaj odpowiedź