Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 maj 2010 - 16:09
Mam na jutro ambitny plan zrobić trasę Dominika do Brzezin i żeby nie wracać (bo to 200km) dojechać do Skierniewic i złapać pociąg (mniej więcej co godzinę do Pruszkowa, 45min jazdy). Ostatnio mi się nie udało z powodu deszczu i się ewakuowałem z Szymanowa.
Tempo spokojne, te pagóry pod koniec wyglądają ciekawie.
Jest ktoś chętny? Wyjazd rano, tak koło 9 max 10.
www.bikemap.net/route/501769
Tempo spokojne, te pagóry pod koniec wyglądają ciekawie.
Jest ktoś chętny? Wyjazd rano, tak koło 9 max 10.
www.bikemap.net/route/501769
Napisano 23 maj 2010 - 14:46
888 20 50 20
Trasa bardzo fajna.
Możemy się następnym razem umówić gdzieś koło ciebie, chętnie obadam jakieś inne twoje asfalty. Podjadę samochodem i możemy trzaskać. :-)
Soboty i niedziele są u mnie bardzo wolne. Zwłaszcza niedziele, bo w sobotę niby fontanna, ale coś nie za bardzo z niej wychodzi ostatnio. Halo? Ja wiem, że jest Giro a później będzie TdF, ale to zwykle tak koło 14 się dopiero zaczyna. 8-)
Kurdę, jak było zimno i pizgało jesienią, to można powiedzieć, że tłumy waliły...
Trasa bardzo fajna.
Możemy się następnym razem umówić gdzieś koło ciebie, chętnie obadam jakieś inne twoje asfalty. Podjadę samochodem i możemy trzaskać. :-)
Soboty i niedziele są u mnie bardzo wolne. Zwłaszcza niedziele, bo w sobotę niby fontanna, ale coś nie za bardzo z niej wychodzi ostatnio. Halo? Ja wiem, że jest Giro a później będzie TdF, ale to zwykle tak koło 14 się dopiero zaczyna. 8-)
Kurdę, jak było zimno i pizgało jesienią, to można powiedzieć, że tłumy waliły...
Gosc_Dominik_*
Napisano 23 maj 2010 - 14:53
Mi z kolei weekendy wypadają raczej ale na ogół w tygodniu mam dużo czasu, można się kiedyś ustawić. Będziemy się zdzwaniać jakby co
Fajnie, że się podobała ta trasa, ile Ci w sumie wyszło kilometrów? Wyjechałem Ci dziś naprzeciw, ale zbyt późno się zebrałem.
Napisano 24 maj 2010 - 11:57
Wyszło równiutkie 140km. Tak swoją drogą to chyba dobrze mam ustawiony licznik, skoro różnica między trasą z mapy a licznikiem to chyba 400m (to pewnie to zboczenie do sklepu czy kółko pod dworcem w Skierniewicach).
Wracając do tematu. W tygodniu też mogę, ale tak koło 16 dopiero. Mogę pojechać rano do pracy samochodem z rowerem na bagażniku i prosto z pracy gdzieś podjechać autem. Mogę się urwać koło 15 i z Raszyna w godzinę chyba zajadę gdzieś w okolice Szymanowa.
thon, relacja na bikestats.
Wracając do tematu. W tygodniu też mogę, ale tak koło 16 dopiero. Mogę pojechać rano do pracy samochodem z rowerem na bagażniku i prosto z pracy gdzieś podjechać autem. Mogę się urwać koło 15 i z Raszyna w godzinę chyba zajadę gdzieś w okolice Szymanowa.
thon, relacja na bikestats.
Napisano 24 maj 2010 - 20:31
... Grodzisk pruszków też spoko, jechałem ostatnio z grodziska do pruszkowa, fajnie bo nie jest taka monotonna, troche zawisjaów jest
tylko z Grodziska Maz do Milanówka jest ścieżka rowerowa i trzeba by się było dostosować do tego wymogu, bo i policja też lubi tę trasę.
Ja często jadę odcinkiem Otrębusy-Pruszków i coraz częściej zaczyna mnie denerwować ten odcinek, nie wiem czemu :roll:
Napisano 24 maj 2010 - 20:41
No właśnie, jechałem tam jeden raz. Mnie strasznie ścieżki rowerowe stresują, zwłaszcza takie długie i gdzie dodatkowo na każdej krzyżówce jest zakaz dla rowerów. Tak że pocinałem wtedy ile fabryka dała.
Bartosz, Leszno odwiedzam ostatnio dość regularnie (chociaż po wczoraj chyba będę też okolice Skierniewic zwiedzał), chciałbym zrobić jakąś trasę przez Nowy Dwór Mazowiecki do Łomianek (tylko tą równoległą drogą, a nie krajówką) tylko nie wiem jak się potem przebić z Łomianek w stronę Pruszkowa. Dodam, że asfalt na drodze mile widziany. :-> Ma ktoś jakąś obadaną trasę?
I jeśli się wyśpisz na 10, to wpadnij w sobotę do Pruszkowa, miejsce zbiórki parę stron wyżej opisane.
Bartosz, Leszno odwiedzam ostatnio dość regularnie (chociaż po wczoraj chyba będę też okolice Skierniewic zwiedzał), chciałbym zrobić jakąś trasę przez Nowy Dwór Mazowiecki do Łomianek (tylko tą równoległą drogą, a nie krajówką) tylko nie wiem jak się potem przebić z Łomianek w stronę Pruszkowa. Dodam, że asfalt na drodze mile widziany. :-> Ma ktoś jakąś obadaną trasę?
I jeśli się wyśpisz na 10, to wpadnij w sobotę do Pruszkowa, miejsce zbiórki parę stron wyżej opisane.