Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 kwiecień 2010 - 11:36
GreQ tak jak wcześniej pisałem nas też kilku jeździ, ale zaczynamy o 8:00. Zrobiliśmy ponad 120 km po wysoczczyźnie mazowieckiej. W rejonie Mszczonowa i Radziejowic jest pagórkowato i nieźle się można zmęczyć. Ja też nie uważam żebym miał szansę konkurować z mastersami, ale to też ma być fajna zabawa i nieważne czy będę ostatni czy przed ostatni.
Jeżeli chodzi o starty w najbliższej przyszłości to zamierzam starować w cyklu "Szosomannia" organizowanej przez ZTC. Na czasówce 18.04 niestety nie byłem, bo musiałem pracować w związku z ostatnimi wydarzeniami.
Jeżeli chodzi o starty w najbliższej przyszłości to zamierzam starować w cyklu "Szosomannia" organizowanej przez ZTC. Na czasówce 18.04 niestety nie byłem, bo musiałem pracować w związku z ostatnimi wydarzeniami.
Gosc_Jareq_*
Napisano 23 kwiecień 2010 - 12:29
zamierzam starować w cyklu "Szosomannia" organizowanej przez ZTC
a kiedy i gdzie to się odbywa ??
i trzeba mieć licencje ??
a ilu z was wybiera się jutro na Rondo Babka"?? i co do trasy to ustalacie ją po wcześniejszym zgrupowaniu czy przed wyjazdem ??
Napisano 07 maj 2010 - 07:06
Coś nam temat spadł nisko. ;-)
Zatem tradycyjnie (?) jutro sobota 8 maja godz. 10:00 pod fontanną w Pruszkowie.
Pomyślałem, że można przejechać się w stronę Leszna (dopiero odkrywam tamte rejony, pewnie wszysycy już znają na pamięć) przez Domaniewek, w Józefowie odbić w prawo, przeciąć 2, potem Pilaszków - Wąsy - Leszno - Zaborów i potem nie wiem co :-) Do tego miejsca jest 30km. Możemy zrobić jakieś kółeczko przez Pilaszków, albo zawrócić w Zaborowie, może ktoś będzie miał jakąś inwencję. Nie jechałem jeszcze od Leszna na północ w stronę Kazunia. Może też jakaś opcja?
Poniżej lokalizacja fontanny jakby ktoś zapomniał albo chciał dołączyć. :-)
Zatem tradycyjnie (?) jutro sobota 8 maja godz. 10:00 pod fontanną w Pruszkowie.
Pomyślałem, że można przejechać się w stronę Leszna (dopiero odkrywam tamte rejony, pewnie wszysycy już znają na pamięć) przez Domaniewek, w Józefowie odbić w prawo, przeciąć 2, potem Pilaszków - Wąsy - Leszno - Zaborów i potem nie wiem co :-) Do tego miejsca jest 30km. Możemy zrobić jakieś kółeczko przez Pilaszków, albo zawrócić w Zaborowie, może ktoś będzie miał jakąś inwencję. Nie jechałem jeszcze od Leszna na północ w stronę Kazunia. Może też jakaś opcja?
Poniżej lokalizacja fontanny jakby ktoś zapomniał albo chciał dołączyć. :-)
Napisano 07 maj 2010 - 10:01
z Leszna można ciąć na Kazuń i potem zrobić nawrotkę i wrócić podobnie, lub przez Bronisze...
a co do trasy na Grodzisk Maz. to jest fajna trasa tylko kto nią pojedzie ?? Janki-Grójec-Mszczonów-(tu może być Żyrardów) lub powrót do Janek. Tylko to jest trasa na Katowice i Kraków ale jest parę hopków
a co do trasy na Grodzisk Maz. to jest fajna trasa tylko kto nią pojedzie ?? Janki-Grójec-Mszczonów-(tu może być Żyrardów) lub powrót do Janek. Tylko to jest trasa na Katowice i Kraków ale jest parę hopków