Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 kwiecień 2010 - 23:15
Ja sobie wypraszam lezenie na plazy!Vortac ty sobie leż na plaży i łap promienie
Jeszcze mi sie to nie udalo.
Wesolych Swiat z jakze swiatecznego Christchurch. Udalo mi sie w koncu dorwac tu rower! Ha. I nawet wrzucilem cos na bloga. Smacznego jajka. :-)
Napisano 08 kwiecień 2010 - 15:01
jak tu nie być optymistą, skoro w końcówce poprzedniego sezonu było kilka osób, a teraz albo pada albo prawie nikogo nie ma i się dogadać nie można :roll:
ale to ja mam takie szczęście :-(
a moze jakąś czasóweczkę sobie zrobimy w niedalekiej przyszłości ?? co Wy na to ??
ale to ja mam takie szczęście :-(
a moze jakąś czasóweczkę sobie zrobimy w niedalekiej przyszłości ?? co Wy na to ??
Napisano 08 kwiecień 2010 - 18:12
Tak się wetnę w wątek - ale w sumie okolice Piaseczna więc nie taki wielki OT a chłopaki może zaglądają na forum - pozdrowienia dla kolegi w czarnym stroju (Baszkówka / Głosków dziś ok. 18:13) i kolegi też Głosków - droga na Tarczyn (bez kasku nieładnie
)) - jakieś 5 minut później
Napisano 12 kwiecień 2010 - 11:22
jak większość się boi pogody :-/ i nie wiadomo czego jeszcze to nie przyjeżdzają pod fontannę, trzeba było poinformować że spotykamy się pod fontanną w soboty o 10.00. termin "raczej" sztywny jak ktos nie może to już umawia się na własną rękę.
Fajnie by było gdyby ta ustawka pozostała bo jak widzę jest sporo osób i większość lata samotnie :-?
kiedyś proponowałem aby zmienić godzinę ale większość chciała pozostać przy tej więć jakoś sobie plan sobotni przebudowałem i się wyrabiam na 10.00
tylko sporo z nas nie ma tego odruchu żeby przyjeżdzać mimo tego że jest pochmurno i jest niepogoda :roll: a szkoda, no nic to może jak bedzie 20 na plusie i słonecznie to się ktoś pokaże, jak będę żył to będę przyjeżdzał, (chyba że co innego ważniejszego mi wypadnie a to tylko rodzina).
Fajnie by było gdyby ta ustawka pozostała bo jak widzę jest sporo osób i większość lata samotnie :-?
kiedyś proponowałem aby zmienić godzinę ale większość chciała pozostać przy tej więć jakoś sobie plan sobotni przebudowałem i się wyrabiam na 10.00
tylko sporo z nas nie ma tego odruchu żeby przyjeżdzać mimo tego że jest pochmurno i jest niepogoda :roll: a szkoda, no nic to może jak bedzie 20 na plusie i słonecznie to się ktoś pokaże, jak będę żył to będę przyjeżdzał, (chyba że co innego ważniejszego mi wypadnie a to tylko rodzina).
Napisano 12 kwiecień 2010 - 11:38
GreQ ja i kilku innych ludzi na pewno spotkamy się w weekned, ale zapewne zaczniemy z samego rana o 8:00 więc jak masz ochotę dołączyć to mój numer podawałem juz kilka razy. Zapraszam również pozostałych bo jakoś te spotkania pod fontanną słabo wychodzą.