Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 marzec 2010 - 23:57
Dlaczego dla mnie jest daleko, dwa chce żeby i w Pruszkowie było znane to miejsce spotkać, wiadomo nie tak sławne jak babka ale zawsze coś. W ten weekend się raczej pojawię na babce, dzisiaj na masie zmotywował mnie jakiś pan (kurde nawet nie wiem jak ma imie) który tam już od dłuższego czasu jeździ. :-)
Napisano 27 marzec 2010 - 09:26
Dominik, Ja ze swojej strony mogę polecić trasę przez Przypki gdzie skręcasz w lewo i ciśniesz na Krakowiany, cały czas prosto. Przejeżdzasz obok jakiegoś parku po lewej i zgodnie z tablicami na Nadarzyn pokonujesz skrzyżowanie i rondo i wjeżdzasz na Aleję Kasztanową ktorą jedziesz aż do katowickiej ew. możesz też skręcić w prawo i przez osiedle z paroma muldami najpierw Osiedlową a potem w lewo Główną i juz prosto do skrzyżowania z katowicką, tego w Nadarzynie od strony Starej Wsi. Nazwy ulic znalazłem na mapa.szukacz. Ruch zasadniczo jest niewielki a asfalt jest bardzo dobry.
Mimo słabej pogody wpadnę zaraz na fontannę, może ktoś jednak będzie
Mimo słabej pogody wpadnę zaraz na fontannę, może ktoś jednak będzie
Napisano 29 marzec 2010 - 23:14
A "wieczorkiem" = ? ;-) Mam zajęcia do 17 i zaliczenie o 17.15, które szczerze mówiąc nie wiem dokładnie ile będzie trwało, więc w domu byłbym pewnie ok. 19. Jeśli jutro pogoda już by sobie jaj nie robiła, to pewnie i tak jeszcze bym wyskoczył na chwilę pokręcić, więc może dałoby się to jakoś zgrać, w końcu dawno się nie widzieliśmy ;-)
A może ktoś miałby ochotę zrobić xx km w środę rano?
A może ktoś miałby ochotę zrobić xx km w środę rano?
Napisano 30 marzec 2010 - 23:38
No nie możemy się dogadać :-| . Ja jutro się wybieram i mam czas praktycznie od 12 w południe wiec mogę kręcić. Greq i Marcines macie do mnie kom to piszcie o której możecie. A reszta niech zapisze sobie ten numer 609-43-63-73. Paweł szkoda że sie nie zgraliśmy bo ja właśnie później wychodziłem chociaż wróciłem do domu prawie przed 00:00 ale fajnie było :mrgreen:
Napisano 31 marzec 2010 - 13:04
Hehe, faktycznie nie wypaliła wspólna jazda - nie pisałem już wczoraj, bo myślałem, że pojechałeś z Marcinesem i GreQiem, a tu widzę że w końcu każdy sam pojechał ;-) Tzn. w moim przypadku ciężko nazwać to jazdą, bo zebrałem się chyba ok. 19.30, przejechałem całe 3,3 km i zaczął padać deszcz :shock: No myślałem, że coś mnie trafi, od 8 na uczelni, za oknem słońce, wracam, jest szansa na rower i taki zonk ;-) Oczywiście niedługo potem przestał, ale już się zakorzeniłem w domu. Dziś niestety też by było ciężko o 12, bo idę na 15 do pracy, ale udało mi się przejechać 61,5 km do Borzęcina i z powrotem (polecam ulicę Klonową/Trakt Królewski w Koczargach Starych/Zalesiu - całkiem przyjemna nawierzchnia i ruch praktycznie zerowy). A właśnie, przy skrzyżowaniu Spacerowej i Warszawskiej [580] pomachaliśmy sobie ok. 12:00 z samotnym kolarzem w czarnej wiatrówce i z długimi włosami - może ktoś stąd? ;-)
Dokładnie swiatek - poniżej uśmiechnięty Reprezentant Grupy Pruszkowskiej, good job :-)

http://www.rondobabka.info/
Dokładnie swiatek - poniżej uśmiechnięty Reprezentant Grupy Pruszkowskiej, good job :-)

http://www.rondobabka.info/