Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 05 maj 2012 - 13:38
Nie ma sprawy - na zdrowie.Dzięki za wspólną jazdę i dzięki pafcio, za chusteczkę oraz łyk wody. Muszę się też przerzucić na bidony 0.7 bo chyba nie macie w planach postojów w sklepie :-D
Dzisiejsza trasa wyglądała tak http://connect.garmi...ivity/174869124
Widzę, że mamy bardzo podobne parametry. Ja miałem:
Avg HR: 156 bpm
Max HR: 182 bpm
tylko śr.kadencję sporo niższą, bo 80
;-)
Napisano 05 maj 2012 - 13:53
U mnie to będzie już ze 110% :mrgreen: ;-)Istotne jest to jaki to % HR max ;-)
No nie - to tylko dziś tak jakoś wyszło. Killer się po prostu spieszył :mrgreen: .No wlaśnie, czy ten brak przystanku w sklepie to jakaś norma od tego sezonu?
Bo ja to się chyba przerzucę na te pociski litrowe od isostara co kiedyś dawali. :mrgreen:
Napisano 05 maj 2012 - 18:48
Trzeba było się po prostu zatrzymać i olać niech jedzie. Ja na pewno bym tak zrobił. Jutro Panowie jestem na zbiórce, ale znowu muszę krócej maks. 3h. Jednak obiecuję, że nie będzie takiego tempa jak dziś na początku :-) Sorki jeżeli trochę Was naciągnęliśmy, ale jak jest Kiler i frixfrot to inaczej się nie da :mrgreen:
Napisano 05 maj 2012 - 19:34
Jak olać - mi się naprawdę świetnie jechało. Jedynie z tlenowego spalania tkanki tłuszczowej nici, ale to mogę robić w tygodniu na dłuuugich dystansach.No to dzisiaj widzę, że nawet nie było klasycznie czyli Kilerowi się spieszy tylko hardcorowo.
Trzeba było się po prostu zatrzymać i olać niech jedzie. Ja na pewno bym tak zrobił.
Jeśli pogoda będzie tak fajna jak dziś to też wpadnę do Komorowa.
Napisano 05 maj 2012 - 19:41
A już myślałem, że nie podetnę nogi przed Tarczynem, bo ostatnio już było całkiem nieźle (jak na mnie), a i brata nie było, a tu ... hmm... powrót do rzeczywistości :-( . No, ale jak był Kiler i frixfrot, to Piotrek jesteś w pełni usprawiedliwiony :mrgreen:... Sorki jeżeli trochę Was naciągnęliśmy, ale jak jest Kiler i frixfrot to inaczej się nie da :mrgreen:
Do jutra pod Kościołem w Komo, o ile nie będzie takiej pogody, jak dzisiaj na Grodach Piastowskich.
Napisano 05 maj 2012 - 20:51
Napisano 05 maj 2012 - 21:51
na stronie masz mapkę a ogólnie jak dojedziesz do Komorowa to każdy powie gdzie jest kościół, bo jest tylko jeden.
Napisano 06 maj 2012 - 14:03
Pozdrawiam i do zobaczenia w następny weekend.