Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 02 maj 2012 - 22:19
Waco wpadnij, wszyscy jesteśmy już troszkę podmęczeni tymi 4 dniami jazdy pod rząd, co mieliśmy sobie udowodnic , już sobie poudowadnialiśmy, a Ty wpadniesz na świerzości i napewno przeżyjesz ! Przełam się, zapraszamy !
Oj, jutro na pewno nie dam rady, mam czas tylko do 14:00 :/, zamierzam więc wyjechać najpóźniej z domu 8:30 i zrobię tę trasę, którą wy zrobiliście poprzednio, na Grójec. Sprawdziłem na bikemap i wyszło mi z pod mojego domu 130 km. Ale życzę miłej jazdy może gdzieś po drodze się miniemy
Napisano 03 maj 2012 - 12:51
Tak to dzisiaj wyglądało u mnie, ruszyłem tak jak mówiłem 8:30 i chyba się minęliśmy w Sadkowie. To ta Wasza ostatnia runda... powiem szczerze rewelacja, za mieściną Pieczyskie, cudne asfalty, równe jak stół... parę razy źle pojechałem, ale ogólnie pozytywnie, no i co za pogoda... marzenie
Napisano 03 maj 2012 - 15:37
W moim przypadku to najdłuższy dystans jaki dotychczas przejechałem. Do tego ta średnia 31,15 8-)
Dzięki za korektę wysokości siodełka (podniosłem jeszcze 5mm) i kadencji.
Pafcio proszę wrzuć naszą trasę, bo za cholerę nie wiem gdzie byłem :mrgreen:
Napisano 03 maj 2012 - 18:06
Dokładnie tak. Krzyczałem, żebyś do nas dołączył ;-) .Tak to dzisiaj wyglądało u mnie, ruszyłem tak jak mówiłem 8:30 i chyba się minęliśmy w Sadkowie.
No dzis jechało się wyśmienicie. Chyba pierwszy raz do końca dojechał pełny skład :-) .
Na razie bikemap.net świruje i nie przyjmuje nowej trasy - później spróbuję.Pafcio proszę wrzuć naszą trasę, bo za cholerę nie wiem gdzie byłem :mrgreen:
Gosc_Pegos_*
Napisano 03 maj 2012 - 18:10
Dokładnie tak. Krzyczałem, żebyś do nas dołączył ;-) .Tak to dzisiaj wyglądało u mnie, ruszyłem tak jak mówiłem 8:30 i chyba się minęliśmy w Sadkowie.
No dzis jechało się wyśmienicie. Chyba pierwszy raz do końca dojechał pełny skład :-) .Na razie bikemap.net świruje i nie przyjmuje nowej trasy - później spróbuję.Pafcio proszę wrzuć naszą trasę, bo za cholerę nie wiem gdzie byłem :mrgreen:
wolę tego używać http://www.gpsies.com/createTrack.do
Napisano 03 maj 2012 - 18:28
Napisano 03 maj 2012 - 22:58