Prawdopodobnie tak, ale krócej i spokojniej.Panowie a 2 maja w środę też będziecie jeździć ???
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 01 maj 2012 - 15:31
Napisano 01 maj 2012 - 16:16
Napisano 01 maj 2012 - 16:21
Napisano 01 maj 2012 - 16:28
Nic dziwnego - dodałem go po Twoim poście :-DPatrz, rzeczywiście się nieźle ujechałem, że dopiero teraz zobaczyłem ten "malutki"czerwony napis powyżej :-D
Proszzze:Pafcio, słyszałem, że polecałeś bratu jakieś dobre mazidło na pieluszkowe zapalenie rowa ?! :mrgreen: Po 3-dniowym maratonie podanie nazwy tego preparatu na forum będzie niezmiernie porzyteczne, jak mniemam nie tylko dla mnie ! :-)
1. Na obcierki - Bephanten Plus - pierwsza aplikacja po kąpieli a potem jeszcze na noc. Do rana jest wyraźna poprawa i znów można jechać
2. Na poważniejsze otarcia(oraz na 2-dniowe szlify) - Solcoseryl Maść
3. Na bardzo poważne otarcia - takie prawie do krwi (oraz na świeże szlify po upadku) - Solcoseryl Żel
No i koniecznie coś zapobiegawczo przed startem - ja akurat używam kremu Assos.
Mogłeś edytować poprzedniego posta.Ech ten dyslektyzm...oczywiście chciałem rzecz "pożyteczne"
Napisano 01 maj 2012 - 18:25
Ja niestety jutro i w czwartek odpadam i pewnie dopiero w sobotę wpadnę.
Pafcio dzięki za nowe asfalty a Sławek od następnej jazdy normalnie będzie wychodzić na zmiany, bo dziś pokazał że jest siła w nogach :-P
Napisano 01 maj 2012 - 20:48
- super, o to chodziło !!!1. Na obcierki - Bephanten Plus - pierwsza aplikacja po kąpieli a potem jeszcze na noc. Do rana jest wyraźna poprawa i znów można jechać
2. Na poważniejsze otarcia(oraz na 2-dniowe szlify) - Solcoseryl Maść
3. Na bardzo poważne otarcia - takie prawie do krwi (oraz na świeże szlify po upadku) - Solcoseryl Żel
- Coś w tym jest Piotrze !!! :mrgreen: Muszę rzeczywiście trochę bardziej taktycznie spowalniać grupę i oszczędzać brata miast fundować mu dodatkową zapiekankę w nogach, ale sam dobrze wiesz jak to jest gdy się jedzie na czele, czujesz jakąś taką podświadomą powinność ciągnięcia wszystkich w przyzwoitym tempie, bo jak jedziesz wolniej to słyszysz tylko za plecami bzyczenie wolnobiegów denerwujece niczym nieznośne komary :-DBorix brat w końcu wyznał, że jak jedzie bez
Ciebie to spokojnie robi z nami pełny dystans bez napinki
Napisano 01 maj 2012 - 21:03
Nie ma sprawy. Innym razem mam nadzieję, że Ty przycholujesz moje zwłoki :mrgreen:no i mega duze ukłony dla czołowego zawodnika Astany za przycholowanie mnie do domu
Trening był naprawdę fajny. Dzięki Panowie za wspólną jazdę. Jutro mam nadzieję, że będę pod Kościołem w Komo.
Niestety będzie też brat, więc - zgodnie z trafną analizą Piotrka - pewnie znowu Paweł postara się o zapiekankę u starszego brata :mrgreen:
Napisano 01 maj 2012 - 21:55
Niestety ja jutro też nie dam rady podbić do Was Panowie......Piszę dopiero teraz bo właśnie na dziś zwlokłem sie do domu ale robota została jeszcze na jutro :-/ Niestety.........Ale jak dam radę to postaram się być w niedzielę oby tylko pogoda dopisała :-> Pozdrowienia dla Wszystkich i miłego kręcenia Panowie :-)Piotrek i Sławek jutro pracują, ale może Jacek do nas podjedzie.
Napisano 02 maj 2012 - 09:29
Pozdrawiam! A zresztą braci spotkałem na początku sezonu na szosie, zachęcali mnie żebym pojawił się w Komorowie ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie
Napisano 02 maj 2012 - 10:49
Napisano 02 maj 2012 - 10:55
Waco wpadnij, wszyscy jesteśmy już troszkę podmęczeni tymi 4 dniami jazdy pod rząd, co mieliśmy sobie udowodnic , już sobie poudowadnialiśmy, a Ty wpadniesz na świerzości i napewno przeżyjesz ! Przełam się, zapraszamy !zachęcali mnie żebym pojawił się w Komorowie
Napisano 02 maj 2012 - 11:17