Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 02 maj 2012 - 11:26
Napisano 02 maj 2012 - 13:12
Po co sie osczedzac ! walnijmy 250 km i bedzie git !!! :-PNo tak może chociaż ze 160 ? :mrgreen: A tak na poważnie to chyba tak jak zawsze koło 120 wystarczy. Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?
Napisano 02 maj 2012 - 14:27
A możesz mi podpowiedzieć którędy najlepiej dojechać do Radziejowic? Nie znam jakości nawierzchni i nie wiem jaki jest ruch na tym odcinku.Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?
Napisano 02 maj 2012 - 14:33
To ty zyjesz ?????? :shock:A możesz mi podpowiedzieć którędy najlepiej dojechać do Radziejowic? Nie znam jakości nawierzchni i nie wiem jaki jest ruch na tym odcinku.Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?
Napisano 02 maj 2012 - 17:54
Tu się ze Sławciem zgadzam, aczkolwiek te Radziejowice brzmią kusząco i wyjdzie wtedy ok. 120 km (o ile dobrze pamiętam to chyba kiedyś - Świątek - robiliśmy tą traskę z mecenasem Areczkiem?). Gdyby te prognozy, które dzisiaj widziałem sprawdziły się, to możemy śmiało tam grzać. Front burzowy, nadchodzący od niemiaszków ma się jutro doczłapać co najwyżej do Łodzi, a nasze Mazowsze pozostanie suche i ciepłe (26 stopni) ! Oby ! :-Dproponuje trzymac sie starch sciezek tak zeby mozna bylo sp....... przed jakas nawalnica, co zapowiadaja !
Napisano 02 maj 2012 - 19:10