Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#4041 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 11:26

O to super, że masz o nas takie zdanie :-) Już myślałem, że jesteśmy tylko grupą wyłącznie turystyczo-wycieczkową. A tu jednak jest jakiś poziom trudności. Wpadnij kótregoś dnia, bo u nas co niektórzy zaczynają harcować i robią się fajne akcenty. Nie jest to zapewne jak na RB, ale wczoraj byłem w szoku jak się poziom podnosi :mrgreen:

#4042 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 02 maj 2012 - 11:59

Na pewno będę wpadał :)

#4043 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 maj 2012 - 12:44

Pafcio nasz etetowy nawigatorze opracuj proszę jakąś fajną traskę na jutro, bo mi wypadł z grafiku wyjazd i w związku z tym chętnie się jutro z Wami pomęczę. :mrgreen: Czy jutro zbiórka o 10:00 w Komo?

Właśnie wstałem. Jutro jestem. Ile ma być kilometrów?

#4044 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 13:04

No tak może chociaż ze 160 ? :mrgreen: A tak na poważnie to chyba tak jak zawsze koło 120 wystarczy. Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?

#4045 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 13:12

No tak może chociaż ze 160 ? :mrgreen: A tak na poważnie to chyba tak jak zawsze koło 120 wystarczy. Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?

Po co sie osczedzac ! walnijmy 250 km i bedzie git !!! :-P

#4046 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 13:13

Sławek pokazałeś wczoraj, że dla Ciebie i 250 km to pikuś :mrgreen:

#4047 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 13:16

Sławek pokazałeś wczoraj, że dla Ciebie i 250 km to pikuś :mrgreen:

Ale od Nadarzyna do komorowa 5 km samotnej jazdy malo mnie nie zabilo !!

#4048 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 13:22

No widzisz po prostu jesteś stworzony do robienia zaciągów w grupie :-P

#4049 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 13:24

No widzisz po prostu jesteś stworzony do robienia zaciągów w grupie :-P

Nie wiem co to było ale zaczałem tak srasznie ziewac ,z polknalem z 10 much !!!
Pierwszy raz mialem cos takiego !

#4050 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 maj 2012 - 14:27

Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?

A możesz mi podpowiedzieć którędy najlepiej dojechać do Radziejowic? Nie znam jakości nawierzchni i nie wiem jaki jest ruch na tym odcinku.

#4051 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 14:33

Pafcio może pojedziemy teraz do Brwinowa później opłotkami do Grodziska- Radzejowic i dalej wjedziemy na naszą traską od drugiej strony?

A możesz mi podpowiedzieć którędy najlepiej dojechać do Radziejowic? Nie znam jakości nawierzchni i nie wiem jaki jest ruch na tym odcinku.

To ty zyjesz ?????? :shock:

#4052 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 maj 2012 - 14:34

...ledwo, ale do jutra się zregeneruję ;-) .

#4053 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 14:36

...ledwo, ale do jutra się zregeneruję ;-) .

No to dobrze a z ta jutrzejsza trasa to proponuje trzymac sie starch sciezek tak zeby mozna bylo sp....... przed jakas nawalnica, co zapowiadaja !

#4054 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 14:39

Pafcio za Grodziskiem na Jaktorów i w miejcowości Budy w lewo w stronę Radziejowic. Jechaliśmy tam w zeszłym roku i są super asfalty. Jedyny problem to znaleźć boczną drogę Od Briwona do Jaktorowa. Najlepiej na Czubin,Milęcin, Żuków,Tłuste, Kłodno itd.

#4055 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 maj 2012 - 17:15

Jedyny problem to znaleźć boczną drogę Od Briwona do Jaktorowa. Najlepiej na Czubin,Milęcin, Żuków,Tłuste, Kłodno itd.

Tam może być nieco zniszczona nawierzchnia bo jest spory ruch ciężarówek przy budowie autostrady.

#4056 Borix

Borix
  • Użytkownik
  • 25 postów
  • SkądKomorów

Napisano 02 maj 2012 - 17:54

proponuje trzymac sie starch sciezek tak zeby mozna bylo sp....... przed jakas nawalnica, co zapowiadaja !

Tu się ze Sławciem zgadzam, aczkolwiek te Radziejowice brzmią kusząco i wyjdzie wtedy ok. 120 km (o ile dobrze pamiętam to chyba kiedyś - Świątek - robiliśmy tą traskę z mecenasem Areczkiem?). Gdyby te prognozy, które dzisiaj widziałem sprawdziły się, to możemy śmiało tam grzać. Front burzowy, nadchodzący od niemiaszków ma się jutro doczłapać co najwyżej do Łodzi, a nasze Mazowsze pozostanie suche i ciepłe (26 stopni) ! Oby ! :-D

#4057 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 18:34

Chłopaki mnie to rybka, ja mogę jak koń cały czas tą samą ścieżką. Chciałem coś urozmaicić, ale nie ma problemu ja się dostosuję. W końcu to Sławek jutro prowadzi grupę :-)

#4058 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 maj 2012 - 18:38

Ja też się dostosuję, tylko żeby wytyczyć trasę muszę znać teren a tamte rejony są mi zupełnie obce. Dlatego też chętnie bym je objechał, ale z przewodnikiem. Może Killer by dołączył? On chyba dobrze zna te tereny.

#4059 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 maj 2012 - 18:41

Pafcio w sumie to ja też dam radę je objechać. Poprosiłem Ciebie o wytyczenie trasy, bo masz GPS-a. Możemy tamtędy pojechać bez nawigacji bo ja nie zabłądzę. To zależy czy grupa będzie chętna. W sumie jak chcesz to napisz do Kilera.

#4060 Borix

Borix
  • Użytkownik
  • 25 postów
  • SkądKomorów

Napisano 02 maj 2012 - 19:10

Ja też w sumie mogę jechać coś nowego, zawsze jakieś urozmaicenie i przyda się dla rzeźby psychy ! Jak się zna ścieżki to zawsze łatwiej, bo wiesz gdzie jechać zachowawczo i nie podcinać nogi, a gdzie możesz depnąć bo akurat niesie ! A tu w sumie trzeba będzie podejść do tego rozważniej. Wstępnie jestem za wariantem Świątka, chyba że odwrót wojsk z tamtych terenów (w razie lipnej pogody) będzie obciążony jakimś szczególnym utrudnieniem - vide dwugodzinny powrót w deszczu ! Bo wiecie, niestety musimy się z tym liczyć, że jak będzie tak jak dzisiaj, to lepiej porobić jakieś bliższe kryteria (rundy wokół Tarczyna jednak nie są takie złe)

Dodaj odpowiedź