Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 04 czerwiec 2010 - 19:36
Napisano 04 czerwiec 2010 - 20:08
...Jak będziesz jechał Brzozową, która za torami przechodzi w Dąbrowskiej, to skręcasz za szkołą w prawo w Kotońskiego i tam na rogu z 3 Maja już ktoś pewnie będzie.
Napisano 05 czerwiec 2010 - 13:10
Napisano 06 czerwiec 2010 - 13:05
Kręciłem się dziś w okolicach Leszna koło 12-13 i minąłem całkiem sporo osób. Może ktoś tutejszy? Ja dziś w ostatniej czystej koszulinie (Saxo Bank).
Thon, przejechałem ten kawałek asfaltu, o który pytałem i wróciłem przez Ożarów. Najbardziej obawiałem się czy z Ożarowa nie będzie jakiejś masakry do Pruszkowa, ale o dziwo, jak na standardy pruszkowskie ;-) droga okazała się veri gut! Tak że mam alternatywę dla Domaniewka do wyjazdów z Pruszkowa na północ. :-D
Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:16
Thon, przejechałem ten kawałek asfaltu, o który pytałem i wróciłem przez Ożarów. Najbardziej obawiałem się czy z Ożarowa nie będzie jakiejś masakry do Pruszkowa, ale o dziwo, jak na standardy pruszkowskie ;-) droga okazała się veri gut! Tak że mam alternatywę dla Domaniewka do wyjazdów z Pruszkowa na północ. :-D
Przez ożarów, czyli pewnie mówisz o tej trasie przez żbików, gdzie się koło kościoła przejeżdża i potem wiaduktem prosto na "znicz"?
Właśnie, jak tam wycieczka mazurska? Kąpiel była? :-P Dojechaliście w ogóle?? ;-) I o której wyjazd? O której dojazd. Pochwalcie się coś..
Żałuje że nie pojechałem z wami, pogodę ładną mieliście. Niestety mam za dużo na głowie teraz aby cały dzień poświęcać. Ale zrobiłem sobie za to w sobotę dłuższą wycieczkę, sporo ponad setka poszła, odkryłem też fajne podjazdy w okolicy serocka
Napisano 07 czerwiec 2010 - 18:01
kliknij sobie na ten ładniusi wykresik i wejdziesz na jego profil na tymże portalu, a tam już na blog i ma nawet kilka fotek z wypadu
No byłem na tym blogu, ale nie widziałem nic o mazurskim wyjeździe. Teraz dopiero znalazłem. Za słabo szukałem widzocznie