Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#401 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 czerwiec 2010 - 18:10

To jeszcze mamy sobotę i niedzielę - jest szansa, że wcale nie będzie padać ani nawet straszyć :-)

#402 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 04 czerwiec 2010 - 14:45

Złowrogi jest ten dzisiejszy północny wiatr, ale nie przejmujcie się Panowie wg. prognoz od jutra ma powiewać z południa.

#403 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 czerwiec 2010 - 19:20

Nie taki wcale złowrogi. I bardzo ciepły :-) .

Kto jedzie jutro? I o której?

Ja jestem umówiony z 3 kolegami pod kościołem (no sorki, tak wyszło ;-) ) w Komorowie o 10:00, ale mogę ich przesunąć do Pruszkowa.

#404 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 04 czerwiec 2010 - 19:36

Ja jestem za, a jaki dystans proponujecie? Może być w Pruszkowie (fontanna przy Bolesława Prusa?) albo w Komorowie. Ja będę jechać Komorowską, to aby trafić do tego kościoła to skręcić w Brzozową, potem za torami w prawo w Matejki i w lewo w 3-go Maja, ta Matejki przejezdna?

#405 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 czerwiec 2010 - 20:08

Prawdę mówiąc to nie znam na tyle Pruszkowa ani Komorowa żeby Ci wyczerpująco odpowiedzieć, bo dojeżdżam tylko do Pruszkowa na Niska a do Komorowa już mnie prowadzi kolega. Dopiero od Nadarzyna znam dobrze trasy. Kościół w Komorowie jest podobno jeden i dlatego łatwo trafić. Zaraz sprawdzę na mapie to dopiszę szczegóły...

...Jak będziesz jechał Brzozową, która za torami przechodzi w Dąbrowskiej, to skręcasz za szkołą w prawo w Kotońskiego i tam na rogu z 3 Maja już ktoś pewnie będzie.

#406 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 05 czerwiec 2010 - 06:30

Na pewno zjawię się o 10 w Komorowie, jakby co to poczekajcie te 5-10 minut bo drugi raz będę przejeżdżał przez Pruszków, ale postaram się wyjechać odpowiednio wcześnie.

#407 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 czerwiec 2010 - 07:15

OK ;-)

#408 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 czerwiec 2010 - 13:10

thon, Oto dzisiejsza trasa
Nic nie usuwałem z pliku, więc są i prędkości i profile.

#409 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 05 czerwiec 2010 - 14:18

Wielkie dzięki!

Super trasa wyszła, na takiej można się naprawdę wyluzować. Oby jak najczęściej soboty z taką aurą :-)

#410 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 czerwiec 2010 - 15:01

No i my się przesadnie nie napinamy :-) . Jutro wyruszamy o 9:30 z tego samego miejsca, więc gdyby ktoś chciał dołączyć - zapraszamy. Traska około 100 km zakończona rybką w barze "Karpik", więc lepiej zabrać kilka złotych ;-) .

#411 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 czerwiec 2010 - 11:07

vortac, Wieckowski - gratuluję zdobycia Nidzicy!

fs-userbar-blog-white.png

#412 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 06 czerwiec 2010 - 13:05

Niestety zamku nie udało nam się zdobyć :-(
Kręciłem się dziś w okolicach Leszna koło 12-13 i minąłem całkiem sporo osób. Może ktoś tutejszy? Ja dziś w ostatniej czystej koszulinie (Saxo Bank).
Thon, przejechałem ten kawałek asfaltu, o który pytałem i wróciłem przez Ożarów. Najbardziej obawiałem się czy z Ożarowa nie będzie jakiejś masakry do Pruszkowa, ale o dziwo, jak na standardy pruszkowskie ;-) droga okazała się veri gut! Tak że mam alternatywę dla Domaniewka do wyjazdów z Pruszkowa na północ. :-D

#413 loviste

loviste
  • Użytkownik
  • 20 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 czerwiec 2010 - 14:16

Przyłączam się do gratulacji Panowie - daliście radę 235km - szacun. Mam pytanie: jak samopoczucie na poszczególnych odcinkach? Były jakieś kryzysy? Coś mi się wydaje, że niedługo zaatakujecie z Więckowskim 300km - mylę się? ;-)

#414 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:16

Thon, przejechałem ten kawałek asfaltu, o który pytałem i wróciłem przez Ożarów. Najbardziej obawiałem się czy z Ożarowa nie będzie jakiejś masakry do Pruszkowa, ale o dziwo, jak na standardy pruszkowskie ;-) droga okazała się veri gut! Tak że mam alternatywę dla Domaniewka do wyjazdów z Pruszkowa na północ. :-D

Przez ożarów, czyli pewnie mówisz o tej trasie przez żbików, gdzie się koło kościoła przejeżdża i potem wiaduktem prosto na "znicz"?

Właśnie, jak tam wycieczka mazurska? Kąpiel była? :-P Dojechaliście w ogóle?? ;-) I o której wyjazd? O której dojazd. Pochwalcie się coś..

Żałuje że nie pojechałem z wami, pogodę ładną mieliście. Niestety mam za dużo na głowie teraz aby cały dzień poświęcać. Ale zrobiłem sobie za to w sobotę dłuższą wycieczkę, sporo ponad setka poszła, odkryłem też fajne podjazdy w okolicy serocka ;)

#415 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:23

Właśnie, jak tam wycieczka mazurska? Kąpiel była? :-P Dojechaliście w ogóle?? ;-) I o której wyjazd? O której dojazd. Pochwalcie się coś..

Szukaj, klikaj, a nuż znajdziesz. :-)

#416 Wieckowski

Wieckowski
  • Użytkownik
  • 15 postów
  • SkądPiastów

Napisano 06 czerwiec 2010 - 20:02

Były jakieś kryzysy? Coś mi się wydaje, że niedługo zaatakujecie z Więckowskim 300km - mylę się? ;-)

Może jeden. Kiedyś się pewnie skusimy.

#417 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 07 czerwiec 2010 - 15:00

Szukaj, klikaj, a nuż znajdziesz. :-)

Ty tam lepiej nie kokietuj, tylko powiedz co i jak :mrgreen: Gdzie mam szukać niby?

#418 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 czerwiec 2010 - 15:03

kliknij sobie na ten ładniusi wykresik i wejdziesz na jego profil na tymże portalu, a tam już na blog i ma nawet kilka fotek z wypadu :lol:

#419 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 07 czerwiec 2010 - 18:01

kliknij sobie na ten ładniusi wykresik i wejdziesz na jego profil na tymże portalu, a tam już na blog i ma nawet kilka fotek z wypadu :lol:

No byłem na tym blogu, ale nie widziałem nic o mazurskim wyjeździe. Teraz dopiero znalazłem. Za słabo szukałem widzocznie ;) No, ale spoko że wyjazd się udał i najważniejsze że pogoda była. Ale kąpieli w jeziorze nie było :roll: hehe. Można by triatlon urządzić :mrgreen:

#420 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 08 czerwiec 2010 - 18:08

pafcio, świetny ten kawałek przez Marylkę. :-D

Dodaj odpowiedź