Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 10 wrzesień 2010 - 23:51
napisz coś więcej :-( dla przestrogi i dla informacjiAha, zostałem potrącony CELOWO przez samochód, sprawca zbiegł, zapamiętałem tablice, policja, karetka itp. Trochę off topicznie, ale wszelkie rady mile widziane. Zaraz się pewnie będę zagłębiał w tematy wypadkowe na forum, bo widziałem kilka.
...
Napisano 11 wrzesień 2010 - 12:26
Napisano 13 wrzesień 2010 - 17:54
Dzięki za wyrozumiałość dla starego pijaka :oops:
Gosc_lukassss3_*
Napisano 17 wrzesień 2010 - 10:28
Pozdrawiam całą ekipę ;-)
Napisano 18 wrzesień 2010 - 13:43
Z licznika wyszło mi nieco ponad 100 km. Sporo kolarzy wracających z Babki po drodze mijaliśmy.
Napisano 20 wrzesień 2010 - 23:09
KRZY1976 Zdrowia ! Zdrowia !!! Życzę ! :mrgreen: Byłem w niedziele na RB.....Były Dożynki od samego startu ale fajnie było :-P do zobaczenia w sobotę lub niedzielę, trzeba korzystać z pogody :-)
chyba jakiś wirus panuje bo ja też z domu się nie ruszałem a i jutro odpuszczam a miałem na babce sobie przez weekend pojeździć :-((Eh..... :cry:...jutro też nie pojadę. Choróbsko nie odpuszcza :evil:
Napisano 21 wrzesień 2010 - 09:34
dzięki, jak było ? szybko ? a słuchaj, dlaczego w poprzednią niedzielę odpadłeś, przecież równo wszystko szło bez żadnych skoków ?KRZY1976 Zdrowia ! Zdrowia !!! Życzę ! :mrgreen: Byłem w niedziele na RB.....Były Dożynki od samego startu ale fajnie było :-P do zobaczenia w sobotę lub niedzielę, trzeba korzystać z pogody :-)
Napisano 21 wrzesień 2010 - 17:31
Siema :-) Teraz było na tyle co się już orientuję mocno od startu, mocne skoki i jeszcze ten wiatr swoje robił, sporo chłopaków odpadało no i cały czas ucieczki i kasowanie ja sam się dziwię że wyrobiłem do zapory ( zapora to taki mój plan minimum na ten sezon :-) ) ale później odpadłem, przed rondem na prostej w strone wiaduktu, przed zaporą zasuwali 50-55km/h a rondo robili jak na TOUR DE FRANCE ze wszystkich stron :!: Szok :!: Dalej za zaporą nie wiem co się działo ale przed to zasuwali jakby chcieli wywrócić generalkę do góry nogami :-) Ale mimo tego to Bardzo mi się podobało...... :-) Natomiast wcześniej w zeszłą niedzielę sam się dziwię czemu odpadłem nawet pojechałem spory kawałek za zaporę z wami i nie wiem tak jakbym znowu źle rozłożył sobie siły :roll: Ten odcinek do Nasielska to dla mnie jakaś bariera nie do pokonania a przecież już nawet całkiem nieźle czuję się w grupie przy dość sporym tempie :-? Zresztą od pierwszego mojego RB w sierpniu jest duża zmiana we mnie na plus, wcześniej nawet nie ujechałbym 5km z grupą i to przy niedużym gazie.......Dobra nie truję więcej......wracaj do zdrowia i pogadamy w niedzielę na RB :-)
dzięki, jak było ? szybko ? a słuchaj, dlaczego w poprzednią niedzielę odpadłeś, przecież równo wszystko szło bez żadnych skoków ?KRZY1976 Zdrowia ! Zdrowia !!! Życzę ! :mrgreen: Byłem w niedziele na RB.....Były Dożynki od samego startu ale fajnie było :-P do zobaczenia w sobotę lub niedzielę, trzeba korzystać z pogody :-)