Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#681 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 04 październik 2010 - 07:38

Pafcio szkoda gadać. Koleżeństwo totalnie się rozyspało i w związku z powyższym chyba zacznę jeździć na RB. Jak pogoda bo w weekend jak startowałem o 8:00 to było zimnawo:)

#682 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 04 październik 2010 - 13:23

Jak weekend Panowie? Bo tutaj same lebiegi - nie ma godnego sparing partnera :-(.

no no, czyli forma dopisuje ? :-)

Pafcio szkoda gadać. Koleżeństwo totalnie się rozyspało i w związku z powyższym chyba zacznę jeździć na RB. Jak pogoda bo w weekend jak startowałem o 8:00 to było zimnawo:)

przyjedź w sobotę na RB, ostatnio było ze 30-40 osób, a w niedzielę chyba jeszcze więcej, niestety nie mogłem pojechać.

#683 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 04 październik 2010 - 14:11

krzych1976 tak raczej zrobię, bo jazda w grupie to jazda w grupie.

#684 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 październik 2010 - 21:00

no no, czyli forma dopisuje ? :-)...

Raczej świetna pogoda, pyszne żarcie oraz dobre wino (w nadmiarze) rozleniwiają i odbierają wolę walki ;-)

#685 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 09 październik 2010 - 15:04

Jestem optymistą i stawiam na 'powrót na szosę' :mrgreen:

No to sobie wróciłem dzisiaj.
Niestety świadków brak.
A mogłem sobie pospać dłużej.

:cry: :roll: :evil: :?: :!:

#686 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 październik 2010 - 11:56

vortac - co się stało?

#687 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 13:03

Ja + Piotr killer :mrgreen: wczoraj 130 km i dzisiaj powtórka

#688 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 październik 2010 - 13:32

Średnia jak zwykle - 36 km/h ;-) ?

Którą trasą?

#689 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 13:46

vortac - co się stało?

A nic, jak już nikt nie ma zamiaru przychodzić, to ja też nie będę się zrywał na 10 rano, zwłaszcza, że poranki już chłodne.
Jakby jednak ktoś miał ochotę się objawić, to moje gg jest na dole.
A ja sobie wczoraj trochę a dzisiaj trochę więcej. ;-)
Asfalcik w Kampinosie na ukończeniu.
Jak się ogarnę to się rozpiszę o asfalcie więcej na bikestats.

#690 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 13:59

Średnia jak zwykle - 36 km/h ;-) ?

Którą trasą?

4 h jazdy z dwoma zatrzymaniami za potrzebą i doładowaniem akumulatorów. W sobotę mniej więcej ( bo nie pamiętam każdej wioski) Brwinów- Żyrardów-Mszczonów- Tarczyn a dzisiaj Leszno na Kazuń w Leoncinie w lewo na Sochaczew-Błonie- Pruszków. Super traska.
Dziś ostatnie 60 km to ja cholowałem Killera, bo chyba już mu się trochę znudziło tak cały czas dawać koło :mrgreen:
Wczraj to myślałem, że ducha wyzionę i końcówkę już jechałem sam, ale dzisiaj power we mnie był

#691 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 15:54

a dzisiaj Leszno na Kazuń w Leoncinie w lewo na Sochaczew-Błonie- Pruszków. Super traska.

Znaczy się tą drogą wzdłuż Wisły? Przez Leoncin czy nie próbowałem jakiś czas temu oba warianty i tragiczne dziury były. Zrobili jakiś nowy asfalt? Czy może jeszcze inaczej da się przejechać?

#692 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 październik 2010 - 17:52

A nic, jak już nikt nie ma zamiaru przychodzić, to ja też nie będę się zrywał na 10 rano, zwłaszcza, że poranki już chłodne.

Ja wprawdzie na zimę spie...lam do ciepłych krajów (jak bociany), ale obiecuję, że po powrocie na "stałe" (czyli od kwietnia/maja zależnie od pogody) zacznę SMS-ami "dyscyplinować" naszych przyjaciół. W sumie, udało nam się zbudować całkiem sprawną i ciekawą grupę.

...W sobotę mniej więcej ( bo nie pamiętam każdej wioski) Brwinów- Żyrardów-Mszczonów- Tarczyn a dzisiaj Leszno na Kazuń w Leoncinie w lewo na Sochaczew-Błonie- Pruszków. Super traska.

Wygląda faktycznie ciekawie. A kiedy "zanabędziesz" GPS-a i zaczniesz zapisywać traski. W sumie teraz to już zaczynają być w cenie lepszej flaszki. Np.: http://allegro.pl/li...1250301279.html

#693 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 18:01

Pafcio wysłałem SMS-a do wszystkich w zeszłym tygodniu, ale nikt oprócz Greqa i "dziadka" nie raczył nawet dać znać czy będzie czy nie. Nie chce mi się na siłę kogoś nagabywać. Olewam temat. Będę jeździł z killerem, a w ogóle to jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał. Ja generalnie to teraz chcę robić jazdę min 100 km.
Pafcio tak przy okazji trochę z innego tematu czyli chodzi o siodło. Czy nie masz w swoim "magazynie" jakiegoś wygodnego siodła na zbyciu? Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.

#694 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 październik 2010 - 18:25

Pafcio wysłałem SMS-a do wszystkich w zeszłym tygodniu, ale nikt oprócz Greqa i "dziadka" nie raczył nawet dać znać czy będzie czy nie. Nie chce mi się na siłę kogoś nagabywać. Olewam temat.

Nie masz się co zniechęcać. Ja, regularnie wysyłam SMS-y, a czasami nie dostaję żadnej odpowiedzi a i tak koledzy się zjawiają. Traktuję SMS-y raczej jak przypomnienie, niż zobowiązanie. Zobacz np. Vortac-a. Był pod fontanną a nikogo nie było, a tymczasem Ty z Piotrkiem pojechaliście. Typowy objaw braku synchronizacji.

...jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał.

To chyba nigdy :mrgreen:

Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.

Ja ich nie sprzedaję, tylko pożyczam kolegom do testów te egzemplaże, których aktualnie nie używam, aby ułatwić im decyzję ew. zakupu. Zapytaj GreQ czy już przetestował tego MaxFlite-a (i jeśli tak, to przejmij do testów) a jeśli nie, to do wtorku jestem w kraju a potem od poniedziałku (18-10) do czwartku to wpadnij i może coś wybierzesz.

#695 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 październik 2010 - 18:26

Pafcio wysłałem SMS-a do wszystkich w zeszłym tygodniu, ale nikt oprócz Greqa i "dziadka" nie raczył nawet dać znać czy będzie czy nie. Nie chce mi się na siłę kogoś nagabywać. Olewam temat.

Nie masz się co zniechęcać. Ja, regularnie wysyłam SMS-y, a czasami nie dostaję żadnej odpowiedzi a i tak koledzy się zjawiają. Traktuję SMS-y raczej jak przypomnienie, niż zobowiązanie. Zobacz np. Vortac-a. Był pod fontanną a nikogo nie było, a tymczasem Ty z Piotrkiem pojechaliście. Typowy objaw braku synchronizacji.

...jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał.

To chyba nigdy :mrgreen:

Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.

Ja ich nie sprzedaję, tylko pożyczam kolegom do testów te egzemplaże, których aktualnie nie używam, aby ułatwić im decyzję ew. zakupu. Zapytaj GreQ czy już przetestował tego MaxFlite-a (i jeśli tak, to przejmij do testów) a jeśli nie, to do wtorku jestem w kraju a potem od poniedziałku (18-10) do czwartku to wpadnij i może coś wybierzesz.

vortac - na jakiej ramie się odbudowałeś?

#696 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 18:41

Na razie wszystko jest na starej ramie. Zanim upadłem zdążyłem wyhamować, a samo trącenie samochodem było we mnie i całe uderzenie o ziemię przyjąłem ja, zaś w całej imprezie ucierpiała tylko jedna klamka. Kasę z odszkodowania schowałem głęboko, może na wiosnę kupię coś jak przypłyną nowe Spece. Byłoby w sam raz jeśli uda mi się wybrać w jakieś górki, bo tak trochę głupio by było na zjeździe zostać z kierownicą w rękach. ;-)

#697 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 październik 2010 - 18:58

vortac - no, to może dołączysz - teraz Cypr potem Kanary.

#698 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 19:05

Spoko, spoko. W przyszłym roku nie planuję żadnych eskapad na Antypody, więc może jakiś mały wypad latem w nasze górki, a jesienią/zimą jakiś cieplejszy kierunek. Muszę w końcu kiedyś skorzystać z tego darnowego przewozu roweru samolotem. :-)

#699 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 19:12

Na razie wszystko jest na starej ramie. Zanim upadłem zdążyłem wyhamować, a samo trącenie samochodem było we mnie i całe uderzenie o ziemię przyjąłem ja, zaś w całej imprezie ucierpiała tylko jedna klamka. Kasę z odszkodowania schowałem głęboko, może na wiosnę kupię coś jak przypłyną nowe Spece. Byłoby w sam raz jeśli uda mi się wybrać w jakieś górki, bo tak trochę głupio by było na zjeździe zostać z kierownicą w rękach. ;-)

Czyli co kolego Vortac wyłudziło się kaskę z ubezpieczenia?

#700 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 październik 2010 - 19:26

[quote name="pafcio"][quote]Pafcio wysłałem SMS-a do wszystkich w zeszłym tygodniu, ale nikt oprócz Greqa i "dziadka" nie raczył nawet dać znać czy będzie czy nie. Nie chce mi się na siłę kogoś nagabywać. Olewam temat.[/quote]Nie masz się co zniechęcać. Ja, regularnie wysyłam SMS-y, a czasami nie dostaję żadnej odpowiedzi a i tak koledzy się zjawiają. Traktuję SMS-y raczej jak przypomnienie, niż zobowiązanie. Zobacz np. Vortac-a. Był pod fontanną a nikogo nie było, a tymczasem Ty z Piotrkiem pojechaliście. Typowy objaw braku synchronizacji.

[quote]...jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał.[/quote]To chyba nigdy :mrgreen:

[quote]Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.[/quote] Ja ich nie sprzedaję, tylko pożyczam kolegom do testów te egzemplaże, których aktualnie nie używam, aby ułatwić im decyzję ew. zakupu. Zapytaj GreQ czy już przetestował tego MaxFlite-a (i jeśli tak, to przejmij do testów) a jeśli nie, to do wtorku jestem w kraju a potem od poniedziałku (18-10) do czwartku to wpadnij i może coś wybierzesz.
OK Pafcio skontaktuję się z Greq-iem

Dodaj odpowiedź