to jest najtrudniejsze miejsce, między rondem za podjazdem w Dębe a Nasielskiem dlatego że tam najbardziej wieje, otwarte pola, male hopki i ranty i od razu jest trudno się utrzymać :-)Ten odcinek do Nasielska to dla mnie jakaś bariera nie do pokonania...
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 23 September 2010 - 20:07
Jutro puszczę SMS-y. Sobota - fontanna, niedziela - kościół. Godz. 10:00. Jeśli chcecie coś zmienić to dajcie znać.
Pogodę zapowiadają śliczną i to może być ostatni taki weekend w tym sezonie, więc może się zjawić spora grupka. Z tego co wiem, to Wieczór z Doktorem też będą. Ja wprawdzie wreszcie wydobrzałem (k... prawie 2 tygodnie), ale sobotnią zbiórkę będę mógł ewentualnie dojrzeć z góry jak nie będzie chmur. W niedzielę za to na pewno pojadę... z ElArenal do Alcudii ...i z powrotem.
Bazę SMS-ów przekazałem w bezpieczne ręce Piotrka (swiatek) więc teraz na Nim spoczywać będzie ten szczytny obowiązek, bo ja już jestem "przełączony" w tryb zimowy, czyli spier... z tego zimna. Wracam w kwietniu, ale co 2 tygodnie będę wpadał na serwis i pranie na kilka dni, więc jest szansa, że się zobaczymy na torze.
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do któregoś wyjazdu, bądź być powiadamiany mailem o terminach i miejscach to dajcie znać na priv. Najbliższy (oprócz tego za 2 dni) będzie na Cypr od 23 października.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie...
...aby do wiosny!
Pogodę zapowiadają śliczną i to może być ostatni taki weekend w tym sezonie, więc może się zjawić spora grupka. Z tego co wiem, to Wieczór z Doktorem też będą. Ja wprawdzie wreszcie wydobrzałem (k... prawie 2 tygodnie), ale sobotnią zbiórkę będę mógł ewentualnie dojrzeć z góry jak nie będzie chmur. W niedzielę za to na pewno pojadę... z ElArenal do Alcudii ...i z powrotem.
Bazę SMS-ów przekazałem w bezpieczne ręce Piotrka (swiatek) więc teraz na Nim spoczywać będzie ten szczytny obowiązek, bo ja już jestem "przełączony" w tryb zimowy, czyli spier... z tego zimna. Wracam w kwietniu, ale co 2 tygodnie będę wpadał na serwis i pranie na kilka dni, więc jest szansa, że się zobaczymy na torze.
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do któregoś wyjazdu, bądź być powiadamiany mailem o terminach i miejscach to dajcie znać na priv. Najbliższy (oprócz tego za 2 dni) będzie na Cypr od 23 października.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie...
...aby do wiosny!
Posted 23 September 2010 - 20:19
Panowie ja w weekend będę jeździł na pewno. To prawda Pafcio przekazał mi bazę telefonów więc będę się starał koordynoować nasze spotkania. Tylko miałbym prośbę, że jak będę wysyłał SMS-y to potwierdzajcie swoją obecność lub nie.
Pafcio może mnie adoptujesz i zabierzesz na jakiś wypad na Kanary lub Cypr :mrgreen: Baw się dobrze chłopie i możesz mi wrzucać mailem jakieś last minute na rowery
Pafcio może mnie adoptujesz i zabierzesz na jakiś wypad na Kanary lub Cypr :mrgreen: Baw się dobrze chłopie i możesz mi wrzucać mailem jakieś last minute na rowery
Posted 24 September 2010 - 07:44
No przecież nie piszę już na temat RB :?: Tylko zszedłem trochę na południe z tematem :-) Ale dobra Przepraszam Tych, którzy czują się urażeni i pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :-) Jacek
stary, rozumiem że Powsin, Pruszków i Piastów są blisko siebie bo na P ale generalnie to chłopaki mają rację, nie zaśmiecaj im tematu :-)Panowie.......... a gdzie i o której ustawiacie się w sobotę ? Np w Powsinie ??????
Posted 25 September 2010 - 14:58
Ale pogoda była fantastyczna. Wiem, wiem, że ma być jakieś załamanie za parę dni, ale oby jak najwięcej takich jak dzisiaj. :-)
Chyba muszę zrobić koszulkę "ja też mam szosę, ale się "zepsuła" i z braku laku pomykam na góralu". Może wtedy ktoś odpozdrowi. :-P Chociaż z drugiej strony sezon na buraki teraz w pełni...
GreQ widziałem kiedyś stronę RB i tam mają wyrysowane i opisane stałe trasy.
Chyba muszę zrobić koszulkę "ja też mam szosę, ale się "zepsuła" i z braku laku pomykam na góralu". Może wtedy ktoś odpozdrowi. :-P Chociaż z drugiej strony sezon na buraki teraz w pełni...
GreQ widziałem kiedyś stronę RB i tam mają wyrysowane i opisane stałe trasy.
Posted 26 September 2010 - 20:51
GreQ - nie pojechałem ale teraz żałuję bo ostatnio się to tego przygotowywałem, chciałem skończyć sezon w 4 sektorze lub wyżej :-D
vortac
Jestem optymistą i stawiam na 'powrót na szosę' :mrgreen:
vortac
Zastanawiam się co będzie pierwsze? Śnieg czy ja z powrotem na szosówce.
Jestem optymistą i stawiam na 'powrót na szosę' :mrgreen: