Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 04 październik 2010 - 13:23
no no, czyli forma dopisuje ? :-)Jak weekend Panowie? Bo tutaj same lebiegi - nie ma godnego sparing partnera :-(.
przyjedź w sobotę na RB, ostatnio było ze 30-40 osób, a w niedzielę chyba jeszcze więcej, niestety nie mogłem pojechać.Pafcio szkoda gadać. Koleżeństwo totalnie się rozyspało i w związku z powyższym chyba zacznę jeździć na RB. Jak pogoda bo w weekend jak startowałem o 8:00 to było zimnawo:)
Napisano 10 październik 2010 - 13:46
A nic, jak już nikt nie ma zamiaru przychodzić, to ja też nie będę się zrywał na 10 rano, zwłaszcza, że poranki już chłodne.vortac - co się stało?
Jakby jednak ktoś miał ochotę się objawić, to moje gg jest na dole.
A ja sobie wczoraj trochę a dzisiaj trochę więcej. ;-)
Asfalcik w Kampinosie na ukończeniu.
Jak się ogarnę to się rozpiszę o asfalcie więcej na bikestats.
Napisano 10 październik 2010 - 13:59
Średnia jak zwykle - 36 km/h ;-) ?Ja + Piotr killer :mrgreen: wczoraj 130 km i dzisiaj powtórka
Którą trasą?
4 h jazdy z dwoma zatrzymaniami za potrzebą i doładowaniem akumulatorów. W sobotę mniej więcej ( bo nie pamiętam każdej wioski) Brwinów- Żyrardów-Mszczonów- Tarczyn a dzisiaj Leszno na Kazuń w Leoncinie w lewo na Sochaczew-Błonie- Pruszków. Super traska.
Dziś ostatnie 60 km to ja cholowałem Killera, bo chyba już mu się trochę znudziło tak cały czas dawać koło :mrgreen:
Wczraj to myślałem, że ducha wyzionę i końcówkę już jechałem sam, ale dzisiaj power we mnie był
Napisano 10 październik 2010 - 15:54
Znaczy się tą drogą wzdłuż Wisły? Przez Leoncin czy nie próbowałem jakiś czas temu oba warianty i tragiczne dziury były. Zrobili jakiś nowy asfalt? Czy może jeszcze inaczej da się przejechać?a dzisiaj Leszno na Kazuń w Leoncinie w lewo na Sochaczew-Błonie- Pruszków. Super traska.
Napisano 10 październik 2010 - 17:52
Ja wprawdzie na zimę spie...lam do ciepłych krajów (jak bociany), ale obiecuję, że po powrocie na "stałe" (czyli od kwietnia/maja zależnie od pogody) zacznę SMS-ami "dyscyplinować" naszych przyjaciół. W sumie, udało nam się zbudować całkiem sprawną i ciekawą grupę.A nic, jak już nikt nie ma zamiaru przychodzić, to ja też nie będę się zrywał na 10 rano, zwłaszcza, że poranki już chłodne.
Wygląda faktycznie ciekawie. A kiedy "zanabędziesz" GPS-a i zaczniesz zapisywać traski. W sumie teraz to już zaczynają być w cenie lepszej flaszki. Np.: http://allegro.pl/li...1250301279.html...W sobotę mniej więcej ( bo nie pamiętam każdej wioski) Brwinów- Żyrardów-Mszczonów- Tarczyn a dzisiaj Leszno na Kazuń w Leoncinie w lewo na Sochaczew-Błonie- Pruszków. Super traska.
Napisano 10 październik 2010 - 18:01
Pafcio tak przy okazji trochę z innego tematu czyli chodzi o siodło. Czy nie masz w swoim "magazynie" jakiegoś wygodnego siodła na zbyciu? Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.
Napisano 10 październik 2010 - 18:25
Nie masz się co zniechęcać. Ja, regularnie wysyłam SMS-y, a czasami nie dostaję żadnej odpowiedzi a i tak koledzy się zjawiają. Traktuję SMS-y raczej jak przypomnienie, niż zobowiązanie. Zobacz np. Vortac-a. Był pod fontanną a nikogo nie było, a tymczasem Ty z Piotrkiem pojechaliście. Typowy objaw braku synchronizacji.Pafcio wysłałem SMS-a do wszystkich w zeszłym tygodniu, ale nikt oprócz Greqa i "dziadka" nie raczył nawet dać znać czy będzie czy nie. Nie chce mi się na siłę kogoś nagabywać. Olewam temat.
To chyba nigdy :mrgreen:...jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał.
Ja ich nie sprzedaję, tylko pożyczam kolegom do testów te egzemplaże, których aktualnie nie używam, aby ułatwić im decyzję ew. zakupu. Zapytaj GreQ czy już przetestował tego MaxFlite-a (i jeśli tak, to przejmij do testów) a jeśli nie, to do wtorku jestem w kraju a potem od poniedziałku (18-10) do czwartku to wpadnij i może coś wybierzesz.Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.
Napisano 10 październik 2010 - 18:26
Nie masz się co zniechęcać. Ja, regularnie wysyłam SMS-y, a czasami nie dostaję żadnej odpowiedzi a i tak koledzy się zjawiają. Traktuję SMS-y raczej jak przypomnienie, niż zobowiązanie. Zobacz np. Vortac-a. Był pod fontanną a nikogo nie było, a tymczasem Ty z Piotrkiem pojechaliście. Typowy objaw braku synchronizacji.Pafcio wysłałem SMS-a do wszystkich w zeszłym tygodniu, ale nikt oprócz Greqa i "dziadka" nie raczył nawet dać znać czy będzie czy nie. Nie chce mi się na siłę kogoś nagabywać. Olewam temat.
To chyba nigdy :mrgreen:...jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał.
Ja ich nie sprzedaję, tylko pożyczam kolegom do testów te egzemplaże, których aktualnie nie używam, aby ułatwić im decyzję ew. zakupu. Zapytaj GreQ czy już przetestował tego MaxFlite-a (i jeśli tak, to przejmij do testów) a jeśli nie, to do wtorku jestem w kraju a potem od poniedziałku (18-10) do czwartku to wpadnij i może coś wybierzesz.Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.
vortac - na jakiej ramie się odbudowałeś?
Napisano 10 październik 2010 - 18:41
Na razie wszystko jest na starej ramie. Zanim upadłem zdążyłem wyhamować, a samo trącenie samochodem było we mnie i całe uderzenie o ziemię przyjąłem ja, zaś w całej imprezie ucierpiała tylko jedna klamka. Kasę z odszkodowania schowałem głęboko, może na wiosnę kupię coś jak przypłyną nowe Spece. Byłoby w sam raz jeśli uda mi się wybrać w jakieś górki, bo tak trochę głupio by było na zjeździe zostać z kierownicą w rękach. ;-)vortac - na jakiej ramie się odbudowałeś?
Napisano 10 październik 2010 - 19:12
Czyli co kolego Vortac wyłudziło się kaskę z ubezpieczenia?Na razie wszystko jest na starej ramie. Zanim upadłem zdążyłem wyhamować, a samo trącenie samochodem było we mnie i całe uderzenie o ziemię przyjąłem ja, zaś w całej imprezie ucierpiała tylko jedna klamka. Kasę z odszkodowania schowałem głęboko, może na wiosnę kupię coś jak przypłyną nowe Spece. Byłoby w sam raz jeśli uda mi się wybrać w jakieś górki, bo tak trochę głupio by było na zjeździe zostać z kierownicą w rękach. ;-)vortac - na jakiej ramie się odbudowałeś?
Napisano 10 październik 2010 - 19:26
[quote]...jak się skończy ściganie na RB to tam będę śmigał.[/quote]To chyba nigdy :mrgreen:
[quote]Może Selle Italia MAX FLITE GEL FLOW? To moje na 60 km to jest OK, ale powyżej setki to już boli du...a.[/quote] Ja ich nie sprzedaję, tylko pożyczam kolegom do testów te egzemplaże, których aktualnie nie używam, aby ułatwić im decyzję ew. zakupu. Zapytaj GreQ czy już przetestował tego MaxFlite-a (i jeśli tak, to przejmij do testów) a jeśli nie, to do wtorku jestem w kraju a potem od poniedziałku (18-10) do czwartku to wpadnij i może coś wybierzesz.
OK Pafcio skontaktuję się z Greq-iem