Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 maj 2011 - 18:21
A tak przy okazji Piotrze - może sobie ściągnij z Bikemap.net tą trasę, którą narysowałem do GPS-a, zaznacz na czerwono jako "track" i będziesz miał prowadzenie jak po sznurku.
Pozdrowienia z Palma de Mallorca. Mam w pokoju internet, więc będę Was monitorował :mrgreen:
Paweł, a której konkretnie trasie z bikemap mówisz?
Ale Ci zazdroszczę tej Majorki, dopiero co tam byłem, ale chętnie znów bym zrobił trasę Palma - Formentor, albo Sa Calobra, Soller itd.
Napisano 02 maj 2011 - 21:29
Napisano 03 maj 2011 - 15:17
Niemadziwne.........chyba zaczęła się zima :-? Ja rano wstałem o 6-tej i....i położyłem sie spać jak zobaczyłem co sie działo z pogoda....Brrrrrrr dla mnie za zimno. A miałem takie ambitne plany :-> Zresztą chyba nie tylko ja takowe miałem.właśnie się dowiedziałem że dzisiaj w Komorowie była tylko jedna osoba...
Napisano 03 maj 2011 - 18:42
Właśnie dostałem SMS-a, że w Wawie pada śnieg :shock:
Na pocieszenie powiem, że tu też są problemy, bo nie są przygotowani na sezon i klima działa tylko w trybie grzania, więc jest za ciepło :-?
No, ale mimo przeciwności losu dziś objechaliśmy wyspę w szerz - 148 km. Pięknie, zielono, 25 stopni. Więcej rowerzystów na drogach niż aut :mrgreen: .
Na pocieszenie powiem, że tu też są problemy, bo nie są przygotowani na sezon i klima działa tylko w trybie grzania, więc jest za ciepło :-?
No, ale mimo przeciwności losu dziś objechaliśmy wyspę w szerz - 148 km. Pięknie, zielono, 25 stopni. Więcej rowerzystów na drogach niż aut :mrgreen: .