Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 04 May 2011 - 22:05
Aaaaaa.... z dojazdem to OK ;-)
Mnie i synka w ten weekend jeszcze nie będzie, ale 14-go maja nie odpuścimy treningu z Wami :-D . No chyba, że będzie lało, ale wtedy nie będzie treningu.
A tu odkrywam na nowo stare drogi. Np. dziś: zjazd z Valldemossy do Palmy już jest cały nowiutki :-) . A jeszcze na jesieni nie dało się tym odcinkiem zjechać bez powybijania stawów.
Mnie i synka w ten weekend jeszcze nie będzie, ale 14-go maja nie odpuścimy treningu z Wami :-D . No chyba, że będzie lało, ale wtedy nie będzie treningu.
A tu odkrywam na nowo stare drogi. Np. dziś: zjazd z Valldemossy do Palmy już jest cały nowiutki :-) . A jeszcze na jesieni nie dało się tym odcinkiem zjechać bez powybijania stawów.
Posted 04 May 2011 - 22:16
A tam, nic ciekawego
Posted 05 May 2011 - 21:32
A dziś "odkryłem" jeszcze nowy asfalt z Felantix do Porreres, no i oczywiście odcinek z Porreres do Llucmajor, który robili na jesieni. To normalnie masakra jakaś jest.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:... zjazd z Valldemossy do Palmy już jest cały nowiutki :-)....
też w tym roku tam zjeżdzałem