Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#1541 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 11 maj 2011 - 20:40

My z Tadkiem jedziemy w sobotę na ustawkę szosową do Żyrardowa. Chodzą słuchy że jest ona bez porównania mocniejsza niż rondo babka które schodzi na psy ;-) Wyjazd z Ursusa 8:30 żeby zdążyć do Żyrardowa na 10:00.

#1542 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 maj 2011 - 21:10

Panowie jaką traskę szykujecie na Sobote?

Prawdopodobnie standardową 120-tkę. Może w trakcie wprowadzimy modyfikację (czyt. skrót) ale to wyjdzie "w praniu". Miejmy nadzieję, że przynajmniej sobota będzie przyzwoita, bo w niedzielę grożą deszczami i zimnem.

Kto się szykuje na sobotę? My z synkiem na pewno.

#1543 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 11 maj 2011 - 21:50

My z Tadkiem jedziemy w sobotę na ustawkę szosową do Żyrardowa

Jedźcie i zróbcie rekonesans :lol: koniecznie dajcie znać co i jak.
Jeżeli jest tak mocno jak mówisz to nie wiem czy lepszym pomysłem nie było by podjechanie autem, bo trochę kilosów jest. A jaka trasa jest w tej ustawce żyrardowskiej wiecie?

#1544 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 11 maj 2011 - 22:39

Jeżeli dobrze zgaduję to jest to trening/wyścig Szosomania organizowany przez ŻTC - około 68 kilometrów trasy - dwie solidniejsze hopki. Link do trasy: http://www.bikemap.n...30350146933596. Chociaż nie - to chyba co innego, bo Szosomania jest w niedzielę - 15.05. Więc już się nie wymądrzam :) Więcej info na stronie http://2010.ztc.pl/

#1545 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 07:03

pafcio ja jestem w sobotę moze jak nie będzie chłopaków z RB, to zbierzemy się całą ekipą pruszkowską w jednym miejscu i jednym czasie :-)
pojedziemy swoje więc nie powinno być mocno

#1546 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 07:36

Bracia B., Lukassss3 Co Wy na to? Może w końcu Arka namówicie?

#1547 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 08:30

pafcio ja jestem w sobotę moze jak nie będzie chłopaków z RB, to zbierzemy się całą ekipą pruszkowską w jednym miejscu i jednym czasie :-)
pojedziemy swoje więc nie powinno być mocno

No i super. żeby tylko nie padało, bo coś niebezpiecznie zmieniają się prognozy :cry:

#1548 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 08:36

nie kracz :-D ma być chłodno ale już nie padać
http://www.pogodynka...rszawa_warszawa

#1549 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 12 maj 2011 - 09:26

My z Tadkiem jedziemy w sobotę na ustawkę szosową do Żyrardowa

Jedźcie i zróbcie rekonesans :lol: koniecznie dajcie znać co i jak.
Jeżeli jest tak mocno jak mówisz to nie wiem czy lepszym pomysłem nie było by podjechanie autem, bo trochę kilosów jest. A jaka trasa jest w tej ustawce żyrardowskiej wiecie?

spokojnie sobie dojedziemy na miejsce, 40km w 1.5h to tak akurat. Nie sądzę żeby było aż tak mocno żebym nie utrzymał się na kole ;-) a 2-stówki dobrze nam zrobią, bo podobno jadą 120km ale nie wiem po jakiej trasie.

#1550 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 12 maj 2011 - 10:05

Bracia B., Lukassss3 Co Wy na to? Może w końcu Arka namówicie?

Piotr niestety ale w ten weekend mam szkołę więc odpadam. Nie wiem czy to jakieś zrządzenie losu czy zbieg okoliczności ale zawsze jak mam zjazdy to pogoda jest do d... Zobaczymy się w następny weekend. A co do Arka to możesz do niego zadzwonić(na forum raczej nie zagląda) bo ostatnio jak byłem z nim i z Tadkiem na treningu to dawał radę więc może go wyciągniesz.

#1551 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 11:06

OK to spróbuję się z nim skontaktować. Podasz mi do niego numer tel. na priva, bo mam dwa i nie wiem, który z nich jest aktualny.

#1552 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 12 maj 2011 - 15:18

Piotrze, jesli nie będzie padało, to chętnie wybierzemy się z bratem na trening, chociaż tak naprawdę nie ukrywam, że wstępnie planowaliśmy lekki, przyjemny trening w grupie kilku osób, dla których sobotnia jazda (vide: napinanie mięśni) spod fontanny w Pruszkowie przestała sprawiać większą radość.

#1553 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 17:53

Piotrze, jesli nie będzie padało, to chętnie wybierzemy się z bratem na trening, chociaż tak naprawdę nie ukrywam, że wstępnie planowaliśmy lekki, przyjemny trening w grupie kilku osób, dla których sobotnia jazda (vide: napinanie mięśni) spod fontanny w Pruszkowie przestała sprawiać większą radość.

Nie rób scen - wpadajcie pod fontannę ;-). Moze wprowadzimy małą modyfikacje trasy. Dziś między Grójcem a Warką jechałem kilkoma ładnymi asfaltami.

#1554 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 19:05

Chłopie przecież psiałem, że nie będzie chłopkaów z RB więc pojedziemy swoje i powinno być fajnie i przyjemnie. Nie zachowuj się jak niedopieszczona panna i wpadajcie z bratem na w sobotę pod fontannę :-) Przecież jeszcze musisz spełnić swoją obietnicę- urwać nas do Nadarzyna :mrgreen: taki żart.
Nie bocz się i widzimy Was w sobotę

#1555 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 19:49

Chłopie przecież psiałem, że nie będzie chłopkaów z RB...

...ale może wpadnie Killer :lol: :mrgreen:

krzy1976 - wiesz, że Murowanka już cała wyasfaltowana? :-D ostał już tylko ostatni odcinek i jest świetna droga z ominięciem trylinki. Trasę Grójec-Warka mam już gotową po dobrych asfaltach :-P

#1556 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 19:58

To nie jest wykluczone 8-) no to wtedy to będzie spokojna przeciętna 35 km/h :-P
Dałeś do pieca z Killererm i teraz już na pewno pewna grupa ludzi nie przyjedzie w sobotę pod fontannę :-)

To kiedy robimy te 200 km?

#1557 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 20:00

To ja taką przenośnię do tego wszystkiego:

"W obozie koncentracyjnym Żyd spakował wszystkie swoje manele i idzie w kierunku głównej bramy, zatrzymuje go ss-man i pyta:
- a ty do kąt??
Żyd na to:
- ja pier***ole takie wczasy"

#1558 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 20:01

krzy1976 - wiesz, że Murowanka już cała wyasfaltowana? :-D ostał już tylko ostatni odcinek i jest świetna droga z ominięciem trylinki. Trasę Grójec-Warka mam już gotową po dobrych asfaltach :-P

Boże broń, :mrgreen: pojedziemy spokojnie,srednia 25km/h jakies 60 km !!!!

#1559 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 20:07

Dałeś do pieca z Killererm i teraz już na pewno pewna grupa ludzi nie przyjedzie w sobotę pod fontannę :-)

Lepiej niech się wszyscy przygotują psychicznie i wezmą jednego bananka więcej ;-) :mrgreen:

Jak będzie ciepło od rana, bo trzeba wyjechać wcześniej. Taki dzień jak jeden z 3 ostatnich byłby idealny.

....Boże broń, :mrgreen: pojedziemy spokojnie,srednia 25km/h jakies 60 km !!!!

... a co? Jedziemy na zakupy? Tyłem :?: :mrgreen: :mrgreen:

GreQ - jesteś oczywiście :!:

#1560 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 12 maj 2011 - 20:12

Lepiej niech się wszyscy przygotują psychicznie i wezmą jednego bananka więcej ;-) :mrgreen:

Jak będzie ciepło od rana, bo trzeba wyjechać wcześniej. Taki dzień jak jeden z 3 ostatnich byłby idealny.

....Boże broń, :mrgreen: pojedziemy spokojnie,srednia 25km/h jakies 60 km !!!!

... a co? Jedziemy na zakupy? Tyłem :?: :mrgreen: :mrgreen:

GreQ - jesteś oczywiście :!:

zawsze mozna jeszcze posluchac ptaszkow,powachac kwiatki,podziwac krajobrazy,zatrzymac sie i spokojnie zjesc kanapki z plecaka :lol:

Dodaj odpowiedź