Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 11 maj 2011 - 21:10
Prawdopodobnie standardową 120-tkę. Może w trakcie wprowadzimy modyfikację (czyt. skrót) ale to wyjdzie "w praniu". Miejmy nadzieję, że przynajmniej sobota będzie przyzwoita, bo w niedzielę grożą deszczami i zimnem.Panowie jaką traskę szykujecie na Sobote?
Kto się szykuje na sobotę? My z synkiem na pewno.
Napisano 11 maj 2011 - 21:50
Jedźcie i zróbcie rekonesansMy z Tadkiem jedziemy w sobotę na ustawkę szosową do Żyrardowa
Jeżeli jest tak mocno jak mówisz to nie wiem czy lepszym pomysłem nie było by podjechanie autem, bo trochę kilosów jest. A jaka trasa jest w tej ustawce żyrardowskiej wiecie?
Napisano 11 maj 2011 - 22:39
Napisano 12 maj 2011 - 08:30
No i super. żeby tylko nie padało, bo coś niebezpiecznie zmieniają się prognozy :cry:pafcio ja jestem w sobotę moze jak nie będzie chłopaków z RB, to zbierzemy się całą ekipą pruszkowską w jednym miejscu i jednym czasie :-)
pojedziemy swoje więc nie powinno być mocno
Napisano 12 maj 2011 - 08:36
Napisano 12 maj 2011 - 09:26
spokojnie sobie dojedziemy na miejsce, 40km w 1.5h to tak akurat. Nie sądzę żeby było aż tak mocno żebym nie utrzymał się na kole ;-) a 2-stówki dobrze nam zrobią, bo podobno jadą 120km ale nie wiem po jakiej trasie.Jedźcie i zróbcie rekonesansMy z Tadkiem jedziemy w sobotę na ustawkę szosową do Żyrardowa
koniecznie dajcie znać co i jak.
Jeżeli jest tak mocno jak mówisz to nie wiem czy lepszym pomysłem nie było by podjechanie autem, bo trochę kilosów jest. A jaka trasa jest w tej ustawce żyrardowskiej wiecie?
Gosc_lukassss3_*
Napisano 12 maj 2011 - 10:05
Bracia B., Lukassss3 Co Wy na to? Może w końcu Arka namówicie?
Piotr niestety ale w ten weekend mam szkołę więc odpadam. Nie wiem czy to jakieś zrządzenie losu czy zbieg okoliczności ale zawsze jak mam zjazdy to pogoda jest do d... Zobaczymy się w następny weekend. A co do Arka to możesz do niego zadzwonić(na forum raczej nie zagląda) bo ostatnio jak byłem z nim i z Tadkiem na treningu to dawał radę więc może go wyciągniesz.
Napisano 12 maj 2011 - 15:18
Napisano 12 maj 2011 - 17:53
Nie rób scen - wpadajcie pod fontannę ;-). Moze wprowadzimy małą modyfikacje trasy. Dziś między Grójcem a Warką jechałem kilkoma ładnymi asfaltami.Piotrze, jesli nie będzie padało, to chętnie wybierzemy się z bratem na trening, chociaż tak naprawdę nie ukrywam, że wstępnie planowaliśmy lekki, przyjemny trening w grupie kilku osób, dla których sobotnia jazda (vide: napinanie mięśni) spod fontanny w Pruszkowie przestała sprawiać większą radość.
Napisano 12 maj 2011 - 19:05
Piotrze, jesli nie będzie padało, to chętnie wybierzemy się z bratem na trening, chociaż tak naprawdę nie ukrywam, że wstępnie planowaliśmy lekki, przyjemny trening w grupie kilku osób, dla których sobotnia jazda (vide: napinanie mięśni) spod fontanny w Pruszkowie przestała sprawiać większą radość.
Chłopie przecież psiałem, że nie będzie chłopkaów z RB więc pojedziemy swoje i powinno być fajnie i przyjemnie. Nie zachowuj się jak niedopieszczona panna i wpadajcie z bratem na w sobotę pod fontannę :-) Przecież jeszcze musisz spełnić swoją obietnicę- urwać nas do Nadarzyna :mrgreen: taki żart.
Nie bocz się i widzimy Was w sobotę
Napisano 12 maj 2011 - 19:49
...ale może wpadnie KillerChłopie przecież psiałem, że nie będzie chłopkaów z RB...
krzy1976 - wiesz, że Murowanka już cała wyasfaltowana? :-D ostał już tylko ostatni odcinek i jest świetna droga z ominięciem trylinki. Trasę Grójec-Warka mam już gotową po dobrych asfaltach :-P
Napisano 12 maj 2011 - 19:58
To nie jest wykluczone 8-) no to wtedy to będzie spokojna przeciętna 35 km/h :-P...ale może wpadnie KillerChłopie przecież psiałem, że nie będzie chłopkaów z RB...
:mrgreen:
Dałeś do pieca z Killererm i teraz już na pewno pewna grupa ludzi nie przyjedzie w sobotę pod fontannę :-)
To kiedy robimy te 200 km?
Napisano 12 maj 2011 - 20:01
Boże broń, :mrgreen: pojedziemy spokojnie,srednia 25km/h jakies 60 km !!!!...ale może wpadnie KillerChłopie przecież psiałem, że nie będzie chłopkaów z RB...
:mrgreen:
krzy1976 - wiesz, że Murowanka już cała wyasfaltowana? :-D ostał już tylko ostatni odcinek i jest świetna droga z ominięciem trylinki. Trasę Grójec-Warka mam już gotową po dobrych asfaltach :-P
Napisano 12 maj 2011 - 20:07
Lepiej niech się wszyscy przygotują psychicznie i wezmą jednego bananka więcej ;-) :mrgreen:Dałeś do pieca z Killererm i teraz już na pewno pewna grupa ludzi nie przyjedzie w sobotę pod fontannę :-)
Jak będzie ciepło od rana, bo trzeba wyjechać wcześniej. Taki dzień jak jeden z 3 ostatnich byłby idealny.To kiedy robimy te 200 km?
... a co? Jedziemy na zakupy? Tyłem :?: :mrgreen: :mrgreen:....Boże broń, :mrgreen: pojedziemy spokojnie,srednia 25km/h jakies 60 km !!!!
GreQ - jesteś oczywiście :!:
Napisano 12 maj 2011 - 20:12
zawsze mozna jeszcze posluchac ptaszkow,powachac kwiatki,podziwac krajobrazy,zatrzymac sie i spokojnie zjesc kanapki z plecakaLepiej niech się wszyscy przygotują psychicznie i wezmą jednego bananka więcej ;-) :mrgreen:Dałeś do pieca z Killererm i teraz już na pewno pewna grupa ludzi nie przyjedzie w sobotę pod fontannę :-)
Jak będzie ciepło od rana, bo trzeba wyjechać wcześniej. Taki dzień jak jeden z 3 ostatnich byłby idealny.To kiedy robimy te 200 km?
... a co? Jedziemy na zakupy? Tyłem :?: :mrgreen: :mrgreen:....Boże broń, :mrgreen: pojedziemy spokojnie,srednia 25km/h jakies 60 km !!!!
GreQ - jesteś oczywiście :!: