nie raz zrobisz dłuższy! pamiętam to uczucie jak pękła mi rama na którą odkładałem sporo...Zazdroszczę takiego długiego treningu, ja się dzisiaj czuję jak koń ze złamaną nogą...
po wyjeździe z Grójca od razu smutniej się zrobiło bez was:/
Napisano 14 maj 2011 - 18:56
Napisano 14 maj 2011 - 19:33
Mnie się jechało dzisiaj świetnie ale mam zajebistego kaca...
Nagrałem już temat z Jarkiem z LUXTECHU i jak dobrze pójdzie to rama będzie z powrotem przed przyszłym weekendem...
Napisano 14 maj 2011 - 19:40
trzeba się strzec małych beztroskich dziewczynek na przejściach dla pieszych;)Mnie się jechało dzisiaj świetnie ale mam zajebistego kaca...
Nagrałem już temat z Jarkiem z LUXTECHU i jak dobrze pójdzie to rama będzie z powrotem przed przyszłym weekendem...
Zdarzyło się. Najważniejsze, że Wy jesteście cali. Straciłeś na moment koncentrację i bum.
Napisano 14 maj 2011 - 20:54
Dzięki Pafciu jeszcze raz za załatanie łapy! I przypominam o proźbie wrzucenia fotek tego zestawiku, albo podania chociaż nazw. A co do dzisiejszego treningu to było całkiem spoko nawet w gruppetto ! Ja, Wieczór, Areczek, Greq, Kuba z Mapei oraz kolega Grega zrobiliśmy 100 km ze średnią 30 km/h więc nie było tak całkiem źle. A nie, przepraszam, niektórzy trochę skrócili, ale myśle, że i tak wrócili zadowoleni z wycieczki ! Do zobaczonka jutro na niedzielnym spacerku o ile "Bozia da kolejny ładny dzionek" ! :mrgreen:
Napisano 14 maj 2011 - 23:35
Napisano 15 maj 2011 - 08:40
ja 'robie gorala" ale wczoraj bylo super, mnie wczoraj wyszlo 108km i srednia 30 ,to tez niezle.Bylo nas 6 a do Pruszkowa dojechalo 3I co robimy z tą dzisiejszą padaką? Bo narazie niby wyjść się da, ale chyba trzeba by było ścigać się wokół własnego bloku, na wypadek gdyby miało lunąć, a możę to się wydarzyć w każdej chwili ! :cry:
Napisano 15 maj 2011 - 16:40
Napisano 15 maj 2011 - 19:11
A wydawało mi się na Cyprze, że nie miałeś z takim dystansem problemów ;-). A daleko do mnie nie masz to wpadaj w nast. sobotę przed 9:30. Dalej podjedziemy wozem technicznym.Ciekawie u was jest. Może się kiedyś pojawię. Chętnie bym strzelił "w tlenie" albo i nie hehe 150km+.
Napisano 15 maj 2011 - 19:25