Szkoda, że nie wpadniesz :cry:bawcie się dobrze chłopaki i mam nadzieję, że w końcu frekwencja dopisze :-)
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 13 kwiecień 2012 - 19:31
Szkoda, że nie wpadniesz :cry:
pafcio niestety na jutro mam inne plany. Trening dopiero popołudniu. Mam nadzieję, że Wam pogoda dopisze, bo coś tak średnio się zapowiada. Jakoś w tym roku słabo na razie z pogodą w weekendy. Ja nawet dobrze nie pamiętam, ale ostatnio na rowerze to byłem jakoś w połowie marca :-(.
Gosc_pablopax_*
Napisano 16 kwiecień 2012 - 19:06
Tutaj na forum pierwszy raz jak widać zresztą. Dlaczego tutaj ? bo tytuł " Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądź URSUSA ?"a ja z Pruszkowa. Chętnie się podłączę do wspólnej jazdy. Tylko kiedy? gdzie? i o której? (Gdzie ta fontanna?) Ja jeżdżę amatorsko czasem i z kolegą, mamy taką pętelkę Pruszków>Nadarzyn>Otrębusy>Pruszków (17km x 2>) dobry asfalt dość bezpiecznie. Otwarty na ciekawe trasy tylko nie po dziurach. No i przede wszystkim w większej grupie to inne pedałowanie.
Pozdrawiam
Napisano 16 kwiecień 2012 - 19:39
Witam wszystkich.
Tutaj na forum pierwszy raz jak widać zresztą. Dlaczego tutaj ? bo tytuł " Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądź URSUSA ?"a ja z Pruszkowa. Chętnie się podłączę do wspólnej jazdy. Tylko kiedy? gdzie? i o której? (Gdzie ta fontanna?) Ja jeżdżę amatorsko czasem i z kolegą, mamy taką pętelkę Pruszków>Nadarzyn>Otrębusy>Pruszków (17km x 2>) dobry asfalt dość bezpiecznie. Otwarty na ciekawe trasy tylko nie po dziurach. No i przede wszystkim w większej grupie to inne pedałowanie.
Pozdrawiam
No to witamy! :-)
Tu szczegóły odnośnie naszej Grupy Pruszkowskiej:
http://www.agk-prusz...a.pl/index.html
Zwykle robimy w soboty ok. 100-130km. W ostatnią sobotę to się nie udało z powodu deszczu, ale odbijemy to sobie wkrótce...
Pozdrawiam,
Darek
Napisano 16 kwiecień 2012 - 20:39
Dziękuję za powitanie, ale te długości to za wysokie progi na moje nogi. ;-) W jakim to czasie robicie? Z jaką średnią? Są jakieś postoje czy non stop pedałowanie? Stówka fajnie brzmi, ale może na następny sezon jak dla mnie. :-(
Ej, no bez paniki!
Postój jest zwykle jeden na uzupełnienie zapasów. Średnia prędkośc ok. 30km/h. Nie każdy musi tak grzać, można zawsze skrócić sobie traskę, ale na pewno warto poczuć jazdę w peletonie :-) Zapraszamy!
Napisano 16 kwiecień 2012 - 23:39
No i nie ma przymusu, żeby od razu robić całość. Kilka razy pewnie zawrócisz wcześniej. Zwykle kilka osób tak robi, więc jest z kim wracać.Dziękuję za powitanie, ale te długości to za wysokie progi na moje nogi. ;-) W jakim to czasie robicie? Z jaką średnią? Są jakieś postoje czy non stop pedałowanie? Stówka fajnie brzmi, ale może na następny sezon jak dla mnie. :-(
Napisano 17 kwiecień 2012 - 10:10
a tak serio jak już przyjadę to bankowo zawrócę, ale polecam zapoznać się z zasadami jazdy w grupie żeby niespodzianek nie było... ja mam już ich nadto w tym roku :evil:
Gosc_pablopax_*
Napisano 17 kwiecień 2012 - 11:02
No czytałem trochę na stronie, ale się jeszcze nie zagłębiałem.Wiem, że bez tego u Was ani rusz.Ja i tak będę z tyłu na końcu by rozpoznać temat. W tą sobotę to może jeszcze nie, bo jestem ustawiony na moją pętelkę, ale w następną już bliżej, kolegę nawet werbuję z którym jeżdżę, chęci wykazywał. Jak się nie wystraszymy to grupa o dwóch amatorów się powiększy. A może i o trzech mam jeszcze jednego z Wawy. W ta sobotę przy fontannie jesteście normalnie o 10.00?