Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#3861 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 kwiecień 2012 - 15:47

bawcie się dobrze chłopaki i mam nadzieję, że w końcu frekwencja dopisze :-)

Szkoda, że nie wpadniesz :cry:

#3862 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 13 kwiecień 2012 - 18:50

Witam Wszystkich po moim dłuższym niebycie :-) Jutro może jak wszystko poustawiam to i ja się piszę pierwszy raz w tym roku u Was w Pruszkowie :-) Pozdrowienia dla Wszystkich

#3863 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 13 kwiecień 2012 - 18:52

Pafciu jakie plany na jutro ile planujecie kilo ???

#3864 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 kwiecień 2012 - 19:29

ja powinienem być :-)

#3865 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 kwiecień 2012 - 19:31

Szkoda, że nie wpadniesz :cry:

pafcio niestety na jutro mam inne plany. Trening dopiero popołudniu. Mam nadzieję, że Wam pogoda dopisze, bo coś tak średnio się zapowiada. Jakoś w tym roku słabo na razie z pogodą w weekendy. Ja nawet dobrze nie pamiętam, ale ostatnio na rowerze to byłem jakoś w połowie marca :-(.

#3866 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 15 kwiecień 2012 - 10:35

To sobie pojeździliśmy w ten weekend. Popołudniu widziałem tylko Maxiego w Pęcicach z miną mocno ujechanego :-). Pozdrowionka.

#3867 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 kwiecień 2012 - 16:18

To sobie pojeździliśmy w ten weekend. Popołudniu widziałem tylko Maxiego w Pęcicach z miną mocno ujechanego :-). Pozdrowionka.

Ale za to nic Cię nie ominęło :mrgreen:

Może następny weekend będzie dla nas korzystniejszy.

#3868 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 15 kwiecień 2012 - 16:25

Miejmy nadzieję pafcio, bo ja nie lubię jeżdzić po mokrym. Już najwyższy czas żeby zaczęło być ciepło i słonecznie.

#3869 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 16 kwiecień 2012 - 17:04

No Panowie a ja poczekałem do południa w sobotę i wyszedłem ale tak mi du......ę przewiało że teraz zdycham i tyle ale fajnie było tylko trochę smutno bo jeździłem samemu :->

#3870 Gosc_pablopax_*

Gosc_pablopax_*
  • Gość

Napisano 16 kwiecień 2012 - 19:06

Witam wszystkich.

Tutaj na forum pierwszy raz jak widać zresztą. Dlaczego tutaj ? bo tytuł " Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądź URSUSA ?"a ja z Pruszkowa. Chętnie się podłączę do wspólnej jazdy. Tylko kiedy? gdzie? i o której? (Gdzie ta fontanna?) Ja jeżdżę amatorsko czasem i z kolegą, mamy taką pętelkę Pruszków>Nadarzyn>Otrębusy>Pruszków (17km x 2>) dobry asfalt dość bezpiecznie. Otwarty na ciekawe trasy tylko nie po dziurach. No i przede wszystkim w większej grupie to inne pedałowanie.

Pozdrawiam

#3871 Darco

Darco
  • Użytkownik
  • 27 postów
  • SkądWarszawa-Ursus

Napisano 16 kwiecień 2012 - 19:39

Witam wszystkich.

Tutaj na forum pierwszy raz jak widać zresztą. Dlaczego tutaj ? bo tytuł " Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądź URSUSA ?"a ja z Pruszkowa. Chętnie się podłączę do wspólnej jazdy. Tylko kiedy? gdzie? i o której? (Gdzie ta fontanna?) Ja jeżdżę amatorsko czasem i z kolegą, mamy taką pętelkę Pruszków>Nadarzyn>Otrębusy>Pruszków (17km x 2>) dobry asfalt dość bezpiecznie. Otwarty na ciekawe trasy tylko nie po dziurach. No i przede wszystkim w większej grupie to inne pedałowanie.

Pozdrawiam

No to witamy! :-)
Tu szczegóły odnośnie naszej Grupy Pruszkowskiej:

http://www.agk-prusz...a.pl/index.html

Zwykle robimy w soboty ok. 100-130km. W ostatnią sobotę to się nie udało z powodu deszczu, ale odbijemy to sobie wkrótce...

Pozdrawiam,
Darek

#3872 Gosc_pablopax_*

Gosc_pablopax_*
  • Gość

Napisano 16 kwiecień 2012 - 20:31

Dziękuję za powitanie, ale te długości to za wysokie progi na moje nogi. ;-) W jakim to czasie robicie? Z jaką średnią? Są jakieś postoje czy non stop pedałowanie? Stówka fajnie brzmi, ale może na następny sezon jak dla mnie. :-(

#3873 Darco

Darco
  • Użytkownik
  • 27 postów
  • SkądWarszawa-Ursus

Napisano 16 kwiecień 2012 - 20:39

Dziękuję za powitanie, ale te długości to za wysokie progi na moje nogi. ;-) W jakim to czasie robicie? Z jaką średnią? Są jakieś postoje czy non stop pedałowanie? Stówka fajnie brzmi, ale może na następny sezon jak dla mnie. :-(

Ej, no bez paniki!
Postój jest zwykle jeden na uzupełnienie zapasów. Średnia prędkośc ok. 30km/h. Nie każdy musi tak grzać, można zawsze skrócić sobie traskę, ale na pewno warto poczuć jazdę w peletonie :-) Zapraszamy!

#3874 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 kwiecień 2012 - 23:39

No i nie ma przymusu, żeby od razu robić całość. Kilka razy pewnie zawrócisz wcześniej. Zwykle kilka osób tak robi, więc jest z kim wracać.

#3875 Gosc_pablopax_*

Gosc_pablopax_*
  • Gość

Napisano 17 kwiecień 2012 - 09:31

No to już inna rozmowa. Pogoda się robi to może się skuszę. Podbudowałeś mnie tym postem, bo się wystraszyłem. Powinienem teraz pytać, kto wcześniej wraca, a nie kto jedzie :-))))

#3876 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwiecień 2012 - 09:53

Powinienem teraz pytać, kto wcześniej wraca, a nie kto jedzie :-))))

Nie teraz - to już w trakcie treningu ;-) .

#3877 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwiecień 2012 - 10:10

pablopax jak zobaczysz trochę luda na rowerach, to zapomnisz się zapytać kto zawraca wcześniej i będzie półmetek to i po co zawracać :mrgreen: :-P

a tak serio jak już przyjadę to bankowo zawrócę, ale polecam zapoznać się z zasadami jazdy w grupie żeby niespodzianek nie było... ja mam już ich nadto w tym roku :evil:

#3878 Gosc_pablopax_*

Gosc_pablopax_*
  • Gość

Napisano 17 kwiecień 2012 - 11:02

GreQ

No czytałem trochę na stronie, ale się jeszcze nie zagłębiałem.Wiem, że bez tego u Was ani rusz.Ja i tak będę z tyłu na końcu by rozpoznać temat. W tą sobotę to może jeszcze nie, bo jestem ustawiony na moją pętelkę, ale w następną już bliżej, kolegę nawet werbuję z którym jeżdżę, chęci wykazywał. Jak się nie wystraszymy to grupa o dwóch amatorów się powiększy. A może i o trzech mam jeszcze jednego z Wawy. W ta sobotę przy fontannie jesteście normalnie o 10.00?

#3879 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwiecień 2012 - 11:12

jak nie będzie chętnych na 200 ;-) to o 10.00 czyli normalnie

#3880 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 17 kwiecień 2012 - 16:47

Bucz, krzy1976, do Pruszkowa wpadnijcie na spokojną sobotnia rozgrzewkę.

A jakie macie plany na sobotę ?

Dodaj odpowiedź