Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#3941 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:30

A ja nie podziękował.

Kiu. Panowie, ciężko zaczekać te 10-15min na spóźnialskich?? Zawsze było tak że czkaliście, a dziś byłem może 11po i nikogo już nie było, próbowałem was gonić ale w komorowcu coś popieprzyłem drogę i zrezygnowałem...

Trochę się wkurzyłem, bo jadę w korkach przez całą wa-we, zapieprzam aby zdążyć, a na miejscu już nikogo nie ma... A telefonu też do nikogo nie miałem :evil:

#3942 porsa

porsa
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • SkądMirafiori

Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:41

To mój pierwszy taki peleton i jestem bardzo zadowolony. Martwiłem się czy dam radę, a tu proszę średnia po 60 km – 31,89 km/h, a po 83 km nieco ponad 30,57 km/h. W grupie jest siła 8-)

To była czysta przyjemność.
Dziękuję wszystkim i pozdrawiam.

Outoftimeman, dzięki za cierpliwe holowanie :lol:

#3943 Bucz

Bucz
  • Użytkownik
  • 219 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:45

Panowie jak się wam dziś jeździło? Ja pod fontannę dotarłem dopiero o 10.25. Wszystko przez to, że zgubiłem drogę. Na Globusowej zamiast nawrócić w lewo w Świerszcza pojechałem prostu i wjeba!@# się w Dźwigową, czyli przełaje przez torowisko z uwagi na remont przejazdu. W efekcie wylądowałem na Bemowie na rogu Powstańców i Połczyńskiej. Może następnym razem się uda z wami pojeździć.

Z Pruszkowa pojechałem do Nadarzyna, póżniej przeciąłem DK8, dalej do Wólki Kosowskiej, przecięcie DK7, dalej Gołków, Jazgarzew, Zalesie Górne, Uwieliny, Wągrodno, Piskórka, Jazgarzew, Warszawa.

W rejonie Wągrodna spotkałem chłopaków z Ośki. Nowe stroje prezentują się znakomicie. Bójcie się chamy Ośka nadjeżdza...

#3944 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:55

No i 110 zrobione. Trochę nas mało dojechało do końca, ale to już taka świecka tradycja. Tak więc: "senkju, senkju, baj" :mrgreen: .

Jutro jak zwykle 10:00 w Komorowie. Pogoda ma być podobna do dzisiejszej, no możne 2 lub 3 stopnie chłodniej.

Ze Sławkiem i Piotrkiem jedziemy na góralach do Strykowa zobaczyć jak wygląda autostrada w budowie. Wyjdzie około 100. Jeśli ktoś chce dołączyć - zapraszamy. Tempo raczej umiarkowane.

#3945 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:59

No i 110 zrobione. Trochę nas mało dojechało do końca, ale to już taka świecka tradycja. Tak więc: "senkju, senkju, baj" :mrgreen: .

Jutro jak zwykle 10:00 w Komorowie. Pogoda ma być podobna do dzisiejszej, no możne 2 lub 3 stopnie chłodniej.

Ze Sławkiem i Piotrkiem jedziemy na góralach do Strykowa zobaczyć jak wygląda autostrada w budowie. Wyjdzie około 100. Jeśli ktoś chce dołączyć - zapraszamy. Tempo raczej umiarkowane.

Będziecie jechali autostradą ? Do Strykowa to chyba jest więcej niż 50km ?

#3946 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 14:04

Będziecie jechali autostradą ? Do Strykowa to chyba jest więcej niż 50km ?

No chyba właśnie jest około 50. Chcemy autostradą a górale to na wypadek, gdyby były jakieś nieciągłości. Ja pewnie wyprowadzę przełajówkę na spacer.

#3947 Borix

Borix
  • Użytkownik
  • 25 postów
  • SkądKomorów

Napisano 21 kwiecień 2012 - 14:04

Fajnie się z Wami dzisiaj jechało. Dzięki jeszcze raz za trening i mam nadzieje, że nastepnym razem dojedzie nas troszkę więcej do końca, chociaż w 6 też się przyjemnie grzało ! :) Mam nadzieje, że z czasem coraz więcej będę pracował z "przodu", bo w chwili obecnej forma pozwala tylko na taktyczne dekowanie się w środku grupki ! 3majcie się !

#3948 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 14:29

... dziś byłem może 11po i nikogo już nie było...

....hmmmm.... No cóż.... Kolarstwo to nie plantacja budyniu....

#3949 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 21 kwiecień 2012 - 14:30

Dzięki za dziś, jak zwykle fajna trasa i doborowe towarzystwo :)

#3950 Torik

Torik
  • Użytkownik
  • 18 postów
  • SkądPruszków

Napisano 21 kwiecień 2012 - 16:10

Ja również bardzo dziękuję za przejażdżkę, fajnie , że udało się wrócić przed burzą - teraz w Pruszkowie leje niemiłosiernie.

#3951 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 21 kwiecień 2012 - 16:19

Ja również dziękuję. Dla mnie to pierwszy raz w grupie większej niż 5 osób i to od razu jak licznej. Muszę tylko jakoś bardziej taktycznie dobierać się w pary bo jechanie na zmianie 40 na godzinę to nie na moje zdrowie :-D No chyba, że z wiatrem.

#3952 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 16:53

... Muszę tylko jakoś bardziej taktycznie dobierać się w pary bo jechanie na zmianie 40 na godzinę to nie na moje zdrowie :-D No chyba, że z wiatrem.

he he, teoretycznie to pewnie nic nie da, ponieważ każda para która jedzie pierwsza powinna utrzymać tempo poprzedniej, a w praktyce bywa różnie ;-)

#3953 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 21 kwiecień 2012 - 18:13

Panowie po przeczytaniu postów rozumiem, że jutro Pruszków nie jeździ normalnie tylko wypad na góralach do Strykowa? No nic chciałem jutro dobić, ale chyba trzeba będzie zweryfikować plany :-(

#3954 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 21 kwiecień 2012 - 18:35

... Muszę tylko jakoś bardziej taktycznie dobierać się w pary bo jechanie na zmianie 40 na godzinę to nie na moje zdrowie :-D No chyba, że z wiatrem.

he he, teoretycznie to pewnie nic nie da, ponieważ każda para która jedzie pierwsza powinna utrzymać tempo poprzedniej, a w praktyce bywa różnie ;-)

Taaa, pozwól, że Cię zacytuje: "Nie ma komu!" ;-P

#3955 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 19:26

Panowie po przeczytaniu postów rozumiem, że jutro Pruszków nie jeździ normalnie tylko wypad na góralach do Strykowa? No nic chciałem jutro dobić, ale chyba trzeba będzie zweryfikować plany :-(

No nie całkiem - na razie tylko nasza trójka jedzie do Strykowa a reszta pewnie zrobi normalny trening. My wpadniemy na start przybić piątkę.

#3956 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 21 kwiecień 2012 - 19:35

pafcio tylko kto oprócz waszej trójki będzie :mrgreen: ?

#3957 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 21 kwiecień 2012 - 19:48

Wycieczka pod Stryków może skończyć się tylko jednym: zawałem.

#3958 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 20:28

pafcio tylko kto oprócz waszej trójki będzie :mrgreen: ?

Dziś było chyba 14 osób. A może 16 - nie policzyłem.

Wycieczka pod Stryków może skończyć się tylko jednym: zawałem.

Damy radę - trzeba być twardym :mrgreen:

#3959 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 21 kwiecień 2012 - 20:31

Możesz porobić zdjęcia na autostradzie ?

#3960 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwiecień 2012 - 20:35

Możesz porobić zdjęcia na autostradzie ?

Wezmę aparat.

Dodaj odpowiedź