Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:30
Kiu. Panowie, ciężko zaczekać te 10-15min na spóźnialskich?? Zawsze było tak że czkaliście, a dziś byłem może 11po i nikogo już nie było, próbowałem was gonić ale w komorowcu coś popieprzyłem drogę i zrezygnowałem...
Trochę się wkurzyłem, bo jadę w korkach przez całą wa-we, zapieprzam aby zdążyć, a na miejscu już nikogo nie ma... A telefonu też do nikogo nie miałem :evil:
Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:41
To była czysta przyjemność.
Dziękuję wszystkim i pozdrawiam.
Outoftimeman, dzięki za cierpliwe holowanie
Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:45
Z Pruszkowa pojechałem do Nadarzyna, póżniej przeciąłem DK8, dalej do Wólki Kosowskiej, przecięcie DK7, dalej Gołków, Jazgarzew, Zalesie Górne, Uwieliny, Wągrodno, Piskórka, Jazgarzew, Warszawa.
W rejonie Wągrodna spotkałem chłopaków z Ośki. Nowe stroje prezentują się znakomicie. Bójcie się chamy Ośka nadjeżdza...
Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:55
Jutro jak zwykle 10:00 w Komorowie. Pogoda ma być podobna do dzisiejszej, no możne 2 lub 3 stopnie chłodniej.
Ze Sławkiem i Piotrkiem jedziemy na góralach do Strykowa zobaczyć jak wygląda autostrada w budowie. Wyjdzie około 100. Jeśli ktoś chce dołączyć - zapraszamy. Tempo raczej umiarkowane.
Napisano 21 kwiecień 2012 - 13:59
Będziecie jechali autostradą ? Do Strykowa to chyba jest więcej niż 50km ?No i 110 zrobione. Trochę nas mało dojechało do końca, ale to już taka świecka tradycja. Tak więc: "senkju, senkju, baj" :mrgreen: .
Jutro jak zwykle 10:00 w Komorowie. Pogoda ma być podobna do dzisiejszej, no możne 2 lub 3 stopnie chłodniej.
Ze Sławkiem i Piotrkiem jedziemy na góralach do Strykowa zobaczyć jak wygląda autostrada w budowie. Wyjdzie około 100. Jeśli ktoś chce dołączyć - zapraszamy. Tempo raczej umiarkowane.
Napisano 21 kwiecień 2012 - 14:04
Napisano 21 kwiecień 2012 - 16:53
... Muszę tylko jakoś bardziej taktycznie dobierać się w pary bo jechanie na zmianie 40 na godzinę to nie na moje zdrowie :-D No chyba, że z wiatrem.
he he, teoretycznie to pewnie nic nie da, ponieważ każda para która jedzie pierwsza powinna utrzymać tempo poprzedniej, a w praktyce bywa różnie ;-)
Napisano 21 kwiecień 2012 - 18:35
... Muszę tylko jakoś bardziej taktycznie dobierać się w pary bo jechanie na zmianie 40 na godzinę to nie na moje zdrowie :-D No chyba, że z wiatrem.
he he, teoretycznie to pewnie nic nie da, ponieważ każda para która jedzie pierwsza powinna utrzymać tempo poprzedniej, a w praktyce bywa różnie ;-)
Taaa, pozwól, że Cię zacytuje: "Nie ma komu!" ;-P
Napisano 21 kwiecień 2012 - 19:26
No nie całkiem - na razie tylko nasza trójka jedzie do Strykowa a reszta pewnie zrobi normalny trening. My wpadniemy na start przybić piątkę.Panowie po przeczytaniu postów rozumiem, że jutro Pruszków nie jeździ normalnie tylko wypad na góralach do Strykowa? No nic chciałem jutro dobić, ale chyba trzeba będzie zweryfikować plany :-(
Napisano 21 kwiecień 2012 - 19:48