planujesz zakupy od przemekzawada.com?
Posted 29 April 2018 - 05:54
Dokładnie ;-) , mam 2szt Forzy, potem kupiłem Contour Cycling szyte przez Raso, ale to jeszcze chyba nie to ... więc zastanawiam się nad właśnie tymi od przemekzawada.com
Posted 29 April 2018 - 09:56
na wyprzedażach w UK
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Posted 29 April 2018 - 12:15
Posted 29 April 2018 - 13:39
jakie spodenki mają najlepszą z najlepszych wkładkę?
To przecież trochę kwestia osobistych preferencji. Jedni lubią cienkie inni grubsze, są zwolennicy wkładek żelowych lub hybrydowych itd Ja w końcu doszedłem do wniosku że nie stać mnie na tanie spodenki z wkładkami które nie są w stanie przetrwać jednego porządnego sezonu, mam pełen kosz takiego badziewia. Raz kozie śmierć, zainwestowałem najpierw w SANTINI z wkładką C3, znakomita choć materiał użyty na spodenki powinien być lepszy, potem kupiłem od razu dwie pary ASSOS (wyprzedaż, dwie pary za 880 pln), S7 i Tiburu, wkładki są w obu takie same, bardzo dobre, krój nienaganny a materiały z których spodenki uszyto to klasa sama dla siebie, a mam porównanie, wiem co mówię, na pewno wytrzymają milion przepierek i będą wciąż wyglądać świeżo, nie stracą fasonu a pampers wciąż będzie zdatny do użytku.
Ps. jeśli komuś zależy przede wszystkim na trwałości to żelowe wkładki , szczególnie od Santini spełnią ten wymóg, trzy sezony po 8000km wytrzymują, potem zauważa się początki kompresji.
Posted 29 April 2018 - 15:09
A mi Castelli z serii Free Aero doskonale trzyma się od 2013 roku. Jedyna wada to odklejające się logo z tyłu spodenek. Zimowe spodnie Castelli katuję od kilku lat i nadal wyglądają jak nowe. Dla porównania Rapha z serii Pro Team okazały się dużo mniej wytrzymałe i musiałem odsyłać szwy do naprawy. Podejrzewam, że za uszkodzenia szwów może odpowiadać wielkość tyłka, waga i siodełko.
Posted 29 April 2018 - 16:35
Mam kilka modeli spodenek Castelli i w jednych lekko puściło parę szwów wkładki. Z pozostałymi do tej pory nie miałem problemów.
Wkładka Progetto jest dla mnie bardzo wygodna, Kiss nie testowałem i nawet nie miałem zamiaru.
Bardzo wygodna wkładka jest jeszcze w Sportful Total Comfort, a także w wyższych modelach Crafta.
Posted 29 April 2018 - 17:28
Posted 30 April 2018 - 10:12
Dla mnie ostatnio najlepsze spodenki to Sugoi i ich wkładki Formula FX i FXE. Rewelacja.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Posted 30 April 2018 - 17:20
Dlugosc nogawek w tych Assosach to nie koniecznie zaraz styl Speedo. Napewno nie jest to typ dlugich, do kolan nogawek.Również chciałem kupić te spodenki, ale zdecydowanie wolę dłuższe nogawki, a te Assosy -jak wyczytałem w recenzjach- mają krótkie.
Czy mógłbyś skrobnąć kilka słów na temat Etxeondo ?
Posted 30 April 2018 - 17:54
Przekonaliście mnie do tych spodenek Assos. W jakim sklepie je kupujecie?
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Mają dystrybutora i sklep w Wawie (sprzedają na miejscu i przez sieć), ja kupuję w sieci bo wiem już jaki rozmiar jest dla mnie, po prostu trzeba łapać okazje, czasami się trafi. W CR mieli niezły wybór w dobrych cenach ale chyba się wysprzedali.
Posted 30 April 2018 - 17:57
Posted 02 May 2018 - 11:05
Hej,
a wiecie może, kto produkuje spodenki o długiej nogawce? Jestem szczupły, wysoki i mam długą nogą. Nie mogę znależć spodenek, które miałyby nogawkę 10-12cm nad kolanem. Zazwyczaj na szerokość pasują mi Mki jednak one są dedykowane dla ludzi o 10cm niższych i przez to nogawka jest trzepacko krótka