Spodenki Rowerowe - Letnie
Napisano 24 maj 2018 - 06:29
Pozwolę sobie zaprezentować odmienną opinię na temat krytykowanych tutaj spodenek Castelli. Dla mnie Castelli (a konkretnie model Volo) to zdecydowanie najlepsze spodenki w jakich jeździłem. Do wkładki Kiss nie mam żadnych zarzutów, tak samo jak do jakości całego produktu. Widać zatem, że coś takiego jak spodenki, to kwestia wysoce indywidualna.
Z tańszych opcji poleciłbym z kolei dhb Classic, ale tylko wówczas, gdy na CRC lub Wiggle (lub Bike24.de, bo ich teraz też kupili) pojawi się jakaś fajna przecena.
Napisano 24 maj 2018 - 06:38
Widzę w Decathlonie "końcówka serii" spodenki 500 za 7 dych - ma/miał ktoś i jakie wrażenia eksploatacyjne?
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 24 maj 2018 - 07:22
Miałem spodenki z serii 500 jakieś 3-4 lata temu. Wygodne, dobrze uszyte, wkładka wygodna, zdarzało mi się w nich jechać trasy ok 200 km lub górskie 5-godzinne. Mam je do dzisiaj i leżą awaryjnie w szafie. Po 3 sezonach odrobinę odbarwił się czarny kolor i wyglądało, jakbym był posikany:)
fajne gacie za tę cenę. Chyba też kupię.
pozdr
- Prozor lubi to
Napisano 24 maj 2018 - 07:33
Niebieska wkładka odczuwalnie lepsza, ale 500 również posiadam i nie narzekam. W normalnej cenie raczej rozglądałbym się za czymś innym, w tych promkach za 69 jak najbardziej.
I tak hitem jest mój zakup z kwietnia - jakiś zaleg magazynowy w Rumii znalazłem i za 69.99 kupiłem spodnie Velo 900 szare <-- to dopiero okazja (już nie ma ich nawet w ofercie na stronie).
Ribble R872 - Octane One Gridd
Napisano 24 maj 2018 - 08:10
Napisano 24 maj 2018 - 16:32
Ktoś kupował ciuchy z tego sklepu?
Sprawdzony???
Napisano 24 maj 2018 - 19:41
Widzę w Decathlonie "końcówka serii" spodenki 500 za 7 dych - ma/miał ktoś i jakie wrażenia eksploatacyjne?
Mam kupione kilka sezonów temu spodenki z tej serii. Wkładka jak widzę jest dalej ta sama - moim zdaniem jest nędzna, najgorsza w jakiej jeździłem. Lycra niskiej jakości. Moje miały wykończenie nogawek w formie gumki na końcu, teraz z tego co widzę dali porządniejsze ściągacze. Jeśli jakość materiałów się nie poprawiła to nawet za tę cenę bym dał sobie spokój i wolałbym próbować spodenki z Ali jakie ktoś linkował parę dni temu.
- Cyklo Ziutek lubi to
Napisano 25 maj 2018 - 06:40
Ktoś kupował ciuchy z tego sklepu?
Sprawdzony???
Ja je zamówiłem jak coś - jak się boisz to dam znać, czy dojdą
Napisano 29 maj 2018 - 11:17
Dzisiaj dostarczyli (DHL) spodenki - zamówione 24.05. Paczka nadana w Holandii. Spodenki OK.
Z ciekawości - dostałeś jakiś działający numer śledzenia? Mi uzupełnili w zamówieniu, ale w żadnej szukaczce nie działa. Mam nadzieję, że też mi dojdą przed długim weekendem, tego samego dnia zamawiane.