Przyszły mi dzisiaj bibsy z eroe. Fajnie, że wprowadzili tą wersję z krótką nogawką, bo M właśnie w tym wykonie wydaje się być idealna.
Jutro pośmigam i zobaczę jak ta wkładka się spisuje.
Spodenki Rowerowe - Letnie
Posted 30 September 2019 - 20:57
Dobrze dopasowana ta M do ciebie? Bo ja też się nad M zastanawiam ale jak ty wziąłeś M to przy moim 172 i 70 kg to raczej trzeba S spróbować.Przyszły mi dzisiaj bibsy z eroe. Fajnie, że wprowadzili tą wersję z krótką nogawką, bo M właśnie w tym wykonie wydaje się być idealna.
Jutro pośmigam i zobaczę jak ta wkładka się spisuje.
Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka
Posted 30 September 2019 - 21:08
Ja wezmę ta wersje standardowa, nie lubię takich krótkich. A piszesz, że M na mnie bylaby dobra czy S? Bo z Martombike idealnie na mnie pasuje S.Są mocno rozciągliwe, więc leżą ok. Myślę, że dla Ciebie powinny być ok. Jednak myślę, że lepiej byłoby wziąć dla mnie długość standardową, bo te skrócone o 4 cm trochę przykrótkie są. Całe szczęście, że mam dowalone czwórki, to nie ma wstydu.
Posted 30 September 2019 - 21:13
Ja wezmę ta wersje standardowa, nie lubię takich krótkich. A piszesz, że M na mnie bylaby dobra czy S? Bo z Martombike idealnie na mnie pasuje S.
Przy Twoich gabarytach bierz S. Mam tyle samo wzrostu co Ty, ale o 5kg większą masę i M było na mnie za luźne.
- Orzecho likes this
Posted 30 September 2019 - 21:16
Jeśli chodzi o koszulki to się nie wypowiem, bo z Eroe kupowałem tylko spodenki.
- Orzecho likes this
Posted 30 September 2019 - 21:26
Przy 179cm i 75cm koszulkę mam M. Spodenki też. Więc ty S zdecydowanie
- Orzecho likes this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 29 November 2019 - 01:17
https://questsport.c...pa_size=x-large
Jak wygląda wkładka w porównaniu do Martombike czy Raso?
Posted 17 April 2020 - 21:17
Posted 18 April 2020 - 18:13
187cm, 65kg - Castelli Free Aero Race Team (rozmiar XXL idealnie pasuje). Posiadam koszulke Castelli Aero Race 5.0 Short Sleeve Jersey (rozmiar L) ale bardzo dziwnie lezy na mnie tj przylega idealnie do ciała ale jest minimalnie za krotka. Koszulka XL byla na długość odpowiednia ale nięstety nie przylegała do ciała - na Twoją wagę może być odpowiednia