Ostatnio widziałem filmik, gdzie jakiś pros się wypowiadał na temat jak zapobiegać problemom "z tyłkiem" na długich dystansach. Poza oczywistościami jak dopasowane siodełko i spodenki, chamois creme, właśnie wspomniał, żeby się dokładnie ogolić. Byle nie w dniu jazdy, bo jazda z podrażnioną skórą nie będzie dobrym pomysłem.
Spodenki Rowerowe - Letnie
Posted 18 May 2020 - 19:08
Btw...jeździłem na brooksie w gatkach do biegania z lycra i było okej.
Postanowiłem spróbować bibsów, kupiłem chamois i dodatkowo poleciałem na łyso wiadomo co
A najlepsze, źe jak zacząłem zagłębiać temat i zmierzyłem rozstaw kości to zamówiłem węższego brooksa.
Koszt próby to 750 złotych i łyse dupsko
- Robert74 likes this
Posted 19 May 2020 - 07:09
Jeszcze maszynkę polsilver i w drogę
Btw...jeździłem na brooksie w gatkach do biegania z lycra i było okej.
Postanowiłem spróbować bibsów, kupiłem chamois i dodatkowo poleciałem na łyso wiadomo co
A najlepsze, źe jak zacząłem zagłębiać temat i zmierzyłem rozstaw kości to zamówiłem węższego brooksa.
Koszt próby to 750 złotych i łyse dupsko
Jakoś nie jestem póki co przekonany do łysego dupska, ale może to kwestia czasu?
Posted 19 May 2020 - 10:23
Ja w ogóle nie mogę przekonać się do golenia nóg. Nie masuję, staram się nie przewracać. Innych korzyści nie widzę..
Podobnie jak ja Dziś powinny natomiast wpaść do mnie spodenki Atout. Zobaczymy jak się sprawdzą, chociaż w sumie jestem dobrej myśli.
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Posted 19 May 2020 - 10:58
- Bzyk likes this
Posted 20 May 2020 - 17:07
Takie uczucie jakby gumka recepturka rwała włosy. A sama wkładka wcale nie jeździ i dlatego może to całe odczucie wynika z faktu obecności samej wkładki(nigdy w życiu nie używałem), może jej kształtu, a może właśnie nadmiernej ilości włosów. Ostatni problem „rozwiązałem” i czekam na chwilę, by moc sprawdzić efekty.
Haha no wiem. Ale generalnie mi wkładka nie jeździ po tyłku, tylko jest nieruchoma cały czas. Stąd nie wiem jak może ciągnąć włosy. Może jeszcze przy gaciach bez szelek tak faktycznie mogłoby być, ale z szelkami?
Wołam was bo też macie ;-) Dotarły eroe, też wam się wkładka jakoś wcześnie na tyłku kończy, czy to tylko takie wrażenie w związku z jej budową?