No to dokładnie tu mam 19 cm.
Spodenki Rowerowe - Letnie
Napisano 20 maj 2020 - 18:56
Wołam was bo też macie ;-) Dotarły eroe, też wam się wkładka jakoś wcześnie na tyłku kończy, czy to tylko takie wrażenie w związku z jej budową?
Też miałem podobne odczucia. Po kilku jazdach odesłałem je do poprawki. Wkładka została przeszyta do tyłu. Koniec wkładki jest teraz na równi ze szwem i jest dużo lepiej.
Napisano 20 maj 2020 - 19:14
Też miałem podobne odczucia. Po kilku jazdach odesłałem je do poprawki. Wkładka została przeszyta do tyłu. Koniec wkładki jest teraz na równi ze szwem i jest dużo lepiej.
Ja zanim będę poprawiał, to pojeżdżę, bo mam wrażenie że podczas jazdy będzie tam gdzie ma być, tak sprawdzam robiąc przysiad że idealnie do guzicznych przylega to co ma przylegać. Zobaczymy, po weekendzie coś zdecyduję.
Napisano 22 maj 2020 - 13:08
Panowie polećcie jakieś spodenki z grubą wkładką ,bo ostatnio zrzuciłem parę kilo i chyba 4 litery mi się bardziej kościste zrobiły i mnie siodełko zaczęło gnieść.Mam spodenki z deca i z krossa i wkładki są na moje oko za cienkie. Szukam czegoś do 300 zł.
Napisano 22 maj 2020 - 13:23
Panowie polećcie jakieś spodenki z grubą wkładką ,bo ostatnio zrzuciłem parę kilo i chyba 4 litery mi się bardziej kościste zrobiły i mnie siodełko zaczęło gnieść.Mam spodenki z deca i z krossa i wkładki są na moje oko za cienkie. Szukam czegoś do 300 zł.
Nie tędy droga. Jeździć w tych co są, tyłek w końcu się przyzwyczai
Napisano 22 maj 2020 - 14:03
Dla mnie najwygodniejszą, a przy okazji najgrubszą, jest wkładka z Vitesse.
- Robert74 lubi to
Napisano 22 maj 2020 - 14:16
Dla mnie najwygodniejszą, a przy okazji najgrubszą, jest wkładka z Vitesse.
Jaki konkretnie model ?
Napisano 22 maj 2020 - 14:29
Dziękuję.
Napisano 31 maj 2020 - 19:01
Dobra - to teraz ja zapytam. Zaczęła mi waga spadać dość mocno i niestety niektóre pary spodenek zaczynają być za duże. Liczę że pogoda w końcu się zrobi taka, że nie będę nadążał z praniem tych co mam więc muszę coś dokupić. Generalnie pewnie będę bral Martoma bo najbardziej leży mi wkładka, ale chcę też przetestować jakąś jedną lepszą (teoretycznie oczywiście) markę. Coś w granicach 400-500zł mogę wziąć. Eroe? Castelli? Santini? Luxa? Myślałem jescze o Assos i Lecol ale to już za wysoka półka cenowa...
Bielsko-Biała Cycling
Napisano 31 maj 2020 - 19:09
Assosa Mille GT spokojnie kupisz za 500 pln jak dobrze poszukasz, także mieściłbyś się w budżecie. Ze swojej strony mogę Ci je polecić i nawet bym nie patrzył w inną stronę skoro budżet pozwala.Myślałem jescze o Assos i Lecol ale to już za wysoka półka cenowa...