Tattoo
Napisano 29 marzec 2012 - 17:47
Napisano 29 marzec 2012 - 19:43
No ladnie psychol wyszlo mozesz sie podzielic jakie koszta , takiego malenstwa ci wyszly pozdrawiam ;-)I ja zdecydowałem się na ten głupi(wg rodziny) pomysł ;> Miało być coś innego, ale po przemyśleniu wyszło związane z hobby. Na łopatce, żeby w razie potrzeby pokazać lub ukryć.
Napisano 30 marzec 2012 - 11:04
Napisano 30 marzec 2012 - 13:58
Napisano 30 marzec 2012 - 20:44
Najważniejsze, że mi się podoba wykonanie i fajne jest to, że jak podnoszę rękę, to samo ramię korb się rozszerza ;> Widziałem w gazecie korby bez konturu i nie podobało mi się to - za mało wyrazisty był.
Podoba mi się jeszcze biomechanika - rozstrzębiona skóra, a pod spodem zębatki i tłoki, ale nie zrobię sobie dużego tatuażu w widocznym miejscu.
Napisano 30 marzec 2012 - 20:51
Ja bym sam dla siebie chciał ,ale np. łańcuch na kostce dookoła nogi, a na ogniwkach coś napisane typu "Kolarstwo to nie tylko sport" albo coś w ten deseń ;-) albo jaki cytat Lance Armstronga.. :roll:
Napisano 30 marzec 2012 - 21:11
Polecę Ci w takim razie użycie tak pomysłowego bajeru w aparacie, jakim jest samowyzwalacz. Eureka!... nie umiem sobie sam zrobić zdjęcia nie wyginając pleców
Trochę banalne. Coś jak delfinek na łopatce albo motylek na kostce, czyli 'wzorki', w których lubują się niezbyt ambitne panienki... łańcuch na kostce dookoła nogi ...
Wysil się trochę i zaprojektuj swój niepowtarzalny wzór, coś co w pełni odda Twój charakter, będzie integralną częścią Ciebie, coś co siedzi w Twojej głębokiej świadomości. Wiesz - zrobić sobie dziarę dla samej dziary, to nie sztuka. Do pewnych rzeczy i decyzji dojrzewa się przez całe życie, więc bez pośpiechu, bo można później tego żałować ...
Napisano 30 marzec 2012 - 21:37
Więc nie spiesz sie ze zrobieniem sobie tatuażu. Zasiałeś w swojej głowie ziarenko (pomysł, że chcesz sobie zrobić tatuaż), więc pozwól, żeby ono wykiełkowało w odpowiednim czasieno na razie nie mam dla siebie innego pomysłu ...
To tak jak z jazdą na rowerze - głowa nadaje rytm nogom. Wszystko zależy od tego, co masz pod kopułą ...