Tattoo
Napisano 01 kwiecień 2012 - 06:45
Napisano 01 kwiecień 2012 - 12:56
wicklowman, a pokaż fotkę sprzed poprawki.
Niestety nie mam...ale to chyba lepiej
Napisano 12 maj 2012 - 18:27
Napisano 16 maj 2012 - 19:23
odważy ten poniżej , fajna koncepcja ogolnie ;D
http://pokazywarka.p...#zdjecie3628941
zrobiony na bardzo bardzo zakrapianej imprezie ;-)
ale mi narobiliście ochoty na tatuaż :-P
Napisano 17 czerwiec 2012 - 21:44
Jak myślicie, czy po wygojeniu zostanie coś, czy wszystko zejdzie ze strupkiem ?
Po kąpieli ranki są czarne.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 18 czerwiec 2012 - 08:20
Dzisiaj podjąłem próbę wykonania najbardziej kolarskiej dziary ... wprowadziłem sobie pod skórę smar do łańcucha przy pomocy zębatki 52z :mrgreen: - trzy ranki tuż nad kostką.
Jak myślicie, czy po wygojeniu zostanie coś, czy wszystko zejdzie ze strupkiem ?
Ostatnio załatwiłem sobie tak kciuka podczas regulacji w MTB, też się zastanawiałem nad tym, co stanie się ze smarem pod skórą. W tej chwili nie ma śladu, więc jakoś się "zutylizował"
Napisano 18 czerwiec 2012 - 09:10
Ja w zeszłym roku na wyścigu wbiłam sobie blat w lewą łydkę i ślad jest :-/ ... i wszyscy mają ubaw twierdąc, że mam korbę z lewej strony :-PDzisiaj podjąłem próbę wykonania najbardziej kolarskiej dziary ... wprowadziłem sobie pod skórę smar do łańcucha przy pomocy zębatki 52z :mrgreen: - trzy ranki tuż nad kostką.
Ostatnio załatwiłem sobie tak kciuka podczas regulacji w MTB, też się zastanawiałem nad tym, co stanie się ze smarem pod skórą. W tej chwili nie ma śladu, więc jakoś się "zutylizował"