Tattoo
Started By
cannondale:)
, 15 Jan 2010 12:17
92 replies to this topic
Posted 29 March 2012 - 17:47
maciej1986, ze względu na ilość szczegółów. Miała być kobra DA, ale na rysunku się to jednak średnio prezentowało. Kobra miała być też dwublatowa i w prześwicie miała być kość, ale biała plama mogłaby się z tym jednak nie skojarzyć, więc została 3blatowa mtb przez te wszystkie szczegóły, a znowuż z blatami rotora byłoby za dużo zabawy i mógłby się troszkę zlewać ze względu na mały rozmiar.
Posted 29 March 2012 - 19:43
No ladnie psychol wyszlo mozesz sie podzielic jakie koszta , takiego malenstwa ci wyszly pozdrawiam ;-)I ja zdecydowałem się na ten głupi(wg rodziny) pomysł ;> Miało być coś innego, ale po przemyśleniu wyszło związane z hobby. Na łopatce, żeby w razie potrzeby pokazać lub ukryć.
Posted 30 March 2012 - 13:58
moim zdaniem ta korba również nie jest zrobiona zbyt fajnie, i mysle że dla dobrego szpeca zrobienie szosowej nie bylo by problemem, i zrobił by to dobrze... - bez urazy - ale troche sie napatrzałem - pokazał bym tatuaż mojej dziewczyny ale sie niezgadza, twierdzi że nie chce zobaczyc kiedyś takiego samego w sieci na jakiejś innej babie :mrgreen:
Posted 30 March 2012 - 20:44
Adaasko, nie chciałem szosowej, bo na jasnej skórze(a blady jestem jak ser) zrobiłaby się z tego szara plama(po to umyślałem sobie wyraźny kontur), a korby z zębatkami rotora pasowałoby zrobić w rzeczywistym rozmiarze, żeby za jakiś czas się to nie zlało po wyblednięciu. W rzeczywistości kolory są żywsze i zębatka jest okrągła, ale nie umiem sobie sam zrobić zdjęcia nie wyginając pleców ;>
Najważniejsze, że mi się podoba wykonanie i fajne jest to, że jak podnoszę rękę, to samo ramię korb się rozszerza ;> Widziałem w gazecie korby bez konturu i nie podobało mi się to - za mało wyrazisty był.
Podoba mi się jeszcze biomechanika - rozstrzębiona skóra, a pod spodem zębatki i tłoki, ale nie zrobię sobie dużego tatuażu w widocznym miejscu.
Najważniejsze, że mi się podoba wykonanie i fajne jest to, że jak podnoszę rękę, to samo ramię korb się rozszerza ;> Widziałem w gazecie korby bez konturu i nie podobało mi się to - za mało wyrazisty był.
Podoba mi się jeszcze biomechanika - rozstrzębiona skóra, a pod spodem zębatki i tłoki, ale nie zrobię sobie dużego tatuażu w widocznym miejscu.
Posted 30 March 2012 - 20:51
Tatuaż fajny, nie słuchaj tych "zazdrosnych zazdrośników" :-P
Ja bym sam dla siebie chciał ,ale np. łańcuch na kostce dookoła nogi, a na ogniwkach coś napisane typu "Kolarstwo to nie tylko sport" albo coś w ten deseń ;-) albo jaki cytat Lance Armstronga.. :roll:
Ja bym sam dla siebie chciał ,ale np. łańcuch na kostce dookoła nogi, a na ogniwkach coś napisane typu "Kolarstwo to nie tylko sport" albo coś w ten deseń ;-) albo jaki cytat Lance Armstronga.. :roll:
Posted 30 March 2012 - 21:11
Polecę Ci w takim razie użycie tak pomysłowego bajeru w aparacie, jakim jest samowyzwalacz. Eureka!... nie umiem sobie sam zrobić zdjęcia nie wyginając pleców
Trochę banalne. Coś jak delfinek na łopatce albo motylek na kostce, czyli 'wzorki', w których lubują się niezbyt ambitne panienki... łańcuch na kostce dookoła nogi ...
Wysil się trochę i zaprojektuj swój niepowtarzalny wzór, coś co w pełni odda Twój charakter, będzie integralną częścią Ciebie, coś co siedzi w Twojej głębokiej świadomości. Wiesz - zrobić sobie dziarę dla samej dziary, to nie sztuka. Do pewnych rzeczy i decyzji dojrzewa się przez całe życie, więc bez pośpiechu, bo można później tego żałować ...
Posted 30 March 2012 - 21:37
Więc nie spiesz sie ze zrobieniem sobie tatuażu. Zasiałeś w swojej głowie ziarenko (pomysł, że chcesz sobie zrobić tatuaż), więc pozwól, żeby ono wykiełkowało w odpowiednim czasieno na razie nie mam dla siebie innego pomysłu ...
To tak jak z jazdą na rowerze - głowa nadaje rytm nogom. Wszystko zależy od tego, co masz pod kopułą ...