Serio ubiegłoroczne Santini miało za krótkie nogawki? A dokąd powinny sięgać? za kolano?
Napisano 22 listopad 2015 - 17:41
W moim przypadku sięgały gdzieś lekko za połowę uda. Mam 191cm wzrostu i brałem rozmiar XL. Na tyłku leżały idealnie, więc XXL byłyby za luźne. Z Vitesse mam rozmiar 5 i nogawki są 3-4cm dłuższe. Na szczęście znalazł się chętny więc Santini odsprzedałem. Wyglądałem w nich po prostu śmiesznie.
Nie mówię, żeby od razu wszystkie robić dłuższe, powiedzmy, że mogłaby to być opcja, tak jak w Vitesse -5cm.
Napisano 23 listopad 2015 - 20:52
palli nie dał rady, ja nie dałem rady ale laszlo20 walczył do końca i zdobył cennik Castelli (przesłany przez SkiTeam). Temat nie wymaga komentarza.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 24 listopad 2015 - 13:42
To prawda ale akurat u nich jest bardzo dużo opcji dostosowywania ubrań. Okazało się że np można ściągacz w koszulce zrobić w formie szerokiej taśmy tak jak w santini. Są też różne materiały do wyboru także koszulka nie musi być taka przeźroczysta. A co najistotniejsze wkładki w spodenkach są wg mnie lepsze niż te z Vitesse, także nadal biorę ich pod uwagę. Cenowo też wychodzi dobrze.
Napisano 25 listopad 2015 - 14:58
Napisano 25 listopad 2015 - 21:02
To jest cały dzień pracy więc nikt się nie podejmie jeśli nie będzie to ostateczność. Ja cały czas czekam na jakiś nowy pomysł i na razie moim faworytem są ubrania giordany z poprzedniej strony. Proste w wykonaniu, spełniają założenia projektowe i dobrze wyglądają.
BTW. Santini się zgodziło na rabat jeśli zamówimy przed 24 grudnia. Możemy zejść mniej więcej do ceny z ubiegłego roku. Sleek, wkładka NAT, full custom, 2 kolory, kryty suwak.