Drogi Rebciu udzieliłem tylko odpowiedzi koledze, dziwne wnioski wysuwasz Z ankiety już dawno skorzystałem
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 13 listopad 2015 - 17:08
- madridista i piotrkol lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 13 listopad 2015 - 18:37
Ciekawe, bo "katalogowe" spodenki były chyba w regularnej cenie 329 zł. Wyższa cena może ze względu na indywidualny projekt? Ale z drugiej strony grupowe zamówienie hurtowe, więc powinno być taniej, nie wiem...
W każdym razie moim zdaniem ceny zbyt wysokie, szczególnie w porównaniu do Santini z tamtego roku.
Napisano 13 listopad 2015 - 20:38
Cennik Sportful - odpada
Jeśli padnie na santini to nogawki koniecznie musza być dłuższe ze 3 cm.
Ja swoje zamówienie z Santini właśnie uzależniam od tego czy nogawki w spodenkach będą dłuższe, bo zeszłoroczne były dla mnie zdecydowanie za krótkie.
Jeśli się nie da to wtedy zamawiam z Vitesse.
Napisano 14 listopad 2015 - 23:17
Tez nie miałbym nic przeciwko
Niektórzy pewnie dokupiliby np. zużyte czy potargane spodenki czy koszulkę, przynajmniej wzór by pasował do innych części garderoby, które ostały się w dobrym stanie.
Byłoby tez pewnie szybciej, bez kolejnych tygodni dywagacji nad wzorami.
Chętnych byłoby sporo, bo jak widać wielu osobom nadal podobał/podoba się projekt
Napisano 15 listopad 2015 - 06:56
Chciałbym się spytać, czy się wolno zapytać?
Czy rozważane były ubranka z kolekcji DANIELO? Może przy grupowym zamówieniu byłoby taniej? Co do jakości, to miałem możliwość przetestowania i moim zdaniem jest OK. Zaopatruje się u nich Pogoń Mostostal Puławy.