[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 06 May 2016 - 18:32
No wiadomo, że egobike nie zwinęło żagli bo wczoraj po 21 się odezwali
Panie Michale
Przepraszam za utrudniony kontakt, ale jesteśmy w podroży.
Włosi sprawdzają i czekam na informację. Nie uzyskałam jeszcze wiążącej odpowiedzi. jutro do Pana wrócę z informacją.
ale dzisiaj cisza...
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 09 May 2016 - 08:33
Ok, w końcu doczekałem się telefonu z przeprosinami i nowym (co na pewno każdego ucieszy...) terminem - "realizacja na 100% przed końcem maja".
Zasadniczo sytuacja dla mnie jest bardzo niezręczna ale też nie chcę rezygnować z zamówienia więc może zróbmy tak, że jak nie będzie u mnie ubrań do końca miesiąca (bo po raz kolejny zawalą termin) to 1 czerwca wysyłam wszystkim przelewy zwrotne.
Ponoć nie jesteśmy jednymi w takiej sytuacji (co jest mało pocieszające).
Posted 09 May 2016 - 08:59
Radosna nowina :/ Czy z racji kolejnego przesunięcia terminu dostaniemy od winowajcy coś w ramach rekompensaty?
Jeśli będzie zamówienie w przyszłym roku, to będę optował za dowolną inną firmą niż Santini przez Egobike. W międzyczasie miałem okazję sprawdzić ubrania robione przez Raso - są super i terminy realizacji mają normalne, a nie pół roku (w ostateczności zamówię 2 komplety według swojego pomysłu na własną rękę).
- ZwyklyKoles likes this
Posted 09 May 2016 - 09:49
Przy okazji tak się układa vitesse ultimate... Nikt mi nie powie że to jest normalne.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 09 May 2016 - 09:56
tak samo układają się koszulki od Dani.........za sztywne suwaki według mnie......dlatego ja poczekam na jakość Santini nawet do przyszłego sezonu jak będzie trzeba poczekam....ja tam awanturny nie jestem i doceniam jakość Santini...Vite....miałem taki sam szit jak Danie...albo BCS (ciuchy BCS wraz z ilością prania się rozciągają...trzeba kupować za małe)
Posted 09 May 2016 - 09:59
Mam ciuchy vitesse(spodenki, bluza, koszulka) nie ze sklepowej kolekcji a z customowego projektu, przejechałem w nich jakieś 15 tys i nie mam takiego problemu, musieli coś zawalić bo to normalne nie jest, śmierdzi tandetą strasznie.
Natomiast co do Santini, też jestem za rezygnacją z zamówienia, czekamy 2 i pół miesiąca i dalej kicha, łaski nam nie robią, są też inni producenci a nie tylko święte Santini. Jakie jest zdanie innych ?
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Posted 09 May 2016 - 10:00
Przy okazji tak się układa vitesse ultimate... Nikt mi nie powie że to jest normalne.
Faktycznie słabo. Wysyłałeś to zdjęcie to Vitesse?
Ja też jestem za rezygnacją. Powinni zapewnić jakiś jakaś rekompensatę za tak długi czas oczekiwania.
Rekompensaty nie będzie, co najwyżej można zrezygnować ale ja za wszelką cenę chcę tego uniknąć bo to dla mnie dodatkowa praca i jeszcze na koniec nie będę miał ubrań.
Posted 09 May 2016 - 10:59
Faktycznie słabo. Wysyłałeś to zdjęcie to Vitesse?
Nie wysyłałem bo nie lubię "bić piany" a jak wcześniej pisałem o problemie ale bez zdjęcia to poszły komentarze że to normalne.
Ale wracając do tematu zaraz puszcze im maila ze zdjęciem... Tylko nie wiem czy mam się powoływać na Ciebie, czy na jakiś nr zamówienia grupowego czy to wszystko indywidualnie.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon